عوامل عزت و اقتدار حضرت زینب(س) چیست؟
حجتالاسلام رضا قاسمینژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرکرد با تسلیت سالروز وفات حضرت زینب کبری(س) اظهار کرد: یکی از شاخصهای بیبدیل و بینظیر حضرت زینب(س)، عزتمحوری این بانوی مکرمه است.
وی افزود: در واقعه کربلا امام حسین(ع) در تمام گفتار و کردار خود، عزتمداری را سرلوحه کار خود قرار دادند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مکتب امام حسین(ع) بر پایه عزت و کرامت انسان استوار است که این عزت و کرامت انسانی با شهادت حسین بن علی(ع) و یاران باوفایش به پایان نرسید؛ بلکه در کالبد بازماندگان این واقعه جانی دوباره گرفت.
قاسمینژاد تأکید کرد: حضرت زینب(س) بهعنوان پیامرسان عاشورا تنها زنی بود که در یک مقطع زمانی بهعنوان نائب امام معصوم انجام وظیفه کرده و انجام این وظیفه خطیر موجب عزتمندی حضرت زینب(س) شده است.
وی خاطرنشان کرد: عوامل عزت و اقتدار حضرت زینب(س) که براساس پرورش در دامان حضرت زهرا(س) و تحت تربیت امیرالمومنین علی (ع) بهوجود آمده است، توکل و اتصال به سرچشمه عزت و اقتدار، صبر در مصائب، شجاعت، حقگرایی و بینیازی از خلق است.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: عشق به خدا و حقمحوری یکی از اصلیترین عوامل رفتارهای عزتمحور حضرت زینب(س) در رویارویی با ظالمان و مستکبران است که موجب بالارفتن عزت نفس در انسان میشود.
قاسمینژاد یادآور شد: از عوامل دیگر عزت نفس انسان، شجاعت است. ایستادگی در برابر دشمن و دفاع از حق، مستلزم شجاعت است و شجاعت و دلاوری به عقیله بنیهاشم چنان هیبت و عظمتی داد که در اوج مصائب دشمن را وادار به تسلیم کرد.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/