صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۰ - ۲۸ آذر ۱۳۹۴
عصر امروز صورت گرفت

افتتاح مرکز رشد واحد تاکستان با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی/ استقرار ۸ هسته فن‌آور و تجهیز 18 دفتر کار

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان با حضور معاون پژهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیات رییسه این واحد دانشگاهی به بهره‌برداری رسید.
کد خبر : 56710

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی عصر امروز پس از افتتاح مرکز رشد، از تمامی هسته‌های فن آور مستقر در آن بازدید و ابراز امیدواری کرد که در راستای تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاهی با محوریت فن‌آوری، روند حمایت از استقرار و رشد هسته‌های فن‌آور با تکیه بر ظرفیت‌های دانشجویی و توانمندی‌های اعضای هیات علمی واحد‌ها ادامه یافته و با تبدیل این هسته‌های فن‌آور به شرکت‌های دانش بنیان منجر به ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی شود.


دکتر عباس جهان‌بخشی رییس واحد تاکستان نیز با توجه به حضور دکتر واشقانی فراهانی در این واحد اظهار کرد: افتتاح این مرکز گام بلندی در مسیر تعالی واحد و ورود آن به نسل سوم با محوریت فن آوری است و امیدواریم در آینده با حضور سایر شرکت‌ها و نخبگان شاهد فعالیت‌های چشمگیر آن در عرصه‌های مختلف باشیم.


دکتر مهرانگیز قاضی معاون پژوهش و فناوری واحد تاکستان هم با تاکید بر به اهمیت راه اندازی این مرکز و حمایت همه جانبه دکتر جهان بخشی گفت: ۱۸ دفتر کار برای استقرار واحد‌های فن‌آور تجهیز شده است. اکنون ۸ هسته فن آور در مرکز رشد این واحد دانشگاهی مستقر شده‌اند که از این تعداد، ۲ هسته فن آور موفق به ساخت نمونه اولیه محصول خود شده‌اند که برای نخستین بار این محصولات در نمایشگاه فن بازار ارایه شد.


معاون پژوهش و فناوری واحد تاکستان در مورد سامانه فن بازار اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته پژوهش سامانه فن بازار که به معنای بازار فناوری و محلی برای مبادلات تکنولوژی است، از سوی وزارت علوم راه اندازی شد و هر کدام از واحد‌های دانشگاهی طرح‌هایی را که قابلیت تجاری سازی دارند را در این سامانه وارد کرده‌اند.
قاضی افزود: روند حمایت از هسته‌ها و شرکت‌های فن آور برای تولید محصول و فروش و در آمدزایی ادامه خواهد داشت و در این زمینه تمام پتانسیل دانشگاه در راستای بازاریابی، ارتقای فنی، بهره برداری از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد حمایت‌های مادی و معنوی به کار گرفته خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر