صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۴ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
سالاری:

نسخه الکترونیک الزام قانونی برای نظام درمان کشور است

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در اولین روزهای توقف صدور دفترچه‌های کاغذی شرایط بسیار امیدوار کننده‌ای داریم و همکاری خوبی از سوی مراکز درمانی طرف قرارداد انجام شده است.
کد خبر : 565977

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ، مصطفی سالاری در جلسه بررسی طرح توقف صدور دفترچه‌های کاغذی که با حضور مدیران ستادی و مدیران درمان تأمین اجتماعی استان‌ها به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: در شروع هر کار جدیدی وجود برخی مشکلات طبیعی است و از تمامی امکانات و ظرفیت‌ها برای موفقیت این کار بزرگ استفاده می‌شود.


سالاری گفت: وزیر محترم بهداشت و مدیران این وزارتخانه از ابتدای طرح نسخه الکترونیک همکاری بسیار خوبی داشته‌اند و طی مکاتباتی با دانشگاه‌های علوم پزشکی شرایط مناسبی را برای همکاری و پیشبرد طرح فراهم شده است.


وی افزود: بند ز تبصره ۱۶ قانون بودجه امسال و همچنین قانون برنامه ششم توسعه کشور تاکید دارد که سازمانهای بیمه گر مکلف به استفاده از نسخه الکترونیک کرده هستند و سازمان تأمین اجتماعی به‌عنوان بزرگترین سازمان بیمه گر کشور در مسیر اجرای این تکلیف قانونی فعالیت می‌کند. توقف صدور دفترچه‌های کاغذی جدید نیز گام مهمی در مسیر اجرای این قانون است.


سالاری ادامه داد: با موفقیت و تکمیل این اقدام در ماه‌های آینده استفاده از دفترچه‌های کاغذی به طور کامل متوقف خواهد شد و در مرحله بعدی نیز امیدواریم نسخه الکترونیک مبنای اصلی کار در مراکز درمانی کشور باشد و نسخه کاغذی نیز در شرایط خاص و در صورت عدم امکان استفاده از سامانه‌ها استفاده شود.


مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه قانون همه حلقه‌های درمان کشور را مکلف به استفاده از نسخه الکترونیک کرده است، گفت: برای اجرای موفق این قانون و استقرار سامانه نسخه نویسی الکترونیک آماده همکاری کامل با تمامی اجزای نظام سلامت از جمله بیمارستان‌های دانشگاهی هستیم و این مراکز می‌توانند از سامانه نسخه نویسی تأمین اجتماعی استفاده کنند و یا از طریق نرم افزارهای واسط، سامانه‌های خود را به سامانه تأمین اجتماعی متصل کنند.


سالاری با بیان اینکه مدیران واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی سراسر کشور نقش مهمی در پیشبرد این برنامه ملی دارند، گفت: این برنامه به‌عنوان اولویت اول سازمان باید مورد توجه تمامی همکاران باشد و پاسخگویی و اطلاع رسانی مناسب به جامعه بایستی مورد توجه قرار گیرد.


وی افزود: جامعه تحت پوشش تأمین اجتماعی و مراکز درمانی طرف قرارداد توجه داشته باشند که دفترچه‌های درمانی موجود معتبر و قابل استفاده است و مراکز برای استفاده از نسخه الکترونیک، سربرگ و یا دفترچه‌های باقی مانده اختیار انتخاب دارند.


سالاری گفت: پرداخت کامل مطالبات ایجاد شده در سامانه نسخه الکترونیک بهترین تشویق و ترغیب برای استفاده از این سامانه توسط مراکز درمانی طرف قرارداد است.


وی از تلاش‌های مدیران و کارکنان سازمان تأمین اجتماعی برای پیشبرد این طرح قدردانی کرد و اظهار کرد: این کار از بزرگترین پروژه‌های آی تی کشور است و موفقیت در این پروژه بزرگ اهمیت زیادی در سطح ملی دارد.


در این جلسه همچنین تعدادی از مدیران ستادی و مدیران درمان تأمین اجتماعی استان‌ها نیز به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر