صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۳ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹

۱۰۰ میلیون کارگر در ۸ اقتصاد برتر جهان تغییر شغل اجباری می‌دهند

عواقب ناشی از همه گیری ویروس کرونا بیش از ۱۰۰ میلیون کارگر را وادار می‌کند تا شغل خود را طی ۱۰ سال آینده تغییر دهند.
کد خبر : 565654

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، طبق گزارش شرکت مشاوره مک کینزی، بیش از ۱۰۰ میلیون کارگر در کشورهای برتر اقتصادی جهان تا سال ۲۰۳۰ مجبور می‌شوند تا مشاغل خود را تغییر دهند، این اختلال ناشی از همه‌گیری Covid-۱۹، به تغییرات فعلی در بازارهای کار سرعت زیادی داده است.


این شرکت مشاوره پیش‌بینی قبلی خود را در مورد تعداد کارگران در هشت اقتصاد برتر که احتمالاً نیاز به تغییر شغل داشته باشند، معادل ۱۲ درصد مطرح کرده بود که آن را افزایش داده و بنابراین، احتمالاً یک نفر از هر ۱۶ نفر در چین، فرانسه، آلمان، هند، ژاپن، اسپانیا، انگلستان و ایالات‌متحده نیازمند تغییر شغل خواهد بود.


این گزارش نشان داد که اکنون احتمال بیشتری وجود دارد تا افراد با اقلیت‌های قومی، جوانان، بانوان و کارگران با تحصیلات کم در سراسر اروپا و ایالات‌متحده به دنبال شغلی جدید به دلیل عواقب ناشی از همه‌گیری باشند.


گزارش شده است که کارمندان آمریکایی بدون مدرک دانشگاهی با احتمال ۱.۳ برابر بیشتر در این گروه قرار دارند، در حالی که کارگران سیاهپوست و اسپانیایی تبار به احتمال ۱.۱برابر بیشتر از سفیدپوستان نیاز به تغییر شغل دارند.


طبق گفته مک کینزی، تقریباً نیمی از کسانی که در رده‌های با دستمزد پایین هستند برای دستیابی به جایگاهی در رده بالاتر به مهارت‌های جدید نیاز دارند. این مشاور گفت: این مقیاس تغییر در نیروی کار تحت تأثیرCovid ۱۹ ، فوریتی برای کسب‌وکارها و سیاست‌گذاران ایجاد می‌کند تا در حمایت از برنامه‌های آموزش اضافی برای کارگران گام بردارند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

برچسب ها: اشتغال بیکاری
ارسال نظر