بازار بالقوه گیاهان دارویی با توان فراگیری بالا مغفول مانده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، پیام نجفی در رویداد چالش فناوری گیاهان دارویی که در این واحد دانشگاهی برگزار شد بر ظرفیت بالای سرمایهگذاری و اشتغالزایی و عدم اقبال این حوزه از سوی سرمایهگذاران اشاره کرد.
وی افزود: در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان مقدمات و زیرساختهای بسیار خوبی برای هرگونه حمایت و پشتیبانی از ایدهپردازان و محققان حوزه گیاهان دارویی فراهم شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) عنوان کرد: گستره پژوهش و کاربرد گیاهان دارویی، میدان کاری است با ظرفیتهای بسیار بالای اقتصادی و اجتماعی که متأسفانه با اقبال عمومی از سوی سرمایهگذاران و بنگاههای اقتصادی روبهرو نشده و این بازار بالقوه با توان فراگیری داخلی و خارجی مغفول مانده است.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: ظرفیت و گونههای گیاهان دارویی در کشور ما بسیار زیاد بوده و شاید عدم سرمایهگذاری در این حوزه از عدم شناخت و معرفینشدن بازارهای داخلی و بینالمللی از این ظرفیت است که برگزاری اینگونه چالشها میتواند کمک خوبی به معرفی و شناساندن این رشته غنی و پردرآمد داشته باشد.
نجفی با بیان اینکه با راهاندازی سرای نوآوری گیاهان دارویی در این واحد دانشگاهی، بسترهای ارائه طرحهای نوآورانه برای علاقهمندان فعالیت در این حوزه فراهم شده است، اضافه کرد: این رویداد که با همت سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و فنبازار منطقهای این استان برگزار شد، مقدمه و آغازی بود بر پیونددادن و ایجاد ارتباط میان سرمایهگذاران و محققان و استارتآپهای حیطه گیاهان دارویی که نتایج خوبی در پی خواهد داشت.
به گزارش آنا، برای برگزاری این چالش، 60 طرح به دبیرخانه برگزاری چالش ارسال شده و از این تعداد 44 طرح مورد تأیید قرار گرفت و از این میان، 17 پیشرویداد آنلاین برای ارائه و تبادل اطلاعات فناورانه برگزار شد که در نهایت 10 چالش در رویداد امروز ارائه و منجر به عقد دو قرارداد و هشت تفاهمنامه میان شرکتهای فناور حاضر در نشست شد.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/