صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۰ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
حجت‌الاسلام رستمی عنوان کرد؛

امام حسین(ع) چرا مقابل یزید ایستاد؟/ قیام عاشورا؛ منبع خودسازی و رشد

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها قیام عاشورا را منبع ارزشمندی برای خودسازی و رشد دانست و گفت: دستیابی به حیات طیبه، تربیت دینی و خودسازی از جمله آثاری بوده که حادثه کربلا در زندگی بشر بر جای گذاشته است.
کد خبر : 564924

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در هفتمین همایش «قیام امام حسین علیه‌السلام از دیدگاه اهل سنت» که در سالن اجتماعات نهاد نمایندگی رهبری در اهل سنت زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: قیام عاشورا منبع ارزشمندی برای خودسازی و رشد است که تا آخرین لحظه زندگی بشر ادامه خواهد داشت.


وی اضافه کرد: دستیابی به حیات طیبه، تربیت دینی  و خودسازی از جمله آثاری بوده که حادثه کربلا در زندگی بشر بر جای گذاشته است.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه اهمیت نهضت عظیم حسینی و عاشورا در تاریخ اسلام و تشیع بر کسی پوشیده نیست، افزود: توحید، عدالت، کرامت، خودورزی و ... ازجمله اهداف و رویکرد تربیتی امام حسین‌ علیه‌السلام است.


یزید همواره مورد لعن قرار گرفته است


رستمی مطرح کرد: در قیام عاشورا براساس آیات مباهله  چنددستگی اتفاق افتاد و افرادی که امام حسین علیه‌السلام را همراهی می‌کردند، کم بودند.


وی یادآور شد: یزید در سال نخست حکومت خود، امام حسین علیه‌السلام را به شهادت رساند و در سال دوم واقعه حره را رقم زد و در سال سوم خانه کعبه را به آتش کشید.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها متذکر شد: این در حالی بود که عموم مسلمانان با این رفتار و ظلم‌های  یزید مخالف بوده و عده‌ای به‌دنبال توجیه اقدامات او بودند.


رستمی تشریح کرد: زمانی که امام حسین علیه‌السلام در بیابان سوزان کربلا در محاصره نیرو‌های ابن زیاد قرار گرفت، از او خواسته شد تا بدون هیچگونه قید و شرطی تسلیم شود، آن حضرت وقتی چنین وضعی را مشاهده کرد، روز عاشورا در سخنرانی‌اش فرمود: «این ناکس پسر ناکس مرا به پذیرفتن یکی از دو چیز مجبور کرده است: یا جنگ کنم یا ذلت را بپذیرم و تسلیم او شوم. هیهات که ذلت را بپذیرم.»


وی با بیان اینکه یزید همواره مورد لعن قرار گرفته است، تأکید کرد:  واقعه کربلا بیانگر آن است که امام حسین علیه‌السلام چگونه برای رضای خداوند از جان، مال و دارایی‌های خود گذشت.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: شهادت امام حسین علیه‌السلام یک جنایت است و پس از این شهادت، شجاعت و مردانگی حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام بر همگان آشکار شد.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر