واکسیناسیون سراسری کرونا در ژاپن آغاز شد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، واکسیناسیون عمومی کرونا در ژاپن با اولویت کادر پزشکی و با استفاده از واکسن فایزر از امروز چهارشنبه آغاز شد.
نخستین افرادی که در صف واکسیناسیون قرار گرفتند، حدود ۴۰ هزار کادر درمان هستند که توافق کردهاند در یک مطالعه برای ردیابی عوارض جانبی احتمالی و دفعات بروز ویروس کرونا در میان بیماران حاضر شوند.
۳.۷ میلیون نفر دیگر از کارمندان خط مقدم پزشکی قرار است واکسن خود را در ماه آینده یعنی اسفند (مارس) دریافت کنند.
تزریق واکسن به سالمندان احتمالاً از فروردین ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد. ۳۶ میلیون نفر از افراد ۶۵ سال یا بالاتر این کشور از اوایل فروردین ۱۴۰۰ واکسینه میشوند. پس از آنها، افراد دارای بیماریهای زمینهای و کارکنان مراکز مراقبت از سالمندان واکسینه خواهند شد.
افرادی که از قبل بیماریهای مختلفی مانند دیابت یا بیماری قلبی داشتهاند و افرادی که در مراکز مراقبت از سالمندان کار میکنند در مرحله بعدی قرار میگیرند. بعد از این افراد نیز درنهایت واکسیناسیون در میان جمعیت عمومی آغاز خواهد شد.
قرار است فایزر طبق قراردادی که با دولت ژاپن دارد، دوزهای کافی برای واکسینه کردن ۷۲ میلیون نفر را تحویل ژاپن دهد.
توزیع واکسن فایزر در سراسر ژاپن با چالشهای لجستیکی زیادی همراه است. این واکسن باید در فریزرهای بسیار سرد و در دمای منفی ۷۵ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
علاوه بر فایزر، ژاپن توافقنامههایی با شرکتهای آسترازنکا و مدرنا نیز برای دریافت دوزهای کافی برای پوشش ۱۲۶ میلیون نفر جمیعت این کشور امضا کرده است.
با این حال دولت سوگا یوشیهیده نخستوزیر ژاپن متهم است که در این زمینه بهکندی عمل کرده است و برنامه واکسیناسیون را دیرتر از حداقل ۷۰ کشور دیگر آغاز کرده است.
همزمان وزارت بهداشت ژاپن اعلام کرد قصد دارد برای چک کردن هرگونه عوارض جانبی برای سهمیلیوننفری که واکسن ویروس کرونا را دریافت میکنند یک بررسی پس از واکسیناسیون را انجام دهد.
وزارت بهداشت قصد دارد این بررسی را در ماه آوریل (فروردین ۱۴۰۰) یا کمی بعدازآن در ابتدا با هدف قرار دادن یکمیلیون دریافتکننده واکسن که بهطور تصادفی انتخاب میشوند، آغاز کند.
از این افراد از طریق رسانههای اجتماعی پرسیده میشود که پس از تزریق واکسن آیا هیچگونه علائمی مانند تورم، خستگی و تب دستکم ۳۷.۵ درجه سانتیگراد داشتهاند یا خیر؟ یک هیئت متشکل از متخصصان این دادهها را ارزیابی میکند.
بهمحض صدور مجوز واکسنهای تولیدشده توسط آسترازنکا و مدرنا از سوی دولت ژاپن، این بررسی به حدود سه میلیون نفر تعمیم داده خواهد شد.
انتهای پیام/4106/
انتهای پیام/