صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۸ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی یزد در تربیت دانش‌آموختگان صنعت نساجی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد عنوان کرد: مدیران کارخانجات و کارآفرینان برجسته صنعت نساجی که سال‌های گذشته کسب علم و تجربه کرده‌اند، بارزترین گواه موفقیت این دانشگاه در تربیت دانشجویان و دانش‌آموختگان بوده است.
کد خبر : 564528

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، نوید نصیری‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه به‌تازگی با رأی مثبت اعضای هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی به درجه استادتمام با یک پایه تشویقی نائل شد.


وی با مدرک دکتری تخصصی الکتروشیمی (رشته شیمی نساجی) و با سابقه ۱۵ سال تدریس و عضو هیئت علمی، موفق شد تمام مدارج استادیاری، دانشیاری و اکنون استادتمامی را کسب کند.


نصیری‌زاده در سال‌های اخیر موفق به کسب افتخارات و عنوان‌های متعددی در سطح استانی و ملی مانند نویسنده مقاله برتر در ششمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۹۷، فناور برتر در هفتمین جشنواره دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۹۸، فناور برتر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان یزد سال ۱۳۹۹، پژوهشگر برتر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان یزد در سال ۱۳۹۵ شده است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از جایگاه رشته شیمی نساجی  در دانشگاه‌ها سخن گفت و اظهار کرد: صنعت نساجی و بافندگی به حتم از صنایع مادر و اصیل ایران بوده است که در گوشه گوشه ایران به شکل و قریحه خاصی جلوه‌گری می‌کند.


نصیری‌زاده افزود: استان یزد نیز از دیرباز سرآمد صنعت بافندگی و پارچه‌بافی در کشور و منطقه بوده و به‌صورت بومی بسیاری از اهالی و ساکنان یزد به رشته نساجی مشغول هستند و این مهم در شرایطی است که این حرفه و صنعت در کشور ما در برهه‌ای تاریخ از علم جدا ماند و باعث عقب ماندن صنعت نساجی در میدان‌های بین‌المللی و ملی شد تا جایی که بسیاری از کشورهای همسایه گوی سبقت را از ما ربودند.


وی بیان کرد: سال‌های اخیر با تلفیق تجربه، علم و هنر جانی دوباره به کالبد این صنعت در استان یزد و کشور دمیده شده و اکنون رشته شیمی نساجی مورد توجه بسیاری از دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه‌های منطقه و استان یزد واقع شده است.


دکتری تخصصی الکتروشیمی (رشته شیمی نساجی) در پاسخ به این پرسش که علاقه‌مندان به تحصیل در این رشته باید در چه زمینه‌هایی دارای استعداد باشند و چه آموزه‌هایی را فرابگیرند؟ به آنا گفت: بدون شک یکی از علوم پایه‌ای و پیش‌نیاز برای این رشته، شیمی، فیزیک و نساجی است و چنانچه علاقه‌مندان بتوانند این علوم را با عصاره هنر و مهارت‌های عملی درآمیزند، پا به عرصه و دنیایی بی‌بدیل خواهند نهاد.


نصیری‌زاده درباره آینده شغلی دانش‌آموختگان رشته شیمی نساجی اظهار کرد: وجود ظرفیت‌های علمی بسیار قوی، استادان برجسته، زیرساخت‌های موجود و کارخانجات و صنایع فعال که پذیرای نیروهای علمی، کارآمد، جوان، ایده‌پرداز و متبحر هستند، آینده درخشانی را برای دانش‌آموختگان این رشته ترسیم می‌کند.


وی از نحوه استقبال داوطلبان از رشته شیمی نساجی سخن گفت و افزود: یکی از اقدامات بسیار اثرگذار در ترغیب و جذب دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی یزد،  فعال‌کردن و تجهیز کارگاه‌های نساجی و بافندگی، طراحی پارچه و لباس و برقراری ارتباط مؤثر کارخانجات و صنایع نساجی استان به‌منظور ایجاد بازار کار برای دانش‌آموختگان و آموزش مهارت‌های لازم برای جذب بازار کار بوده و این اقدامات به جذب دانشجویان در چند سال اخیر کمک کرده است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد درباره موفقیت گروه شیمی نساجی این دانشگاه در تربیت دانشجویان عنوان کرد: دانش‌آموختگان سال‌های گذشته واحد یزد اکنون جزء چهره‌های علمی بسیار برجسته در سطح ملی و بین‌المللی هستند و در نشست‌ها و کنفرانس‌های بین‌المللی به‌عنوان سخنران کلیدی همواره مورد توجه جوامع علمی بوده‌اند.


نصیری‌زاده ادامه داد: مدیران لایق کارخانجات و کارآفرینان برجسته صنعت نساجی کشور که سال‌های گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد کسب علم و تجربه کرده‌اند خود بارزترین گواه بر میزان موفقیت این دانشگاه در تربیت دانشجویان بوده است.


وی ابراز امیدواری کرد با همدلی و همراهی بزرگمردان عرصه‌های علمی، هنری و صنعتی، بتوان در رشته شیمی در سطح بین‌المللی کشور را بی‌نیاز و سرآمد کرد.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر