صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۲ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
معاون پژوهشی پژوهشگاه قوه قضائیه:

پژوهشگاه قوه قضائیه نقش مهمی در حل مسائل کلان کشور ایفا می‌کند

معاون پژوهشی پژوهشگاه قوه قضائیه گفت: پژوهشگاه قوه قضائیه محل آمد و شد نخبگان است و می‌تواند نقش مهمی در مسائل کلان کشور ایفا کند.
کد خبر : 564111

به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اختتامیه نخستین جشنواره علمی و پژوهشی شهید بهشتی با تجلیل از نفرات برتر این جشنواره بعد از ظهر امروز در سالن سوره حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
حامد نیکو نهاد معاون پژوهشی پژوهشگاه قوه قضائیه در این مراسم اظهار کرد: جشنواره شهید بهشتی با هدف ایجاد انگیزه در فعالیت‌های پژوهشی در قالب‌های مختلف و عرضه آنها به مجامع پژوهشی و علمی شکل گرفت.


وی ادامه داد: این جشنواره با چشم انداز توسعه نظام نوآوری در قوه قضائیه شکل گرفته است و مهمترین اهداف آن شناسایی استعدادهای برتر علمی و ایجاد رقابت علمی بین پژوهشگران و نخبگان و ارتباط وثیق بین اندیشمندان و سیستم قضائی است.
معاون پژوهشی پژوهشگاه قوه قضائیه بیان کرد: فراخوان جشنواره شهید بهشتی در آذرماه اعلام شد و اختتامیه قرار بود در هفته آخر آذر ماه برگزار شود که به دلیل محدودیت‌هایی کرونایی میسر نشد.


وی ادامه داد: برخی حوزه‌های جشنواره شهید بهشتی تحول در حکمرانی قضایی، آسیب شناسی حل مسائل سیستم قضایی، دادرسی عادلانه، فناوری های ناظر بر قوه قضائیه انتخاب شد.


معاون پژوهشی پژوهشگاه قوه قضائیه افزود: در بخش‌های مختلف این جشنواره آثار متعددی در ۵ قالب ایده پژوهش، رأی پژوهشی، پژوهشگر برتر قوه قضائیه و پژوهشگر برتر پژوهشگاه قوه قضائیه و ... ارسال شدند.


نیکو نهاد ادامه داد: در سال بعد قالب‌های جشنواره به طرح پژوهشی برتر، دادنامه برتر، دستور موقت برتر، فناوری‌های برتر قضایی و مدیران حقوقی و قضایی برتر توسعه پیدا خواهند کرد.


نیکو نهاد گفت: آثاری که به جشنواره رسیده در مجموع در ۵ بخش و تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ اثر بود و که بیشترین فروانی مربوط به ایده‌ها بوده است که در این بخش ۷۷ ایده به مرحله نهایی راه یافته‌اند و در بخش رأی پژوهشی ۲۸ رای به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه قوه قضائیه تصریح کرد: در پژوهشگاه این جایگاه را برای پژوهش و پژوهشگاه در نظر گرفتیم که مرجع مهمی در سطح پژوهشی در درجه اول برای قوه قضائیه و در مراحل بعدی مرجعی در سطح کشوری و بین المللی باشیم.


نیکو نهاد با اشاره به این مطلب که پژوهشگاه قوه قضائیه می‌تواند نقش مؤثری در حل مشکلات سیستم قضائی داشته باشد، عنوان کرد: پژوهشگاه پل ارتباطی خوبی برای حل معضلات سیستم قضائی بین جامعه علمی و قوه قضائیه است و به نوعی کانون آمد و شد نخبگان است. این مرکز می‌تواند نقش مهمی در حل مسائل کلان کشور ایفا کند و به همین دلیل نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف به خصوص دستگاه اجرایی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: نگاه حل مسأله در چارچوب مأموریت‌های قوه قضائیه در رأس اهداف پژوهشگاه قوه قضائیه است.


انتهای پیام/۴۱۵۹/


انتهای پیام/

ارسال نظر