صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۸ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران:

اگر بخواهیم اتفاق مثبتی در کشور رخ دهد باید به مدرسه توجه شود

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در آیین اختتامیه ششمین دوره سوگواره هنری نوجوانان با عنوان «بر مدار حسین(ع)» گفت: اگر بخواهیم در کشور پیشرفتی صورت بگیرند، باید به مدرسه و جوانان به عنوان سرمایه جامعه توجه کرد.
کد خبر : 564030

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ حجت‌الاسلام میثم امرودی در آیین اختتامیه ششمین دوره سوگواره هنری نوجوانان «بر مدار حسین(ع)» که همزمان با سالروز شهادت امام هادی(ع) برگزار شد، با تقدیر از تمام کسانی که در برگزاری این برنامه نقش آفرینی کردند، گفت: از سه بُعد این جلسه مهم، ارزشمند و کم نظیر است؛ پیش از همه از جنبه محتوایی که دوستان برای آن انتخاب کرده‌اند یعنی «حماسه عاشورا». اگر به دنبال احساس می‌گردید اوج احساس را می‌توانید در آن پیدا کنید. همچنین اگر به دنبال شجاعت، دینداری، انسانیت، شهادت، از خودگذشتگی، روابط عاطفی، خانواده‌داری و ... می‌گردیم در حماسه عاشورا می‌توان پیدا کرد. عاشورا آنقدر ظرفیت گسترده و متنوعی دارد که تنها کافیست یک کارگردان، فیلمنامه نویس یا نویسنده بخواهد موضوعی را برای نوشتن و ساختن انتخاب کند. ظرفیت دیگری که عاشورا دارد، تنوع مخاطب است؛ در آن داستان‌هایی از یک کودک ۶ ماهه، ۶ ساله تا ۶۰ ساله روایت می‌شود.


وی افزود: دومین موردی که این جلسه را مهم کرده است، مخاطبان، عاملان و عناصری است که در آن ورود پیدا کرده‌اند. آینده کشور در دست و وابسته به جوانان و عملکرد آموزش و پرورش است. هر دولت، نهاد و سرزمینی که بخواهد موفق شود، ببینید تا چه میزان به آموزش و پروش خود دقت می‌کند. آموزش و پرورش ظرفیت فوق‌العاده بزرگی دارد. یک میلیون فرهنگی فرهیخته، متدین و متعهد در قالب معلم در این کشور زحمت می‌کشند. در کشور حدود ۱۳، ۱۴ میلیون جمعیت دانش آموزی داریم که همین جمعیت حدود ۱۰ میلیون خانواده را در بر می‌گیرد. اگر اتفاقی در کشور بخواهد رخ دهد باید به مدرسه توجه کند؛ کسانی که سرمایه آینده کشور هستند.


امرودی در ادامه به سومین نکته حائز اهمیت این برنامه اشاره کرد و گفت: از همان لحظه عاشورا، هنر در صحنه موج می‌زند. اتفاق‌های وحشتناک‌‌تر از عاشورا در دنیا رخ می دهد و اما چه می‌شود که عاشورا ماندگار می‌شود؟ یک نیم روز آنقدر ظرفیت ایجاد کند که امام(ره) انقلاب را مدیون محرم و صفر می‌داند. شاید بخشی از ماندگاری این واقعه به دلیل اخلاص و دینداری و باور باشد و اما بخشی دیگر برای هنری است که در قالب اشعار ما موج زد. از همان لحظه عاشورا رجز‌هایی که خوانده می‌شود، صحنه‌هایی که ایجاد می‌کند، همه هنر است. امیدوارم در سال‌های‌ آینده هنرمندان بیشتری در این حوزه فعالیت کنند. پس این سه موضوع را مدنظر قرار دهید که در سال‌های آینده توسعه پیدا کند.


رئیس سازمان فرهنگی هنری در پایان بیان کرد: به همه شما تبریک می‌گویم و از سازمان فرهنگی هنری و از مدیران ارشد خواهش می‌کنم به این سرمایه‌های ارزشمند توجه کنند و به همین یک منطقه و یک برنامه بسنده نکنند و از همه امکانات و ظرفیت برای کشف و رشد جوانان استفاده کنند.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر