صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۹ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹
دانشگاه همراه با انقلاب/187 فیاض‌بخش:

پرورش نسل شجاع از تجلیات مکتب فاطمی است

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از والاترین تجلیات مکتب فاطمی را باید در مادران و زنانی سراغ گرفت که با پیروی و الگوپذیری از حضرت فاطمه زهرا(س) نسلی مؤمن، شجاع پرورش دادند.
کد خبر : 563446

نفیسه فیاض‌بخش در حاشیه مراسم گرامی‌داشت پیروزی انقلاب اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر‌قدس برگزار شد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهر‌قدس اظهار کرد: اگر بخواهیم در مورد سبک زندگی حضرت زهرا با استفاده از حدیث شریف‌کسا سخن بگوییم حضرت صدیقه طاهره در عفت، حیا، بندگی و عبادت بی‌همتا بود.


وی افزود: حضرت زهرا علاوه بر فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی در تحکیم بنیان‌خانواده و زمان‌شناسی امور خانه و خانواده در نوع خود بی‌نظیر بود؛ به‌طوری‌که دفاع جانانه ایشان از امام زمانش(ع) در نوع خود بی‌بدیل است.


 مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: سالروز میلاد بانوی بی‌همتای خلقت، حضرت فاطمه زهرا(س) که به‌عنوان روز مادر نامگذاری شده، شخصیت وارسته و برجسته ایشان الگویی برای جامعه‌ای متعالی در راستای بنا نهادن خانواده‌ای مستحکم در برابر فراز و نشیب‌های زندگی است.


این مسئول مطرح کرد: باید در مورد سبک زندگی حضرت زهرا تأمل‌کنیم و اینکه این بانوی بزرگ عالم چگونه  خانه و خانواده را اداره می‌کرد و اگر دقت کرده باشیم در احادیث و روایات می‌بینیم که حضرت وقتی پاسخ سلام امام حسن(ع) را می‌داد از بهترین واژه‌ها نظیر نور چشمم استفاده می‌کرد.


فیاض‌بخش بیان کرد: در حدیث کسا از" فرهنگ نگاه" سخن گفته‌شده و این نکته حائز اهمیت است که حضرت زهرا(س)می‌فرمایند وقتی پدرم وارد منزل می‌شد و می‌گفتند احساس ضعف دارم من نگاهی عمیق به او می‌کردم و این نگاه عمیق صفا و صمیمیت را در خانه ما افزایش می‌داد، آن حضرت سلام را به‌عنوان کلام خداوند تلقی می‌کند و تکرار این نام به‌صورت تعمدی عشق،  محبت و دوستی به خانواده ارمغان می‌آورد.


وی اظهار کرد: یکی از والاترین تجلیات مکتب فاطمی را باید در مادران و زنانی سراغ گرفت که با پیروی و الگوپذیری از بزرگ بانوی خلقت حضرت فاطمه‌زهرا(س) نسلی مؤمن، شجاع پرورش دادند.


این مسئول تبیین کرد: زنان فداکار ایران اسلامی امروز در عرصه اجتماعی و فعالیت‌های فرهنگی جامعه به‌ویژه صحنه‌های کارآفرینی، اشتغال و کمک به تولید و کسب‌وکار به نقش و مسئولیت خطیر خانه و خانواده‌های خود جامه عمل پوشاندند و در مسئولیت‌های مختلف کار و مدیریت و مسیر اعتلای اقتصادی کشور حضوری شایسته داشته و  دارند.


 مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: باید همه زنان هم‌زمان  با حضور در فعالیت‌های اجتماعی و با حفظ بنیان خانواده تلاش کنیم که خانواده مستحکمی داشته باشیم و باکمی تأمل و تفکر و مطالعه زندگی فاطمی را الگو قرار بدهیم.


انتهای پیام/4117/


انتهای پیام/

ارسال نظر