کاهش وابستگی به قطعات از طریق تولید به شیوه مهندسی معکوس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، علیرضا منظری توکلی در مراسم گشایش کارگاه مهندسی معکوس تولید قطعات صنعتی، نیمهصنعتی و معدنی که به همت سرای نوآوری خدمات خودرویی و اداره کل اقتصاد دانشبنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان به بهرهبرداری رسید، نیازهای داخلی صنایع و معادن استان را یادآور شد.
وی گفت: واحدهای صنعتی در شرایط کنونی کشور برای تداوم روند موفق تولید خود و تحقق جهش تولید، باید داخلیسازی را به شکل واقعی و در اولویت کار خود قرار دهند و در این میان نقش شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها پررنگتر است.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی کرمان این کارگاه را بسیار مجهز توصیف کرد و توضیح داد: این کارگاه که با تلاش استادان در مرکز رشد، سرای نوآوری و اداره کل اقتصاد دانشبنیان به بهرهبرداری رسیده است با امکانات خوبی که دارد میتواند در کنار کارگاه سیرجان تمام نیازهای معادن و صنایع سیرجان را به نحو احسن تأمین کند.
انعقاد قرارداد 22 میلیارد تومانی میان دانشگاه آزاد و گلگهر سیرجان
سرپرست اداره کل ایجاد و توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی نیز منظری توکلی را فناورترین رئیس استان در میان واحدهای دانشگاه در کشور نامیده و اظهار کرد: فعالیتهای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در ارتباط با صنعت باعث شده است تا همین اواخر معدن گلگهر سیرجان و دانشگاه آزاد اسلامی یک قرارداد 22 میلیارد تومانی برای تأمین قطعات مورد نیاز منعقد کنند که میتواند الگوی خوبی برای سایر واحدها باشد.
علی رئیسپور با تمجید از عزم راسخ واحدهای استان کرمان برای کاهش وابستگی به شهریه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی میتواند ارتباطات تخصصی و ویژهای با صنایع ایجاد کند و به امید خدا به برکت این ایام جهش برگی در تولید رخ بدهد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/