اعضای مجمع انتخاباتی عروسک خیمهشببازی نیستند/ فدراسیون فوتبال با شعار اداره نمیشود
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، فدراسیون فوتبال افراد تأیید صلاحیت شده برای مجمع انتخاباتی خود را که 10 اسفند برگزار میشود، معرفی کرد. برای احراز پست ریاست، علی کریمی، کیومرث هاشمی، مصطفی آجورلو و شهابالدین عزیزی خادم تأیید شدند و حیدر بهاروند و فریدون اصفهانیان ردّ صلاحیت شدند.
شهامت قابل تقدیر نامزدها
کاظم اولیایی در خصوص افراد تأیید صلاحیت شده برای تصدی پست ریاست فدراسیون فوتبال به خبرنگار ورزشی آنا عنوان کرد: در ابتدا شهامت دوستان را برای احراز پست ریاست فدراسیون قابل تقدیر میدانم چرا که نشستن بر چنین صندلیای مسئولیت بسیار مهم و دشواری است. برای تمامی نامزدها آرزوی موفقیت دارم و در انتظار معرفی برنامه و تیمی که برای اجرا مناسب میدانند، هستیم. ضمن اینکه نشستهایی با هر چهار بزرگوار برگزار میشود تا بهطور کامل از برنامهها و تیمشان دفاع کنند.
آرای انتخابات حقیقی نخواهد بود
وی در مورد اینکه بسیاری نگران سلامت برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال هستند، تصریح کرد: بعید میدانم انتخابات دچار لغزش شود. تعداد اعضای مجمع قابل توجه است و بیشتر آنها تجربه و تحصیلات حقوقی دارند که قطعاً در دادن رأی تأثیر بسزایی دارد. بدون شک هر فردی نسبت به رأیی که میدهد، باید به تشکیلات خود پاسخگو باشد. بنابراین مدیران باشگاهها و هیئتها تلاش خواهند کرد تا رأی حقوقی بدهند و به هیچ عنوان حقیقی نامزد مورد نظرشان را انتخاب نکنند.
انحرافی در مسیر انتخابات نیست
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال تأکید کرد: در انتخابات فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک صاحب رأی نیستند و بدون تردید اعضای مجمع با دقت کامل نسبت به رأی خود اقدام خواهند کرد. مسیری که تا به اینجا برای برگزاری انتخابات سپری شده درست بوده و من کوچکترین انحرافی را در این مسیر احساس نکردم. امیدوارم کسی نگران نباشد چون دقت نظر لازم برای برگزاری سلامت انتخابات لحاظ خواهد شد.
حدس و گمان از خواص انتخابات است
وی درباره اینکه برخی معتقدند تعدادی از نامزدها به خاطر حضور در پستهای مختلف شانس بیشتری برای تصدی پست ریاست دارند، بیان کرد: حدس و گمان وجود دارد ولی مطمئن هستم که هر کسی برنامه و تیم اجرایی بهتری داشته باشد، شانس خود را افزایش داده است. ضمن اینکه بحث کنارهگیری به نفع فرد دیگری عنوان شده که من معتقدم احتمال چنین اتفاقی کم است ولی ائتلاف در انتخابات اتفاقی است که احتمال شکلگیری آن وجود دارد چون تخلف نیست. البته که جزء خواص انتخابات حدس و گمان است و از اقتضائات این پدیده است. کسی که رأی از مجمع میخواهد مسلماً با اعضای مجمع تماس خواهد داشت و در مقابل کسانی هم که میخواهند رأی بدهند، با نامزدها ارتباط میگیرند.
فوتبال با شعور اداره میشود
اولیایی ادامه داد: نباید ذات انتخابات را زیر سؤال ببریم و البته فراموش نکنیم که به غیر از رسانه ملی که باید بیطرف باشد، رسانههایی هستند که به سازمانهای مستقل وصل هستند و حمایتهای لازم را بر اساس روابط موجود از هر نامزدی به عمل خواهند آورد. این موضوع جزء لازمه انتخابات است ولی مطمئن هستم روح جوانمردی، صداقت و سلامت بر انتخابات حکمفرماست. در این میان برخی تلاش میکنند که برای درآمدزایی شخصی از آب گلآلود ماهی بگیرند ولی مطمئن باشید اعضای مجمع عاقل هستند و میدانند چه مدیری میتواند مشکلات فوتبال را به خصوص در مبحث اقتصادی حل کند. فوتبال با شعار اداره نمیشود و با شعور اداره میشود. فضای مجازی تأثیرگذار است ولی مسلماً اعضای مجمع با بررسی تمامی جوانب رأی خود را خواهند داد.
کیومرث هاشمی در سایه است
وی در خصوص اینکه حمایتهایی از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از کیومرث هاشمی به خاطر داشتن پست در این مجموعهها وجود دارد یا خیر تأکید کرد: وزارت و کمیته ملی المپیک بیطرفی خود را بارها اعلام کردند این موضوع هم به صورت کاملاً حقیقی مطرح شده، بنابراین نباید توجهی به این صحبتها کرد. کیومرث هاشمی اگر مورد توجه بود الان پست ویژهای در وزارت یا کمیته داشت ولی وقتی در سایه قرار دارد و مسئولیت به او واگذار نشده، بنابراین نمیتوان این موضوع را تصدیق کرد.
وزارت و کمیته حق رأی ندارند
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: به نظرم بحث ائتلاف و حمایت از نامزدی خاص ساخته ذهنیات بعضی افراد است، باید صداقت داشته باشیم. وزارت ورزش یا کمیته ملی المپیک حق رأی ندارند. شاید تمایلات درونی در تشکیلاتی وجود داشته باشد ولی مطمئن باشید اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال عروسک خیمهشببازی برخی افراد نیستند. این صحبتها ساخته و پرداخته برخی افراد است تا مجمع را دچار مشکل کنند ولی بیش از 80 درصد افراد مجمع حقوقی هستند و چون باید به زیرمجموعهها و تشکیلات خود توضیح دهند، در رأی خود بیشتری دقت را خواهند کرد.
بحث حمایتی را واقعی نمیدانم
وی افزود: با توجه به اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال، تشکلهای تخصصی نیز در مورد داوران، مربیان و بازیکنان که هر یک نمایندهای دارند نیز کاملاً تمامی موارد را لحاظ خواهند کرد. البته که نماینده هر تشکل، رأی حقوقی میدهد و نباید حقیقی باشد. بحث حمایتی را واقعی نمیدانم. خواهشم این است که برنامه نامزدها گرفته شود و به بهترین فردی که توانایی و شناخت دارد رأی داده شود. فردی که سابقه کار مدیریتی داشته باشد و بتواند فوتبال را به بهترین شکل اداره کند.
مهندسی مثبت انتخابات کاری درست است
اولیایی در خصوص مهندسی انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: انتخابات اگر از نوع مثبت مهندسی شود، کاملاً درست است چون باید برنامهریزی هر نامزد مشخص باشد و تیم اجرایی او نیز کاملاً مورد بررسی قرار گیرد ولی اگر منظور از مهندسی زیر سؤال بردن مجمع است و اینکه صاحب رأی را مجبور به رأیی خارج از میل کنند که کاملاً مذموم و مطرود است و به نظر من توهین محسوب میشود. من خیلی بعید میدانم که در تشکیلات عریض و طویل وزارت ورزش که زمانی فدراسیون فوتبال را در دل خود داشت، فردی بخواهد مسیر اشتباهی را برگزیند.
به رأی دهندگان بیاحترامی نشود
وی ادامه داد: فدراسیون فوتبال نهاد مستقلی است که همانند دیگر نقاط جهان استقلال خود را حفظ کرده است. در تمام دنیا دولتها ناظر هستند و مردم، مجری و متصدی به شمار میروند و در قالب تشکل و سازمان به فعالیت میپردازند. بنابراین فدراسیون فوتبال تشکل و سازمان مردمنهادی است که برای برگزاری مجمع انتخاباتی خود تمامی موارد لازم را مد نظر میگیرد. امیدوارم که به رأیدهندگان بیاحترامی نشود چون آنها حداکثر تلاش خود را خواهند کرد تا فردی اصلح را که بتواند مشکلات و مسائل فوتبال را حل کند، بهعنوان رئیس فدراسیون برگزینند.
انتهای پیام/4048/
انتهای پیام/