صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۰ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹

بازگشت آمریکا به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

مسئول ارشد وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که دولت جدید این کشور در ادامه خنثی کردن سیاست‌های دولت پیشین، به‌عنوان عضو ناظر به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد بازمی‌گردد.
کد خبر : 562624

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از رویترز، سه سال بعد از تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور پیشین آمریکا برای خارج کردن این کشور از شورای حقوق بشر سازمان ملل به بهانه رویکرد ضد صهیونیستی، دولت جدید واشنگتن قصد دارد مجدداً به این شورا ملحق شود.


یک مسئول ارشد در وزارت خارجه آمریکا بامداد امروز (دوشنبه به‌وقت‌تهران) گفت آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا امروز بازگشت واشنگتن به شورای حقوق بشر به‌عنوان عضو ناظر را اعلام می‌کند.


این مقام آمریکایی - که خواست نامش فاش نشود - به رویترز توضیح داد: ما این اقدام را با علم به این مسئله انجام می‌دهیم که مؤثرترین راه برای انجام اصلاحات و پیشرفت شورای حقوق بشر سازمان ملل، تعامل با آن در یک سبک اصولی است.


بر اساس این گزارش، وی همچنین افزود: ما می‌دانیم که این شورا، پتانسیل آن را دارد تا به انجمن مهمی برای کسانی تبدیل شود که با استبداد و بی‌عدالتی در جهان مبارزه می‌کنند. ما می‌خواهیم تا از طریق حضور داشتن پای میز، شورای حقوق بشر را اصلاح کنیم و مطمئن شویم که می‌تواند آن پتانسیل را اجرایی کند.


ترامپ در سال ۲۰۱۸ و در ادامه اقدامات خود در خارج کردن آمریکا از سازمان‌ها و توافق‌های بین‌المللی، دستور خروج واشنگتن از شورای حقوق بشر ملل متحد به بهانه رویکرد ضد صهیونیستی و همچنین انجام نشدن اصلاحات مدنظر را صادر کرد.


مجمع عمومی سازمان ملل متشکل از ۱۹۳ کشور قرار است در سال جاری، اعضای جدیدی را برای شورای حقوق بشر انتخاب کند. این اعضا به مدت سه سال برگزیده‌شده و نمی‌توانند بیش از دو دوره در این جایگاه فعالیت کنند.


جلسه بعدی شورای حقوق بشر ملل متحد با ۴۷ عضو در ژنو قرار است در ماه جاری میلادی (فوریه) برگزار شود.


پیش‌ازاین، لیندا توماس-گرینفیلد نماینده جدید آمریکا در سازمان ملل وعده داده بود که با مواضع ضد اسرائیلی در مجامع بین‌المللی ازجمله شورای حقوق بشر ملل متحد مقابله خواهد کرد.


انتهای پیام/4155/


انتهای پیام/

ارسال نظر