چرا بدن فیلها در برابر سرطان مقاوم است؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، بدن فیلها به طور شگفتانگیزی در برابر بیماری سرطان مقاوم است و این موضوع با توجه به وزن و جثه این حیوانات عجیب بهنظر میرسد. اکنون دانشمندان علت مقاومت بالای بدن فیلها در مقابل سرطان را کشف کردند.
وینسنت لینچ پزشک متخصص در دانشگاه بوفالو گفت: «واقعیت این است که هرچه چثه بزرگتر باشد سلولهای سرطانی در سطح وسیعتری پخش شده و خطر مرگ بیشتر میشود.» اما این حقیقت در مورد فیلها درست نیست و بدن این حیوانات بزرگ روشی کارامد برای مبارزه با سرطان دارد. حتی اجداد باستانی فیلها نیز در برابر سرطان مقاوم بودند.
به طور طبیعی در بدن هر موجود زنده ژنومهای مهارکننده سرطان وجود دارد ولی در بدن جانداری مانند انسان تعداد این ژنومها بسیار محدود است. بررسیهای تخصصی نشان داده است تعداد ژنومهای مهارکننده سرطان در بدن فیلها به قدری زیاد است که عملاً سرطان تأثیری بر سلامتی این حیوانات ندارد.
این ویژگی منحصر به فرد تنها در بدن فیلها وجود دارد و محققان هنوز هیچ مورد مشابهی در حیوانات دیگر نیافتهاند. دانشمندان در تلاش هستند تا با استفاده از نتایج تحقیق روی فیلها روش کاربردی برای درمان قطعی سرطان را معرفی و جان میلیونها انسان را نجات دهند. تحقیق در مورد نحوه مقاومت بدن فیل در برابر سرطان همچنان ادامه دارد و قطعاً در صورت شناسایی هرگونه راهی برای ایمنسازی بدن انسانها در مقابل سرطان یکی از بزرگترین کشفهای تاریخ علم رقم خواهد خورد.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/