صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۱۸ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹

وزرای خارجه عربستان و آمریکا در تماسی تلفنی گفت‌وگو کردند

وزیران خارجه عربستان سعودی و آمریکا تلفنی درباره مقابله با چالش‌های مشترک میان دو کشور گفت‌وگو کردند.
کد خبر : 561984

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، «فیصل بن فرحان»، وزیر خارجه سعودی، بامداد روز شنبه (به وقت تهران) تلفنی با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت‌وگو کرد.


بر اساس گزارش رسانه‌های سعودی، وزرای خارجه آمریکا و عربستان سعودی در این تماس تلفنی درباره روابط راهبردی میان دو کشور به علاوه موضوعات مهم برای دو طرف گفت‌وگو کردند.


فیصل بن فرحان به همتای آمریکایی خود تصدی پست وزارت امور خارجه را تبریک گفته و تأکید کرد که ریاض در انتظار همکاری با آمریکا برای مقابله با چالش های مشترک و رسیدن به امنیت و ثبات در منطقه است.


این گفت‌وگوی تلفنی در حالی انجام می‌شود که رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در سخنرانی درباره راهبرد سیاست خارجی دولت خود گفت که قصد دارد به جنگ یمن پایان دهد. او با وجود این گفت که آمریکا به عربستان سعودی کمک خواهد کرد از «تمامیت ارضی» خودش دفاع کند. او مدعی شد عربستان سعودی با حملاتی از جانب نیروهای تحت حمایت ایران مواجه است. 


او از جنگ یمن به عنوان «فاجعه راهبردی» یاد کرد و گفت: «این جنگ باید به پایان برسد.» بایدن گفت: «حمایت آمریکا از عملیات‌های تهاجمی در یمن از جمله از فروش تسلیحات خاتمه خواهد  یافت.»


ادعای «جو بایدن» درباره جنگ یمن در حالی مطرح شده که حمایت‌های دولت آمریکا از حملات ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی در این کشور فقیر عربی از سال ۲۰۱۴  و زمانی که او معاون رئیس‌جمهور بود آغاز شد.


ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.


این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.


کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگ‌ترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۰ درصد جمعیت یمن نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.


 انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر