صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر صنعت، معدن و تجارت:

روند کاهش قیمت خودرو تا به تعادل رسیدن بازار ادامه دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت از کاهش قیمت خودرو در بازار خبر داد و گفت: در صورتی که سیاست‌های مدبرانه مالی و اقتصادی اتخاذ و اجرایی شود، قیمت خودرو تا حد به تعادل رسیدن بازار کاهش خواهد یافت و دلالان در بازار خودرو حذف می‌شوند.
کد خبر : 561816

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، «علیرضا رزم حسینی» شامگاه پنجشنبه در حاشیه نشست خود با فعالان و تشکل‌های اقتصادی خراسان رضوی در محل اتاق بازرگانی مشهد در جمع خبرنگاران افزود: صنعت خودروی ایران دچار آفت‌های انحصار، عدم رقابت و هزینه‌های سربار است.


وی اضافه کرد: سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در جهت رقابتی کردن صنایع خودروسازی ایران و تعمیق ساخت داخل است و خیلی از قطعات وارداتی، داخلی سازی شده است و قطعه‌سازان هم اکنون برای تأمین قطعات مورد نیاز صنایع خودروسازی، روزانه در ۲ یا سه شیفت و در هر شیفت نیز ۱۲ ساعت مشغول فعالیت هستند و صنعت خودروسازی ایران رشد خیلی خوبی دارد.


وزیر صنعت، معدن و تجارت از کاهش قیمت خودرو در بازار خبر داد و گفت: در صورتی که سیاست‌های مدبرانه‌مالی و اقتصادی اتخاذ و اجرایی شود، قیمت خودرو تا حد به تعادل رسیدن بازار کاهش خواهد یافت و دلالان در بازار خودرو حذف می‌شوند.


رزم حسینی افزود: با افزایش عرضه خودرو در بازار، قیمت‌ها کاهش می‌یابد و در آینده نزدیک ۲ خودروی جدید تارا و شاهین تولید و به عرضه بیش‌تر خودرو در بازار کمک می‌کند.


وزیر صنعت، معدن و تجارت وضعیت بازار شکر را بسیار مطلوب دانست و افزود: شکر بخش خانوار در قالب بسته‌بندی با نرخ پایین‌تری یعنی ۶۸ هزار ریال عرضه می‌شود اما از آنجا که برخی از صاحبان صنایع، صادرکننده هستند و با استفاده از شکر داخلی، صادرات محصولات خود را انجام می‌دهند شکر را با قیمت بیش‌تری دریافت می‌کنند اما می‌توانند شکر مورد نیاز خود را با ارز نیمایی وارد کشور کنند و حتی در بازار به فروش برسانند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر