صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۹

تشخیص ابتلا به کرونا با کمک آبنبات

تحقیقات جدید محققان نشان می دهد آبنبات می تواند به عنوان یک کیت تشخیص کرونا به کار برود.
کد خبر : 561496

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، آنچه در ادامه می خوانید مروری بر آخرین اخبار مربوط به ویروس کرونا در رسانه های سراسر جهان است:


*تحقیقات موسسه ملی آمار بریتانیا نشان می دهد موارد متعدد ناشی از فوت به دلیل مسمومیت نوشیدنی های حاوی الکل در دوران قرنطینه نسبت به سال گذشته بسیار افزایش یافته است.


*فرانسه، سوئد و آلمان سه کشوری هستند که تزریق واکسن کرونای آکسفورد را به افراد بالای 65 ساله به هیچ عنوان توصیه نمی کنند و آن را غیرقانونی می دانند.


*تزریق فقط یک دوز واکسن کرونای فایزر به هیچ عنوان در برابر کرونای جدید آفریقایی برای افراد 80 سال به بالا کافی نخواهد بود.


*تحقیقات بالینی و بیشتر نشان می دهد که واکسن اسپوتنیک روسیه در تقابل با کرونا 92 درصد موثر است و از مرگ و بستری شدن جلوگیری می کند.


*در برزیل بسیاری از بیمارانی که تست کرونای آنها مثبت اعلام شده به دو نوع جهش یافته این ویروس (ویروس انگلیسی و برزیلی) همزمان مبتلا شده اند.


*چین 10 میلیون دوز واکسن کرونا برای کوواکس فراهم می کند. در همین حال محققان چینی تاکید کردند که واکسن سینوفارم ساخت این کشور در برابر ویروس جهش یافته آفریقایی مقاوم است.


*نتایج تحقیقات نشان می دهد نیمی از جمعیت شهر دهلی نو مبتلا به ویروس کرونا هستند.


*تحقیقات نشان می دهد بزرگسالان 20 تا 49 سال بزرگ ترین انتشاردهنده های ویروس کرونا هستند.


*یک مطالعه جامعه  انگلیسی در مورد ویروس کرونا نشان می دهد اکثر افراد حداقل شش ماه پس از بهبود برخی از آنتی بادی های ویروس را نگه می دارند.


* کمی بیش از یک ماه از آغاز سال 2021 گذشته و در همین مدت کم 100 هزار نفر در آمریکا به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.


*ده ها هزار بیمار سرطانی در سراسر جهان به دلیل همه گیری کرونا به موقع نتوانسته اند درمان های خود را انجام بدهند.


*تحقیق جدید محققان نشان می دهد برای پیش بینی موج جدید شیوع ویروس کرونا باید دمای هوا و رطوبت را نیز در نظر گرفت. به گفته محققان مدل‌های پیش بینی آنها نشان می‌دهد همزمان با افزایش دما و کاهش رطوبت، میزان بیماری نیز کاهش می‌یابد.


*مطالعه ای از دانشگاه ایالتی اوهایو در حال آزمایش روشی غیرمعمول برای غربالگری افراد در معرض ویروس کرونا است: آب نبات. اگرچه علائمی مانند سرفه ، تب و تنگی نفس نیز شایع است اما حداقل 86 درصد بیمارانی که آزمایش مثبت دارند از دست دادن بویایی را گزارش می کنند.


هشت طعم آب نبات سفت که هم رنگ هستند برای آزمایش تولید شده اند. از شرکت کنندگان خواسته می شود بوی و طعم آب نبات را به مدت 90 روز هر روز شناسایی کنند. اگر نتوانند یکی از این هشت طعم را تشخیص بدهند بلافاصله باید آزمایش کرونا بدهند. حس نکردن مزه آب نبات ممکن است حاکی از مبتلا شدن به کرونا باشد.


منبع: جام‌جم


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر