دانشمندان علت کم شدن انرژی بیماران سرطانی را کشف کردند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، محققان دانشگاه ماساچوست در جریان تحقیق روی بدن تعدادی از مبتلایان به سرطان رازی را که بیش از 100 سال است به دنبال جواب آن بودند کشف کردند.
اکنون محققان پاسخی احتمالی برای هدر رفتن انرژی بدن در زمان ابتلا به سرطان را پیدا کردند. در دهه 1920 میلادی پزشکی آلمانی به نام اتو واربورگ پس از تحقیقات گسترده درباره سلولهای سرطانی اعلام کرد این سلولها غذای خود را همانند سلولهای سالم بدن از سوختوساز مواد قندی بهدست نمیآورند ولی این پزشک آلمانی هرگز نتوانست علت کم شدن انرژی بدن مبتلایان به سرطان را کشف کند.
آخرین بررسیهای متخصصان حاکی از آن است که سلولهای سرطانی برای بقا مولکولهایی به نام NAD را تولید میکنند. فرایند تولید این مولکولها ملزم به تغییر در ساختار سلولهای بدن و جذب مواد مغذی است در نتیجه انرژی بیمار سرطانی هدر میرود.
تولید NAD روند عادی رشد سلولهای مورد نیاز بدن را دچار اختلال کرده و ایمنی بدن در طول زمان کمتر میشود. در حقیقت تغییراتی که در بدن بیماران سرطانی ایجاد میشود شبیه به فرایند تخمیر است. این تخمیر سبب از بین روند پروتئینها در بدن میشود. در صورتی که نتیجه اکتشافات جدید پزشکان به اثبات برسد آنها میتوانند گامی بلند برای درمان قطعی سرطان یافته و جان میلیونها بیمار را در سراسر دنیا نجات دهند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/