صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۱۵ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
جان کری در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان:

تغییرات اقلیمی، چالشی جدی برای آینده است

مسئول امور مربوط به تغییرات اقلیمی در دولت آمريکا اعلام کرد مقابله با تغییرات اقلیمی، الزامی جدی و امروزی است.
کد خبر : 560797

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان، «جان کری» که در دولت «جو بایدن»، رئيس جمهور آمريکا، مسئول امور مربوط به تغییرات اقلیمی و سیاست گذاری‌های واشنگتن در این زمینه است در گفت‌وگوی اختصاصی با این شبکه گفت: موضوع تغییرات اقلیمی، چالشی بسیار جدی برای آینده است.


کری افزود: ما باید همین حالا تصمیماتی اتخاذ کنیم تا از بروز بدترین پیامد‌های ممکن در زمینه تغییرات اقلیمی در آینده جلوگیری کنیم. حرکت به سمت خودرو‌های برقی یکی از روند‌هایی است که در این زمینه مطرح شده است. طبیعی است که با حرکت در این مسیر، لازم می‌شود که برق بیش‌تری تولید شود. اما می‌توان تولید برق را به گونه‌ای انجام داد که پاک و سازگار با محیط زیست باشد. همه این اهداف قابل تحقق است.


این گذار به آینده، روندی بسیار جالب توجه است و به ایجاد فرصت‌های شغلی منجر می‌شود. میلیون‌ها فرصت جدید شغلی با محصولات جدیدی بوجود می‌آید که عرضه می‌شود. پیشرفت‌ها در زمینه فناوری به ما کمک خواهد کرد کار‌هایی را انجام دهیم که در حال حاضر قادر به انجام آن نیستیم. این اتفاق رخ خواهد داد، زیرا برای آن تقاضا وجود دارد. همانطور که رئیس جمهور بایدن بار‌ها گفته است ظهور بیماری همه‌گیر کرونا سبب شده است به این مسائل بیش‌تر فکر کنیم و این فرصت برای ما فراهم شده است تا به گونه‌ای بهتر به گذشته بازگردیم. کووید-۱۹ سبب شده است تکان‌هایی جدی به اقتصاد‌ها وارد شود.


در نتیجه، با عبور از این وضع، سرمایه گذاری‌های جدی در بخش‌های مختلف اقتصادی انجام خواهد شد تا بار دیگر اقتصاد پیش برود. این کار باید به گونه‌ای انجام شود که با محیط زیست سازگار باشد. ما یا باید حالا برای عبور از سوزاندن سوخت‌های فسیلی پول صرف کنیم یا اینکه در آینده مجبور خواهیم شد برای پاکسازی خسارت‌های ناشی از تغییرات اقلیمی پول هزینه کنیم. همه تحلیل‌های اقتصادی حاکی از آن است که دست روی دست گذاشتن و هیچ کاری نکردن، به مراتب پرهزینه‌تر از آن است که الان برای مقابله با تغییرات اقلیمی پول هزینه کنیم.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر