صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۳ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹

دوربین مداربسته بخریم یا دزدگیر؛ یک پیشنهاد کاربردی از سوی متخصصان

در این متن شما با مزایا و معایب خرید انواع دوربین مداربسته و دزدگیرهای منازل آشنا می‌شوید. همین‌طور درمی‌یابید که هر یک از این ابزارهای نظارت الکترونیک تا چه حد می‌تواند برای شما مفید باشد.
کد خبر : 560718

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا در این متن شما با مزایا و معایب خرید انواع دوربین مداربسته و دزدگیرهای منازل آشنا می‌شوید. همین‌طور درمی‌یابید که هر یک از این ابزارهای نظارت الکترونیک تا چه حد می‌تواند برای شما مفید باشد. همین‌طور پیشنهاد بسیار خاصی نیز داریم که یک راه‌حل جامع و کامل برای انتخاب درست را به شما معرفی می‌کنیم.


امنیت یک‌ خانه، شرکت یا کارخانه و یا هر جایی این روزها با استفاده تکنولوژی‌های نظارتی تأمین می‌شود.


دوربین مداربسته یکی از این راه‌حل‌هاست که نصب و مصرف آن روزبه روز بیشتر می‌شود؛ اما آیا تنها راه‌حل ایجاد امنیت همین دوربین‌های مداربسته هستند؟


پاسخ به این سوال هم آری است هم نه! جواب ساده به این سوال با چند سوال دیگر جواب داده می‌شود. آیا شما پیشگیری می‌خواهید؟ یا پیگیری؟ یا شاید هم هر دو برای شما مهم است؟ اگر گیج شده‌اید کمی دیگر خواندن این متن را ادامه دهید تا مشکل شما برطرف شود.


دوربین مداربسته این روزها در همه‌جا دیده می‌شود. روزبه‌روز تکنولوژی آن پیشرفته‌تر می‌گردد و شما با گشت و گذاری در سایت تدبیر الکترونیک با برندهای مطرح از جمله هایک ویژن و داهوا و کارکردهای هیجان‌انگیز این دوربین ها آشنا می‌شوید.


همین‌طور در کنار رشد نصب و مصرف دوربین‌های مداربسته، انواع دزدگیرها یا ابزارهای حسگر و کنترل‌کننده نیز در حال پیشرفت‌اند. تفاوت این دودسته از محصولات امنیتی دو فرآیند بسیار مهم بنیادی است. دوربین‌های مداربسته برای پیگیری ساخته‌شده‌اند و نظارت؛ ولی دزدگیرها برای پیشگیری ساخته‌شده‌اند.


البته توانمندی‌های بسیار خاصی در هر دو رویکرد وجود دارد که هر یک از این سری ابزارها را بسیار ارزشمند می‌کند.


در اینجا کمی بیشتر باید با این ابزارها آشنا شویم. ابتدا با دوربین مداربسته بیشتر آشنا شویم.



معرفی انواع دوربین‌های مداربسته و کارایی آن


دوربین مداربسته از زمان جنگ جهانی دوم در حال استفاده است. تاریخچه آن چندان به درد ما نمی‌خورد، زیرا چیزی که این روزها در اختیار ماست، زمین تا آسمان با ۱۰ سال پیش آن فرق دارد چه برسد به دوران جنگ دوم جهانی.


دوربین‌های مداربسته به دودسته کلی آنالوگ و تحت شبکه تقسیم می‌شود. سیستم‌های آنالوگ سیستم‌های به نسبت قدیمی‌تر دوربین‌های مداربسته‌ هستند. این سیستم بر اساس فناوری آنالوگ بنا شده است. در این دوربین‌های مداربسته مانند تلویزیون‌های قدیم که لامپ تصویر داشتند تصاویر به‌صورت خط به خط ساخته می‌شد.


حتی جالب است بدانید که فیش‌های ارتباط دهنده این دوربین‌ها به دستگاه ذخیره‌ساز و کابل‌هایی که آنها را به دستگاه ارتباط می‌دهند به‌شدت شبیه سیم آنتن‌های قدیم ست. این تکنولوژی با آن که قدمتی بسیار دارد اما توسط کمپانی هایک ویژن توسعه داده‌شده و به نام‌های turbo HD و CVI شناخته می‌شود و هنوز هم طرفداران خود را دارد. کیفیت تصویر در این تکنولوژی بالا رفته است، اما هرگز کیفیت‌ به وجود آمده به‌پای دوربین‌ها تحت شبکه یا IP نمی‌رسد.


دوربین‌های تحت شبکه به‌خودی‌خود گران‌تر از دوربین‌های آنالوگ هستند اما در کارهایی با حجم دوربین زیاد حجم کابل کشی آنالوگ آن‌قدر بالا می‌رود که کاملا از صرفه اقتصادی خارج می‌شود. از سوی دیگر سیستم‌های IP مجهز به فناوری‌های بسیار خاصی هستند.


امکان تشخیص چهره، امکان خواندن پلاک ماشین حتی در سرعت‌های بالا، تصویربرداری رنگی حتی در نورهای بسیار کم، امکان ایجاد نقاط اهمیت تصویر برای فکوس‌های دقیق و چندین و چند تکنولوژی بسیار خوب و کارآمد دیگر سبب می‌شود آینده دنیای نظارت تصویر با سیستم‌های IP باشد. حتی برخی برندها تمام تولید خود را بر دوربین‌های IP متمرکز کرده‌اند.


دوربین‌های IP بسیار به دنیای پیشگیری از جرم هم نزدیک شده‌اند؛ مثلا می‌توان برای آنها الگوهای حرکتی در نظر گرفت؛ یعنی در محوطه تعیین‌شده خاص اگر کسی بیش‌ازحد تردد کند او را تشخیص می‌دهد و با هشدار به اپراتور از وقوع جرم پیشگیری می‌کند به این توانایی الگوی ولگردی هم می‌گویند؛ اما این‌همه کاری که ما برای پیشگیری می‌توانیم انجام دهیم نیست.


دزدگیر را بیشتر بشناسیم


دزدگیر اصطلاحی است که برای سیستم‌های هشداردهنده از سال‌ها قبل به کار می‌رود. در یک مکان مانند خانه، شرکت یا مکان تجاری و صنعتی‌ ابزارهای حسگر حرکت و یا کُنش را می‌توان نصب کرد و با استفاده از این ابزارها ورود مجاز و غیرمجاز به یک مکان را تشخیص و هشدار داد.


پایه دزدگیرهای اماکن بر مبنای حسگرهای PIR حرکتی است اما این شاخه از امنیت هم روزبه‌روز در حال پیشرفت است. علاوه بر حسگرهای حرکتی بر مبنای نور مادون قرمز PIR)) ، حسگرهای حساس به فرکانس صدا مانند صدای شکستن شیشه، حسگرهای موج مایکروویو برای تشخیص فاصله و حسگرهای حساس به نور نیز کارایی‌های بسیار بالایی در پیشگیری جرم‌ دارند.


در راهکارهای خانه‌های هوشمند علاوه بر نصب این دسته از سنسورها که از سرقت جلوگیری می‌کنند، شما می‌توانید انواع سنسورهای حساس به دود و نشت آب و گاز را نیز نصب کنید.


آری به اتفاق جهان می‌توان گرفت


چیزی که از آن می‌خواهید محافظت کنید چقدر ارزش دارد؟ بهترین نگاه به محافظت از یک مکان ترکیب نظارت، پیشگیری و پیگیری است. مکانی‌ که از این سه روش به‌صورت هم‌زمان و البته ترجیحا در یک بستر یک پارچه استفاده می‌کند، سد بسیار قوی و پابرجایی در برابر مشکلات ناشی از تجاوز به محیط ایجاد می‌کنند.


استفاده درست و البته دقیق از تکنولوژی روز بی‌شک تنها راهی است که در آینده پیش روی همه ماست و البته موضوعی است که باید به آن بیشتر بپردازیم و درباره آن بدانیم.


انتهای پیام/4127


 

انتهای پیام/

ارسال نظر