صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۹ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹

تلاش برای رمزگشایی فرکانس‌های مغز/ ماشین‌ها می‌توانند اسرار مغز را آشکار کنند؟

دانشمندان در صدد هستند با رمزگشایی سیگنال‌های ارسالی از مغز روش درمانی جدیدی را برای آسیب‌های روانی معرفی کنند.
کد خبر : 560576

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، گروهی از محققان در دانشگاه واشنگتن در تلاش هستند تا با رمزگشایی فرکانس‌های مغزی درمانی قطعی برای بسیاری از بیماری‌ها و ناتوانی‌های مغز را پیدا کنند.


متخصصان برای معرفی این روش جدید درمانی قسمتی از مغز که مسئول پردازش تصاویر است را مورد مطالعه قرار دادند. در جریان این تحقیقات دانشمندان با استفاده از تجهیزات تصویربرداری پیشرفته فرکانس‌های خروجی از مغز مورد پردازش قرارا دادند. در حقیقت دانشمندان می‌خواهد با پردازش سیگنال‌های خارج شده از مغز انسان عامل اختلال در عملکرد عادی این قسمت از بدن را یافته و درمان مؤثر برای آن را معرفی کنند.


به تازگی مهندسان دستگاهی ویژه‌ تصویر برداری از مغز را اختراع کردند. این دستگاه ضمن تابش نور به قسمت‌های مختلف مغز واکنش آن‌ها را پس از دریافت هرگونه داده خارجی بررسی کرده و نتایج آن را به پزشکان ارائه می‌دهد. این دستگاه همچنین به پزشکان امکان مشاهده دقیق تومورها و غدد سرطانی را در مغز می‌دهد.


اما چالش بزرگی که پیش روی محققان قرار دارد چگونگی رمزگشایی از فرکانس‌های مغزی است. دانشمندان معتقدند اگر امواج مغزی هر بیماری برای پزشک قابل درک باشد قطعا دیگر مشکلی برای درمان بیماری‌های روانی و حتی سرطان‌های مرتبط با این ناحیه از بدن وجود نخواهد داشت.


در حال حاضر گام‌های مؤثری برای رمزگشایی از سیگنال‌های مغزی برداشته شده و توانایی انسان در این حوزه بسیار بیشتر از گذشته است ولی هنوز باید تلاش‌های بیشتری صورت گرفته تا بدانیم وقتی فردی دچار بیماری افسردگی است دقیقاً در کدام قسمت از مغز اختلال وجود دارد.


انتهای پیام/4144/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر