صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۹ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:

دشمن از طریق جنگ نرم‌افزاری قصد نفوذ دارد

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دوران جنگ نظامی گذشته است، گفت: جنگ امروز جنگ نرم‌افزاری و فرهنگی بوده و دشمن با این ابزار قصد نفوذ در ایران دارد.
کد خبر : 560516

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، مرتضی آقا‌تهرانی در نشست تخصصی مجازی با موضوع نقش انقلاب اسلامی در افزایش مشارکت سیاسی در ایران که به همت دفتر هم‌اندیشی اساتید نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان و همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد، اظهار کرد: تنها نظامی که بر اساس همه‌پرسی جمعی پیروز شد، انقلاب اسلامی ایران بود که با نظر امام راحل در اوایل پیروزی انقلاب رأی‌گیری همگانی شد و ۹۸ درصد رأیِ آری به نظام جمهوری اسلامی دادند و خواستار رعایت ضوابط اسلامی شدند.


دشمن از اصل انقلاب اسلامی می‌ترسد


وی افزود: دشمن از این می‌ترسد که وعده الهی انقلاب اسلامی محقق شود، قوه قضائیه، دولت و مجلس باید در این راستا حرکت کنند تا دشمن نا‌امید شود، دولت به‌دنبال این باشد که مشکلات را با همکاری مجلس مدیریت و حل کند.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اگر دنیا بداند که ما چه می‌خواهیم و در عمل نشان دهیم و طلبه‌های حوزه به‌دنبال آن باشند، دشمن شکست می‌خورد، در واقع جنگ امروز نرم‌افزاری و فرهنگی بوده و دشمن با این ابزار قصد نفوذ در ایران را دارد و دیگر دوران جنگ نظامی گذشته است.


آقا‌تهرانی گفت: اسلام دین کامل و انسان هم موجودی است که کمال بی‌نهایت را دارد و می‌تواند به آن برسد،  فلاسفه اسلامی می‌گویند؛ انسان امیالی دارد که به هر کدام باید پاسخگو باشد، اما غربی‌ها بیشترین استدلالی که دارند حواس پنج‌گانه و عقل است، مسلمانان گذشته از این حواس با کتاب خدا در ارتباط هستند که اشتباهی در آن نیست.


وی ادامه داد: اکنون هم مجلسی داریم که انقلابی است، واقعاً باید در مجلس پاسخگوی مردم باشیم و حاکمیت اسلامی را به‌خوبی بشناسیم و مسلمان درستی باشیم؛ چراکه اگر کوتاه بیاییم، خطا رفته‌ایم، بعد از انقلاب تلاش‌های خوبی شد؛ اما با وضعیت مطلوب خیلی فاصله‌ داریم.


اشتیاق برخی نمایندگان به سفر خارجی


این مبلغ مذهبی گفت: اکنون موانع زیادی داریم و باید بخشی در مجلس برای آسیب‌شناسی داشته باشیم و ایرادهای خود را در خانه ملت رفع کنیم، ایراد خیلی داریم؛ اما اصل کار درست است و کمیسیون‌های تخصصی باید کار خود را درست انجام دهند، متأسفانه برخی نمایندگان عضو کمیسیون‌هایی می‌شوند که با عضویت در این کمیسیون‌ها به سفرهای خارجی بروند.


آقاتهرانی افزود: طبیعی است که مردم  از نمایندگان توقعات خاصی داشته باشند و به همین دلیل نمایندگان باید دقت کنند که رفتارشان درست باشد و بیشتر اخلاق حرفه‌ای را رعایت کنند، نمایندگان تحت‌فشار زیادی قرار می‌گیرند و ممکن است اشتباه کنند، اگر نظارت بر رفتار نمایندگان بیشتر باشد، مشکلات کمتر می‌شود هرچند هر نماینده ممکن است اشتباه هم داشته باشد.


وی درباره حقوق‌های معوقه استادان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با مسئول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس این موضوع را مطرح می‌کنیم؛ البته این تبعیض‌ها در دیگر نهادها هم وجود دارد و مشکل حقوق کم استادان دانشگاه آزاد را نیز پیگیری می‌کنیم، همه را به برجام امیدوار کردند تا مشکلات اقتصادی حل شود؛ اما این مهم رخ نداد و برجام جواب نداد.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس  بیان کرد: نباید به غرب و اروپا دل ببندیم، نباید منتظر برجام و FATF باشیم تا مشکلات از این طریق حل شود.


آرا باید شفاف باشد


نماینده مردم تهران در مجلس درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان هم گفت: اصل این موضوع درست است و باید آرا شفاف باشد؛ چراکه نماینده‌ای که رأی می‌آورد، نماینده همه مردم ایران است. اصل این کار صحیح است؛ اما ممکن است از یک نماینده توقع خاص دارند و یا در وهله بعد توقعی دارند که خواسته ملی است که دو چیز متفاوت است. مدیریت در صحن درست انجام نمی‌شود و باید نمایندگان توجیه شوند؛ بنابراین ممکن است یک نماینده رأی ملی دهد که حوزه انتخابیه نماینده این رأی را نپسندند.


آقاتهرانی افزود: روی مشارکت مردم در انتخابات باید کار کرد، نباید مشکلاتی که یک مسئول دارد به اصل نظام تعمیم دهیم، مردم به اصل اسلام معتقدند و اگر برای مردم مسائل درست تبیین شود، مشارکت حداکثری در انتخابات دارند و اگر رأی کم باشد، دشمن خوشحال می‌شود.


وی ادامه داد: معتقدم اگر شیوه گفتمانی داشته باشیم که مردم میان رفتار نماینده و مجلس تفاوت قائل شوند در آینده موفق‌تر خواهیم بود. دولت جدید هم باید پای کار و انقلابی باشد، همان طور که مجلس کنونی انقلابی است و رابطه مردم و مجلس در بالاترین سطح است، نمایندگان در اجرا نمی‌توانند ورود کنند و رفتار امروز ما در رفتار آینده ما تأثیر دارد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر