صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹
سازمان‌های فضایی اعلام کردند؛

خداحافظی همیشگی با قمر دوم زمین تا چند روز دیگر

قمر دوم کره زمین به‌زودی فاصله خود را با سیاره انسان‌ها بیشتر خواهد کرد و هرگز بار نخواهد گشت.
کد خبر : 560351

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، اخترشناسان در اواخر تابستان سال جاری شی‌‌‌ء آسمانی کوچکی را شناسایی کردند که به دلایل نامعلومی در میدان مغناطیسی زمین و ماه گیر افتاده و در حال گردش به دور زمین بود. اکنون تحقیقات جدید نشان می‌دهد این شیء آسمانی که دانشمندان آن را 2020 SO نامیده‌اند و به ماه(قمر) دوم زمین معروف است، پس از نزدیک شدن مجدد به کره زمین برای همیشه از مدار سیاره انسان‌ها خارج می‌شود.


اطلاعات به‌دست‌آمده با تجهیزات مختلف نشان می‌دهد دانشمندان به آن «ماه دوم زمین» را نسبت داده‌اند. نام ماه این شیء آسمانی به معنای این نیست که 2020 SO از جنس خاک و سنگ است بلکه تحقیقات دانشمندان در آخرین روزهای سال 2020 نشان داد احتمالاً این شیء بقایای یکی از سفینه‌های سازمان تحقیقات فضایی ناسا است که در دهه 1960 به فضا پرتاب شده و پس از سال‌ها سرگردانی در منظومه شمسی مجدداً به سمت میدان مغناطیسی زمین کشیده شده است.


شیء 2020 SO در دی ماه تا حد قابل توجهی به زمین نزدیک گردید و سپس به سمت خورشید رفت. اکنون سفینه سرگردان تا دو هفته دیگر به زمین نزدیک شده و پس از آن برای همیشه از کره خاکی فاصله گرفته و به سفر خود در فضای بیکران کیهان ادامه می‌دهد. ستاره‌شناسان اعلام کردند زمانی که این شیء در نزدیک‌ترین فاصله نسبت به زمین قرار بگیرد، با چشم مسلح قادر به دیدن آن هستیم.


با توجه به اینکه 2020 SO چند بار در گذشته به سمت زمین حرکت کره و دور این سیاره چرخیده است برخی از دانشمندان می‌گویند شاید روزی دوباره این سیاره به مدار زمین بازگردد.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر