صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۶ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
گزارش آنا؛

مدعیان اصلاحات برای انتقام گرفتن از مجلس انقلابی چگونه موج‌سواری می‌کنند؟/ پارادوکس جیغ بنفش زدن برای رقبا و سکوت در برابر مفاسد جناحی

موج‌سواری و هوچی‌گری سیاسی برخی افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی به هوای انتقام گرفتن از مجلس همان‌قدر محکوم است که حاشیه امنیت تراشیدن برای یک نماینده مجلس انقلابی در صورت ارتکاب جرم.
کد خبر : 560060

گروه سیاسی خبرگزاری آنا - رسول رضایی؛ با توجه به اهمیتی که اسلام نسبت به لزوم رعایت عدالت و مساوات همه در پیشگاه قانون قائل است، نگاشته حاضر درصدد لاپوشانی و توجیه قضیه و حاشیه امنیت ساختن برای نماینده مجلس یازدهم که متهم به ارتکاب خلاف و سیلی زدن به یک پلیس بوده، نیست. (مضافاً اینکه هنوز اما و اگرها و تردیدهای جدی در این قضیه موجود است)، بلکه منظور نگارنده آن است که با پروژه مسموم سازی افکار عمومی توسط برخی سیاسیون مقابله شده، و از استفاده ابزاری و سوءاستفاده‌های احتمالی و موج‌سواری سیاسی از این قضیه و سیاه نمایی علیه مجلس انقلابی، ممانعت به عمل آید. نکته مهم این وجیزه آن است که موج‌سواری و هوچیگری سیاسی برخی افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی به هوای انتقام گرفتن از مجلس 290 نفره، همان‌قدر محکوم است که حاشیه امنیت تراشیدن برای یک نماینده مجلس انقلابی در صورت ارتکاب جرم. در این خصوص، نکات ذیل قابل‌تأمل به نظر می‌رسند.


1. مرحوم شهید مطهری درباره اهمیت برقراری عدالت و رفع تبعیض‌های نابجا در جامعه و نقش آن در پیشگیری از زوال و انحطاط دولت‌ها و مسئولان قائل هستند که اصلاً مگر می‌شود جامعه‌ای باقی بماند بدون اینکه چرخ اموراتش بر محور عدالت و رفع تبعیض بچرخد و حقوق مردم در آن جامعه محفوظ باشد؟ مگر پیغمبر بزرگوار ما خودش نفرمود: «اَلْملک یبْقی مَعَ الْکفْرِ وَ لایبْقی مَعَ الظُّلْمِ»؟ مفهوم کلام حضرت آن است که گر یکجامعه عادل و متعادل باشد و همه مردم اعم از مردم عادی و دولتمردان در برابر قانون و مقررات و بالسویه باشند، چنین ملتی قابل بقاست هرچند مردمش کافر باشند، اما اگر ظلم و اجحاف درنتیجه تفاوت‌ها و پستی‌وبلندی‌ها و ناهمواری‌ها در جامعه‌ای پیدا شد، بلاتردید آن جامعه باقی نمی‌ماند و دیر یا زود از بین رفتنی خواهد بود؛ هرچند مردمش به‌حسب عقیده مسلمان و متدین باشند. قرآن کریم پر است از آیاتی که می‌فرماید سبب هلاک فلان قوم و فلان قوم، ظلم و تبعیض و بی‌عدالتی و فقدان مساوات آن‌ها در برابر قانون بوده است.


مثلاً در یکجا می‌فرماید: «وَ ما کانَ رَبُّک لِیهْلِک الْقُری بِظُلْمٍ وَ اَهْلُها مُصْلِحونَ»؛ یعنی خداوند مردمی را که مصلح و اهل قسط و عدالت باشند هرگز به سبب یک ظلم هلاک نمی‌کند. مفسرین اغلب گفته‌اند این ظلم مقصود شرک است، چون شرک یکی از انواع ظلم است (اِنَّ الشِّرْک لَظُلْمٌ عَظیمٌ) یعنی خدای تبارک‌وتعالی مردم را به سبب کفر و شرک هلاک نمی‌کند اگر خود آن‌ها ازلحاظ روابط اجتماعی و حقوق اجتماعی، مردمی عادل بوده باشند. (شهید مطهری، بیست گفتار، مبحث احترام حقوق و تحقیر دنیا)


بنابراین یکی از معانی عدالت و مساوات آن است که همه اعضای جامعه به یک‌چشم دیده‌شده و همه در برابر قانون و مقررات برابر در نظر گرفته شوند. برقراری مساوات در جامعه به این است که هیچ ملاحظه شخصی در کار نباشد، ازنظر ملاحظات شخصی و مقامات اجتماعی، ملاحظات طبقاتی و جایگاه شغلی و ... همه علی‌السویه در برابر قانون باشند. کما اینکه پیغمبر اکرم صلی‌الله علیه و اله فرمود: «اَلْنّاسُ کاَسْنانِ المُشْطِ»؛ مردم در برابر قانون باید مثل دندانه‌های شانه بوده، همه با هم برابر و مساوی و بدون حق برتری و امتیاز طلبی باشند. یا فرمود: «اِنَّ رَبَّکمْ وَاحِدٌ وَ اِنَّ اَباکمْ وَاحِدٌ، کلُّکمْ مِنْ آدَمَ وَ آدَمُ مِنْ تُرابٍ». مفهوم این‌روایت شریف آن است که هیچ ملاحظه شخصی و تبعیض و تفاوت و تقدمی در میان افراد جامعه در برابر قانون و مقررات جزایی و حقوقی نباید باشد. (شهید مطهری، بیست گفتار، تفاوت‌های بجا و نابجا)


2. این‌روزها در فضای مجازی و رسانه‌ها صحبت بر سر این است که یک نماینده مجلس انقلابی با ورود نابجا به خط ویژه مرتکب عمل خلاف قانون شده و سپس به‌صورت مأمور قانون نیز سیلی زده است. مسلماً این اتهام باید توسط مسئولین مربوطه موردبررسی و راستی آزمایی قرار گفته و از پیش‌داوری و قضاوت‌های عجولانه دراین‌باره به‌شدت پرهیز شود و در صورت اثبات حتماً جای مواخذه و مجازات قاطعانه و بدون تبعیض دارد.



برخی مدعیان بی‌صداقت اصلاح‌طلبی، کوشیدند برای برخی منسوبین و نمایندگان هم‌قبیله‌ای خود، با وجود اثبات جرم، حاشیه امن بسازند و آن‌ها را از مواخذه فراری دهند



اما سخن در این است که برخی ورشکستگان سیاسی و مدعیان اصلاح‌طلبی و اعتدال قصد دارند تا از این آب گل‌آلود ماهی گرفته، و با موج‌سواری سیاسی از این ماجرا، برای مأمور نیروی انتظامی اشک تمساح ریخته، به لجن پراکنی و عقده‌گشایی علیه مجلس انقلابی پرداخته و با عملیات روانی رسانه‌ای و با اغواگری و تحریف، ضرباتی آبدارتر از یک سیلی به اندیشه و خرد مردم بنوازند. بنابراین باید این نکته مهم را متذکر شد که هوچیگری سیاسی به هوای انتقام گرفتن از مجلس 290 نفره، همان‌قدر محکوم است که حاشیه امنیت تراشیدن برای یک نماینده، در صورت ارتکاب جرم.




بیشتر بخوانید:


فریادهای بلند و اقدامات کوتاه


سریال حقوق‌ها و پاداش‌های نامتعارف کی تمام می‌شود؟/ پرداخت‌های فراقانونی سال ۹۸




3. بعضی امور زشت و ناپسندند و برخی امور زشت‌تر و ناپسندتر. به‌عنوان نمونه، وارد شدن به مسیر خط ویژه اتوبوس و دست بلند کردن به روی مأمور قانون (اگر بوده)، مسلماً امری زشت و قبیح است، اما اگر کسی که نماینده مردم در مجلس قانون‌گذاری است مرتکب این رفتار مجرمانه شود، امری زشت‌تر و قبیح‌تر قلمداد خواهد شد؛ عقلانیت نیز حکم می‌کند که در توبیخ و مجازات چنین کسی نباید مجامله، معامله و امهال کرد. روایات متعدد سختگیری‌های امیرالمؤمنین علیه‌السلام نسبت به کارگزاران خاطی دولتش مؤید اهمیت رعایت عدالت و مساوات در جامعه است.



فضاسازی رسانه‌ای و سیاسی‌کاری با استانداردهای دوگانه، همیشه امری محکوم و مذموم است، خواه توسط این جناح باشد یا آن جناح. اما متأسفانه به نظر می‌رسد که برخی ورشکستگان سیاسی و اشرافیت مدعی اصلاح‌طلبی و اعتدال قصد دارند از این آب گل‌آلود ماهی گرفته و با موج‌سواری سیاسی از این ماجرا، به لجن پراکنی عقده‌گشایی علیه مجلس انقلابی مشغول شده و دیدگاه مردم را نسبت به خدمات و کارهای مفید صورت گرفته مجلس یازدهم در این چند ماه اخیر مخدوش نمایند.


از این‌رو ملت شریف ایران باید حافظه تاریخی خود را بازیابی و ریکاوری کرده و به خاطر بیاورند که از مجلس ششم تا مجلس دهم، چگونه برخی مدعیان بی‌صداقت اصلاح‌طلبی، کوشیدند برای برخی منسوبین و نمایندگان هم‌قبیله‌ای خود، با وجود اثبات جرم، حاشیه امن بسازند و آن‌ها از مواخذه فراری دهند.


ملت فهیم ایران برای اینکه از قضاوت‌های عجولانه در قضیه "سیلی خوردن یک پلیس" احتراز نمایند و در دام سیاسی‌کاری و عملیات روانی رسانه‌ای روزنامه‌های زنجیره‌ای نیفتند، باید دقت کنند که جماعت اغتشاشگر و تحریک‌شده به‌وسیله سران اصلاحات، چگونه در فتنه آمریکایی-اسرائیلی ۸۸، سربازان و مأموران بی‌گناه پلیس را مورد ضرب و شتم قرار داده، آن‌ها را برهنه کردند و حتی برخی را آتش زدند و سران اصلاح‌طلبی از یک عذرخواهی ساده هم دریغ کردند. اما حالا برخی از این جماعت غرب‌گرا، برای هتک حرمت مأمور نیروی انتظامی اشک تمساح می‌ریزند، درحالی‌که هنوز هم وقوع جرم ثابت نشده است.


4. مطمئناً سیلی زدن یک نماینده مجلس انقلابی به یک سرباز، اگر مبرهن و ثابت شود، حتماً جای مطالبه و مواخذه و مجازات و پیگیری دارد، اما درعین‌حال به نظر می‌رسد که مطالبه برخی مدعیان اصلاحات نسبت به این قضیه چندان رنگ واقعیت و بوی صداقت نداشته و حکایتگر اشک تمساح ریختن است چراکه اگر صداقتی در کار بود، باید ابتدا نسبت به سوء مدیریت‌ها، برجام‌زدگی‌ها و اعتماد غلط برخی دولتمردان به کدخدا، بی‌اعتنایی به واردات بی‌رویه و بی‌توجهی‌ها به ظرفیت‌های عظیم داخلی، و ... ابراز دل‌شوره و تأسف کرده و اشک حسرت بر خسارات برجام می‌ریختند.



جماعت اغتشاشگر و تحریک‌شده به‌وسیله سران اصلاحات در فتنه آمریکایی-اسرائیلی ۸۸، مأموران را برهنه کردند و حتی برخی را آتش زدند و سران اصلاح‌طلبی از یک عذرخواهی ساده هم دریغ کردند



اما متأسفانه شاهد هستیم که بسیاری از چهره‌های جریان غرب‌گرای مدعی اعتدال و اصلاح‌طلبی بابت سوء مدیریت‌های فراوان در دولت کنونی و رکود اقتصادی به وجود آمده و تمسک برخی دولتمردان به طناب پوسیده مذاکره و به خاطر مخدوش کردن عزت این ملت به دلیل اتخاذ دیپلماسی التماسی و ... هنوز که هنوز است نه‌تنها اشک نمی‌ریزند و ابراز ناراحتی و دلواپسی نمی‌کنند، بلکه بابت خسارات وارده به میهن از محضر ملت شریف ایران حتی یک عذرخواهی ساده هم نکرده‌اند و بعضاً از موضع طلبکاری وارد شده و ژست حق‌به‌جانب هم گرفته‌اند!


6. برای اینکه میزان صداقت روزنامه‌های زنجیره‌ای و مدعیان اصلاحات در این اشک تمساح ریختن برای مأمور سیلی خورده نیروی انتظامی به دست یک نماینده مجلس یازدهم مشخص شود و از میزان هوچی‌گری رسانه‌ای و سیاسی‌کاری آن‌ها اطلاع حاصل شود، لطفاً به نمونه‌های زیر دقت فرمایید:



الف: آذر 95 در اثر بی‌مبالاتی و تصادف دو قطار، 45 زائر حرم امام رضا (ع) جان باختند. اما جناب آقای آخوندی (وزیر لاکچری و مدعی اصلاح‌طلبی در دولت تدبیر و امید) به‌جای عذرخواهی و ابراز شرمندگی به پیشگاه ملت، این‌چنین سخن گفت: «چه آن‌هایی که کشته‌شده‌اند و چه آن‌هایی که مجروح هستند، زیرپوشش بیمه قرار دارند و ازاین‌جهت نگرانی خاصی وجود ندارد»!


ب: چند سال پیش هنگامی‌که اقشار مستضعف و محروم جامعه نسبت به سوء مدیریت‌های دولت آقای روحانی اعتراض می‌کردند؛ وزیر بهداشت (مرد هزارمیلیاردی دولت آقای روحانی) این‌چنین پاسخ گفت: «فعلاً مدیریت همین است، شما مردم رأی داده‌اید، پس بیخود اعصاب، روح و روان همدیگر را آزار ندهیم»!


ج: چگونه می‌توان اشک و آه و فریاد مطالبه برخی از سیاسیون را برای سیلی خوردن یک سرباز باور کرد، در حالی سکوت اختیار کرده بودند در آن مقطعی که برخی کاخ‌نشینان و مدیران مناطق خوش آب‌وهوای تهران (از ولنجک تا لواسان و ...) در دولت تدبیر و امید حقوق‌های نجومی می‌گرفتند و ادعا می‌کردند به خاطر شایستگی‌شان بوده است!!


جالب اینجاست که وقتی با فریاد اعتراض کوخ‌نشین‌ها، زاغه‌نشینان و مستضعفین مواجه شدند، دولتمردان قول دادند در اسرع وقت بساط این حقوق‌های نجومی را جمع کنند، اما متأسفانه بعد از گذشت چندین سال از آن ماجرا، نه‌تنها شفاف‌سازی انجام نشد و نه‌تنها بساط حقوق‌های نجومی برچیده نگردید، بلکه اکنون دولت روحانی با بخشنامه سازمان برنامه‌وبودجه، سقف رسمی حقوق مدیرانش را به 52 میلیون رسانده!


پرسش اصلی اینجاست که مدافعین حقوق سرباز سیلی خورده چرا از این حقوق‌های نجومی و رانت‌خواری‌ها، تبعیض‌های نابجا و بی‌عدالتی‌ها و عمیق‌تر شدن فاصله‌های طبقاتی، رفاه‌طلبی و تجمل‌گرایی، خوی تکبر و خودبرتربینی‌ها و ... که در دولت موسوم به تدبیر و امید دارد انجام می‌گیرد، ککشان هم نمی‌گزد؟! اما به قضیه مشکوک و اثبات نشده سیلی خوردن یک پلیس توسط نماینده مجلس یازدهم این‌قدر حساس و دل‌نگران شده‌اند؟


د: روزنامه‌های زنجیره‌ای که اکنون برای سیلی خوردن مأمور قانون اظهار تأسف می‌کنند، کجا بودند وقتی برادر رئیس‌جمهور محترم در پوشش دستیار، مرتکب انواع زد و بندها با مفسدین اقتصادی شد و با اتکا به‌جایگاه برادرش مدیران بانکی را عزل و نصب می‌کرد؟! سیاسی‌کاران و موج‌سواران مدعی اصلاح‌طلبی کجا بودند آن هنگام که برای برادر رئیس‌جمهور بازخواست قضایی صادر و سپس محکوم شد و رئیس دولت از این رسوایی به وجود آمده پوزش نطلبید؟


ه: سیاسی‌کاران امروز کجا بودند وقتی آقای آخوندی (مرد کاخ‌نشین و چند هزارمیلیاردی در کسوت وزیر مسکن و راه و شهرسازی)، پروژه مفید و اشتغال‌زای مسکن مهر را که سر پناه بالغ‌بر 10 میلیون نفر شده بود، طرحی مزخرف خواند؟ و هنگامی خداحافظی از وزارت، با گستاخی هرچه‌تمام‌تر اعلام کرد: «افتخار می‌کنم که در پی ۶۲ ماه حضور در وزارت راه و شهرسازی یک آجر بر روی مسکن مهر اضافه نکرده‌ام.»


و: هوچی بازان و از آب گل‌آلود ماهی‌گیران امروز کجا بودند وقتی شهردار منتخبشان در تهران (جناب آقای نجفی) که سال 92 عضو هیئت هفت‌نفره تعیین روحانی به‌عنوان نامزد ائتلاف اصلاحات و اعتدال بود، با پنج گلوله همسر دومش را کشت؛ اما برخی از همین موج‌سواران سیاسی گفتند دیه‌اش را می‌دهد یا مقتول یک پرستو بوده! (نقل به مضمون)


ز: روزنامه‌های زنجیره‌ای که امروز به خاطر سیلی خوردن سرباز پلیس زانوی غم بغل کرده‌اند، کجا بودند وقتی برخی مدیران پشت‌میزنشین و نالایق دولت قیمت اقلام مختلف را ظرف هفت سال، 6 تا 9 برابر افزایش داده و سفره مردم را به‌اندازه یک‌ششم سال 92 کوچک کردند؟


سیاسی‌کاران امروز کجا بودند وقتی بعدازاین همه نابسامانی اقتصادی و افزایش فقر و فحشا، بیکاری و سوء مدیریت و بی‌تدبیری و .... رئیس دفتر آقای روحانی، با اعتمادبه‌نفس هرچه‌تمام‌تر گفت: «اگر هر زمانی یک دلیلی وجود داشته باشد و اشتباهی در کار دولت رخ دهد، حتماً از مردم عذرخواهی می‌کنند»! و مفهوم جمله‌اش این بود که هنوز که هنوز است بااین‌همه گرانی و تورم افسارگسیخته و بیکاری و کوچک شدن سفره مردم و .... دولتمردان تدبیر و امید دلیلی و لزومی برای عذرخواهی از پیشگاه ملت ایران نمی‌بینند.


* پژوهشگر حوزه علمیه اصفهان


انتهای پیام/4106/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر