صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۱ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹

سخنگوی گارد ساحلی اندونزی آخرین وضعیت نفت‌کش ایرانی را تشریح کرد

سخنگوی گارد ساحلی اندونزی به رویترز اعلام کرد نفت‌کش‌های ایرانی و پانامایی در مسیر جزیره باتام هستند تا برای تحقیقات بیشتر در این منطقه لنگر بیندازند.
کد خبر : 559409

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، سخنگوی گارد ساحلی اندونزی به رویترز اعلام کرد نفتکشهای ایرانی و پانامایی که به اتهام انتقال غیرقانونی نفت در آب‌های مالزی، توسط مقامات این کشور توقیف‌شده‌اند در مسیر جزیره باتام هستند تا برای تحقیقات بیشتر در این منطقه لنگر بیندازند.


این دو ابرنفتکش که خدمه آن‌ها از ایران و چین هستند، روز یکشنبه در آب‌های اندونزی نزدیک جزایر کالیمانتان توقیف شدند. کشتی‌ام تی هورس که متعلق به شرکت ملی نفت‌کش ایران است و شرکت ام تی فریا که توسط شرکت شانگهای فیوچر شیپ منیجمنت اداره می‌شود، مجموعاً ۶۱ خدمه داخل کشتی دارند.


ویسنو پراماندیتا، سخنگوی گارد ساحلی اندونزی به رویترز گفت: این کشتی‌ها امروز حوالی ساعت سه یا چهار بعدازظهر به‌وقت محلی به باتام می‌رسند.


وی گفت: برخی از خدمه داخل ابرنفتکش‌ها مانده‌اند اما سایرین در کشتی‌های گارد ساحلی برای پاسخگویی در جریان تحقیقات بیشتر، بازداشت شده‌اند.


سخنگوی گارد ساحلی اندونزی گفت: این کشتی‌ها در هنگام انتقال نفت از ام تی هورس به ام تی فریا توقیف شدند و یک لکه نفتی در محل نفت‌کش دریافت‌کننده نفت وجود داشته است. این کشتی‌ها در هنگام یک گشت معمولی مشاهده و توقیف‌ شده‌اند.


مقامات اندونزی اعلام کرده‌اند که این دو کشتی با عدم نشان دادن پرچم، هویت خود را پنهان کرده بودند و سیستم شناسایی اتوماتیکشان را خاموش کرده بودند و به تماس رادیویی پاسخ نداده بودند.


بر اساس گزارش رویترز، کشتی‌ام تی هورس سال گذشته برای تحویل ۲.۱ میلیون بشکه میعانات ایران به ونزوئلا رفته بود.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر