صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
اکبرزاده در گفت‌وگو با آنا:

ضدعفونی‌کننده پایه الکلی به شکل فوم تولید می‌شود/ بازگشت ضایعات تر و خشک سنگ به چرخه تولید

عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری عنوان کرد که در تلاش هستیم ضدعفونی‌کننده پایه الکلی به شکل فوم(کف) فرمول‌بندی و تولید کنیم.
کد خبر : 559332

ابوالفتح اکبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره اقدامات و فعالیت‌های گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در راستای جلوگیری از همه‌گیری ویروس کرونا اظهار کرد: محلول ضدعفونی‌کننده الکلی(با غلظت 72 تا 75 درصد الکل) به شکل مایع، ژل و با جدیدترین دانش روز فرمول‌بندی و تهیه کردیم.


به گفته عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، حدود 4 میلیون لیتر محلول ضدعفونی در اختیار خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت تا ماندگاری لازم برای کشتن طیف وسیعی از میکروب‌ها را داشته باشد.


وی افزود: در تلاش هستیم ضدعفونی‌کننده پایه الکلی به شکل فوم(کف) فرمول‌بندی و تولید کنیم که این روش مزایای قابل توجهی را در مقایسه با محلول تهیه شده قبلی(به شکل مایع) دارد؛ چراکه محلول مایع(با توجه به سیال بودن) برای سطوح عمودی کاربردی‌ ندارد؛ اما محلول فوم(کف) به‌ویژه برای این سطوح حتی با یک بار اسپری کردن ماندگاری و اثرپذیری فراوانی دارد.


عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری درباره پروژه‌های در دست اقدام این واحد دانشگاهی به آنا گفت: با توجه به گشایش کلینیک صنعت در شهرک صنعتی شمس‌آباد، مصمم هستیم ضایعات تر و خشک سنگ را که اکنون در فضای وسیعی در شهرک دپو شده و ریزدانه‌های آنها می‌تواند آلودگی‌های زیست‌محیطی را افزایش دهد و باعث عفونت‌های حاد شود، به چرخه تولید بازگردانیم تا به این ترتیب از گسترش بیماری‌های گوناگون جلوگیری کنیم.


انتهای پیام/4121/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر