افزایش مشکلات روحی در بین بزرگسالان/ زنگ خطر آسیبهای روانی به صدا درآمد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، تحقیقات جدید نشان میدهد انسانها به خصوص افراد میانسال در دوره همهگیری بیماری کرونا به شدت تحت فشار قرار گرفته و مشکلات روحی آنها تا حد زیادی افزایش یافته است. دانشمندان معتقدند اکنون در جهان از هر 5 بزرگسال 1 نفر به بیماریهای روحی مبتلا است. تعداد افراد مبتلا به مشکلات روحی در چند ماه گذشته بیش از 20 درصد افزایش یافته است.
پزشکان معتقدند اوج اختلالهای روانی در دوره میانسالی رخ میدهد زیرا در این دوره انسان بیش از هر زمان نگران آینده خود و خانوداهاش است و حتی مشکلات کوچک زندگی فشاری دو چندان را به ذهن وارد میکند. آمار کنونی از تعداد افراد مبتلا به بیماریهای روحی در سالهای اخیر بیسابقه بوده و چنین روندی تنها در سالهای جنگ جهانی دوم مشاهده شده بود.
پزشکان برای کسب نتیجه دقیق از این پروژه تحقیقاتی وضعیت روحی 280 هزار نفر را به طور مستقل بررسی کردند. البته این آزمایش به معنای بروز مشکلات حاد و عدم توانایی این انسانها به زندگی عادی نیست. یعنی نمیتواند افراد مبتلا به مشکلات روحی خفیف را برای جامعه خطرناک دانست.
نتیجه این آزمایش زنگ خبر برای دولتها و سازمانهای بهداشتی در سراسر دنیا را به صدا درآورده است. یعنی سازمانهای بهداشتی در شرایطی که برای مقابله با بیماری کرونا برنامهریزی میکنند باید برای حفظ سلامت روان مردم نیز برنامه دقیقی را تدوین و به کشورهای مختلف ارائه دهند. بدون شک جامعه افسرده و درگیر با چالشهای روانی پویایی خود را از دست میدهد.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/