صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
در گفتگو با آنا تشریح شد؛

جزئیاتی از سومین همایش ملی مراقبت و درمان/ علاقه‌مندان تا 3 اسفند برای ارائه مقاله فرصت دارند

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد‌کتول جزئیاتی از تاریخ برگزاری و محورهای سومین همایش ملی مراقبت و درمان را تشریح و اعلام کرد که علاقه‌مندان تا 3 اسفند برای ارائه مقاله فرصت دارند.
کد خبر : 559084

حمید حجتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در علی‌آباد کتول، درباره برگزاری سومین همایش ملی مراقبت و درمان که 18  اسفند به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول برگزار می‌شود، اظهار کرد: این همایش علاوه بر ایجاد بستری مناسب برای تبادل‌نظر میان استادان، دانشجویان و پژوهشگران، سبب ارتقای کیفیت مراقبت‌های بالینی و ایجاد انگیزه میان همه علم دوستان می‌شود.


وی افزد: سومین همایش ملی مراقبت درمان، یازدهمین همایش ملی حوزه علوم پزشکی و پرستاری در هشت سال اخیر است که دانشکده علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول برگزار می‌کند و این دوره با محور کرونا؛ اما در حوزه تخصصی مراقبت و درمان است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد‌ کتول بیان کرد: از اهداف همایش ملی مراقبت و درمان می‌توان اشتراک گذاشتن مطالعات تحقیقات جدید در حوزه علوم پزشکی و علوم رفتاری، ایجاد زمینه بستر مناسب آشنایی با جدیدترین دستاوردهای علمی، ایجاد انگیزه و آشنایی دانشجویان با فرایند تحقیق، فرصت مناسب برای دانشجویان این واحد دانشگاهی با یادگیری فرایند تحقیق و... نام برد.


این استاد دانشگاه در پاسخ به این پرسش که آیا این همایش قبلا نیز برگزار شده است و در صورت مثبت بودن پاسخ لطفاً نکات متمایز و شاخص این همایش را تشریح کنید، اظهار کرد: نخستین دوره همایش 15 اسفند 97 و دومین دوره 31 خرداد 99 برگزار شد و این سومین دوره همایش است که 18 اسفند سال جاری برگزار می‌شود.


حجتی بیان کرد: ویژگی مهم سومین همایش این است که با توجه به ایام کرونا خیلی از همایش‌ها تعطیل شده و برگزار نمی‌شود؛ اما از تهدیدها به‌عنوان فرصت استفاده کردیم و این همایش را به‌صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌کنیم تا با توجه به تجربه موفقی که در دومین همایش ملی مراقبت و درمان در سال گذشته داشتیم، بتوانیم با کیفیت بیشتری این همایش را برگزار کنیم.


وی خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ دانشگاه دولتی و آزاد نتوانسته به این مهم دست پیدا کند، دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد‌کتول تنها دانشگاه در کشور است که هشت سال اخیر همایش‌های ملی را مرتب و مداوم برگزار کرده است؛ برگزاری همایش در سطح ملی نیاز به پشتیبان مالی و هزینه دارد و مهم‌تر از حمایت‌کننده مالی نیروی انسانی قوی است که می‌خواهد و خوشبختانه این واحد دانشگاهی با داشتن نیروی قوی و ماهر در تیم دانشجویی و نیروسازی از میان دانشجویان خودمان در هشت سال اخیر این افتخار را داشته‌ایم که در کشور تنها دانشکده علوم پزشکی باشیم که در این حوزه فعالیت می‌کنیم.


محورهای سومین همایش ملی مراقبت و درمان


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد‌کتول درباره محورهای سومین همایش ملی مراقبت و درمان به آنا گفت: این همایش در محورهای مراقبت‌های کرونا، بهداشت روان، سلامت جامعه، بیماری‌های زنان، مراقبت اورژانس، کودکان و نوزادان، تسکینی طب مکمل، بیهوشی بیماری همراه، مراقبت‌های بخش ویژه، مراقبت‌های قبل، حین و بعد عمل برگزار می‌شود و علاقه‌مندان تا سوم اسفند برای ارائه مقالات فرصت دارند.


این استاد دانشگاه درباره دستاوردهای برگزاری منظم همایش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول و تأثیراتی که بر جامعه هدف در حوزه بهداشت دارد، مطرح کرد: ایجاد خودباوری در دانشجویان، نیرو‌سازی میان دانشجویان کارشناسی برای  برگزاری رویدادهای علمی و فرهنگی بزرگ ملی و منطقه‌ای و تقویت روحیه تحقیق و پژوهش میان دانشجویان ماحصل این همایش‌های منظم و ازجمله دستاوردهاست.


حجتی افزود: چاپ بیش از ۸۰ مقاله معتبر داخلی و خارجی توسط انجمن علمی دانشکده علوم پزشکی واحد علی‌آباد‌کتول، چاپ مقالات معتبر توسط دانشجویان کارشناسی، اشتراک گذاشتن تجارب علمی و آموزشی محققان و استادان حوزه علوم پزشکی، جذب راحت دانش‌‌آموختگان این واحد دانشگاهی به‌عنوان هیئت علمی و مراکز پژوهشی به‌دلیل رزومه تحقیقاتی مناسب، کسب مقام نخست انجمن علمی دانشکده علوم پزشکی در کشور با اختلاف 3۰۰ امتیاری با رتبه دوم و سوم از دیگر دستاوردهای این همایش‌ منظم است.


وی با بیان اینکه مدیریت بحران و تبدیل تهدید به فرصت از دیگر ظرفیت‌های این همایش بوده است، ادامه داد: بیماری کرونا و تهدیدهای آن مانع از تعطیلی این حرکت و جنبش علمی دانشجویی نشد، دانشجویان با تبدیل تهدید به فرصت و استفاده از فناوری‌های نوین در یک سال اخیر به کمک فضای مجازی و سیستم‌های آنلاین با بالاترین کیفیت این همایش‌ها و کارگاه‌های علمی را برگزار کردند.



انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر