صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۵ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹

مسابقه «فایزر ـ مدرنا» با «کرونا» در قتل عام مردم دنیا!

موج گسترده تمسخر رسانه‌های غربی به ویژه رسانه‌های فارسی‌زبان معاند علیه توانمندی ایران در تولید واکسن به وضوح نشان از عصبیت آنها از این اتفاق داشت، چه، هم بیان‌گر ناکارآمدی سیاست ضدانسانی فشار حداکثری نزد افکار عمومی دنیا بود و هم تمام رشته‌های آنان برای تحقیر ملت ایران و القای ناتوانی جمهوری اسلامی پنبه شده بود.
کد خبر : 558993

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، از ابتدای همه‌گیری جهانی کووید19 موضوع تولید واکسن به عنوان مهمترین عامل مبارزه با این ویروس ناشناخته در دستور کار بسیاری از کشورهای مدعی در حوزه بهداشت و سلامت قرار گرفت تا جایی که رقابت در آن به مسائل سیاسی داخلی و بین‌المللی کشورها نیز کشیده شد.


عمده دلیل گرم شدن تنور این رقابت نیز علاوه بر حیاتی بودن ماجرا، به توان تولید قدرت و ثروت این موضوع بر می‌گشت که در صورت تحقق می‌توانست جایگاه ویژه‌ای را برای اولین سازندگان واکسن کرونا ایجاد کند.


اتفاقات پیش آمده حول تولید واکسن طی ماه‌های گذشته، چه آنجا که در دعوای دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان آمریکایی به عنوان یک مزیت شب انتخاباتی مد نظر قرار گرفت و چه آنجا که وسیله‌ای برای قدرت‌نمایی کشورهای غربی در مواجهه با رقبای خود شد، همگی شواهدی بر این مدعاست.


در این فرآیند نیز مشابه بسیاری از موضوعات پیش آمده جهانی طی ادوار مختلف، انحصارطلبی حرف اول را می‌زد و آنجا که می‌رفت این انحصار از سوی کشورهای دیگر شکسته شود، نه تنها فضای رسانه‌ای به کمک آمد تا به زور تبلیغات مانع از دست رفتن چنین لقمه چرب و نرمی شوند، بلکه دانشمندانی چون محسن فخری‌زاده که در خط مقدم این انحصارشکنی قرار داشت را ترور کردند.


کار تا آنجا بالا گرفت که بارها صدای کارشناسان سازمان بهداشت جهانی نیز در مورد این انحصارطلبی‌ها در آمد، اما انگار قرار بود این موضوع نیز به عرصه‌ای برای ثروت‌اندوزی غربی‌ها و تحقیر سایر ملت‌ها تبدیل شود.      


ماجرا اما زمانی از دست غربی‌ها در رفت و عملیات رسانه‌ای آنها شدت گرفت که علاوه بر تولید واکسن در کشورهای غیر هم‌سو با آنها، ایران نیز به این جرگه پیوست و با وجود تحمل سنگین‌ترین رژیم‌های تحریمی ذیل راهبرد فشار حداکثری ترامپ، مجموعه‌های مختلف دانش‌بنیان توانستند به این مهم دست پیدا کنند.


سیلی آخر به صورت این جماعت بی‌اخلاق و خودبرتربین هم زمانی نواخته شد که رهبر انقلاب در اقدامی شجاعانه و با هدف صیانت از جان و سلامت ملت، از ممنوعیت واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی سخن گفت.     


موج گسترده تمسخر رسانه‌های غربی به ویژه رسانه‌های فارسی‌زبان معاند علیه توانمندی ایران در تولید واکسن به وضوح نشان از عصبیت آنها از این اتفاق داشت، چه، هم بیان‌گر ناکارآمدی سیاست ضدانسانی فشار حداکثری نزد افکار عمومی دنیا بود و هم تمام رشته‌های آنان برای تحقیر ملت ایران و القای ناتوانی جمهوری اسلامی پنبه شده بود.


حال تنها چند هفته از این اتفاقات نگذشته که ورق برگشته و نتیجه آن همه خباثت و تزویر به سر خط روزانه رسانه‌های خودشان تبدیل شده و هر روز خبری درباره تلفات ناشی از «فایزر» و «مدرنا» منتشر می‌شود.


تنها به چند نمونه از این تیترها توجه کنید:  


رویترز: دبی به دلیل عدم استقبال از فایزر به واکسن چینی متوسل شد


بیزنس اینسایدر: واکسن فایزر تاکنون حدود ۹۰ نفر را به کام مرگ فرستاد


راشاتودی: کالیفرنیا پس از ثبت موارد زیاد واکنش‌های منفی، تزریق واکسن مدرنا را متوقف می‌کند


گاردین: توقف تزریق واکسن فایزر در ژاپن، استرالیا، نیوزیلند و تایوان


رسانه‌های فرانسوی: موج کشته‌های واکسن فایزر به فرانسه رسید


رسانه‌های انگلیسی: کرونا در انگلیس در یک ماه، ۲۴ هزار قربانی گرفت و سردخانه‌ها پر شده‌اند


منبع: نورنیوز


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر