برگزیدگان مسابقه ملی «ایدههای خلاقانه در شکلگیری کسبوکارهای نوین» معرفی شدند
سمیه فتوحی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اسلامشهر درباره مسابقه ملی «ایدههای خلاقانه در شکلگیری کسب و کارهای نوین در دوران کرونا» دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اظهار کرد: همهگیری کرونا و بروز مشکلات متعدد، روشهای کسب درآمد و مشاغل را تغییر داد، از این رو کشورها و مشاغل سعی میکنند تا سطح و توان زیرساختها و تجهیزات خود را برای پیشرفت اقتصادی مبتنی بر علوم نوین فراهم کنند.
وی افزود: در این برهه توجه بیشتر به فضای مجازی و مشاغلی که بر مبنای زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات کار میکنند ازجمله موارد مهمی است که با شیوع کرونا به همگان گوشزد میشود.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر شکلگیری مشاغل جدید، بهبود فضای اقتصادی و کسبوکار، ایجاد علاقه در محققان و دانشجویان در گسترش و توسعه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی میانرشتهای را از اهداف برگزاری مسابقه ملی ایدههای خلاقانه در شکلگیری کسبوکارهای نوین در دوران کرونا برشمرد.
این مسئول ادامه داد: این مسابقه ملی به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد دانشگاهی اسلامشهر و با همکاری حوزه معاونت پژوهش و فناوری و مرکز تحقیقات علوم زیستمحیطی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
فتوحی رونق تولید، سلامت و بهداشت، بازاریابی و فروش، فناوری اطلاعات، آموزش و امنیت غذایی را از مهمترین محورهای این مسابقه معرفی کرد و گفت: شرکتکنندگان فرصت داشتند از تاریخ 12 آبان تا 20 دی سال جاری، آثار خود را از طریق لینک http://events.iiau.ac.ir به دبیرخانه مسابقه ارسال کنند. همه ایدههای ارسالی توسط هیئت داوران در روز 30 دی مورد بررسی قرار گرفت و طبق معیارهای ارزشیابی از قبیل خلاقیت، نحوه بیان ایده، امکان اجرای ایده و کیفیت مستندات علمی مورد بررسی و ارزشیابی قرار گرفتند.
وی برگزیدگان مسابقه ملی «ایدههای خلاقانه در شکلگیری کسب و کارهای نوین در دوران کرونا» دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را تشریح کرد و گفت: در بخش دانشجویی رتبه نخست، طبق نظر هیئت داوران و امتیازدهیهای مربوط، هیچیک از شرکتکنندگان حائز شرایط لازم برای کسب رتبه نخست نبودند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ادامه داد: رتبه دوم به امین رضوانی صاحب ایده «من دکترم»، رتبه سوم به نگین شمسیزاده صاحب ایده «رستوران هوشمند» و حامد رهبری صاحب ایده «تولید سوپر جاذبهای کشاورزی با قابلیت بارگذاری کود در مقیاس صنعتی» رسید.
فتوحی اضافه کرد: در بخش دانشآموزی این مسابقات رتبه نخست به سردار موسیزاد صاحب ایده «علاقهمندسازی دانشآموزان به علم و تکنولوژی»، رتبه دوم به عطرین تقیمرامزاده صاحب ایده «تدریس آنلاین» و عطا تقیمرامزاده صاحب ایده «تولید پادکست (مجلات یا محتوای شنیداری)» و رتبه سوم به سجاد قربانخانلو صاحب ایده «محدودشدن در دشواریهای شغلی به وجود آمده برای کسبوکار و...» رسید.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/