مخترع جوان آماده همکاری در طرحهای پژوهشی و تولیدات صنعتی/ اختراعی که با هزینه شخصی به ثمر نشست
حسین درتاج که محصول کاملاً گیاهی ضدریزش مو را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اختراع کرده است در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون با بیان اینکه متولد 75 و دانشجوی ترم آخر مهندسی پزشکی این دانشگاه هستم در پاسخ به این پرسش که جرقه اولیه اختراع و محصول مورد نظر چه زمانی به ذهن شما رسید و چه چیزی موجب ساخت آن شد؟ اظهار کرد: نخستین تحرک بنده برای ثبت اختراع در ترم نخست به علت ریزش موی خودم و نیاز جامعه به این محصول استارت خورد و هدفم آغاز یک فعالیت استارتآپ در سطح کشوری بود.
وی درباره اهدافی که از این اختراع دنبال میکند و نحوه عملکرد اختراع، کارایی و کاربرد آن عنوان کرد: اهدافم برای اختراع این محصول در مرحله نخست خدمت به مردم و سپس کسب درآمد و فعالت استارتآپ و اشتغالزایی بوده است.
مخترع محصول کاملاً گیاهی ضدریزش مو خاطرنشان کرد: عملکرد محصول کاملاً گیاهی درتاج، به اینصورت است که با تأمین تمام مواد معدنی و آلی مورد نیاز ريشه مو موجب تقويت فولیکول مو شده و ريزش مو را قطع میکند تا به رویش مجدد موهای ریختهشده ختم شود.
دانشجوی ترم آخر مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اضافه کرد: محصول کاملاً گیاهی ضدریزش مو برای تمام افرادی که ريزش و کمپشتی مو دارند از سن 10 الی 65 سال مفید است و میتوانند با یک دوره استفاده 6 ماهه مشکلشان را برطرف کنند.
درتاج در پاسخ به این پرسش که آیا نمونه خارجی این محصول و اختراع وجود دارد؟ بیان کرد: نمونه داخلی و خارجی بسیار زیاد و بازار محصولات ريزش مو بسیار اشباع شده است؛ اما موردی که محصول ما را با هر محصولی متمایز میکند، این است که کاملاً گیاهی و بدون عوارض جانبی است. این محصول نتیجه چهار سال آزمون و خطا و تست بوده؛ بنابراين رضایتمندی بسیار بالایی دارد.
وی توضیح داد: باید توجه داشت که هر محصولی در دنیا، درصدی نارضایتی دارد و محصول کاملاً گیاهی ضدریزش مو از رضایت 89 درصد مشتری برخوردار است.
مخترع محصول کاملاً گیاهی ضدریزش مو درباره هزینه ساخت از نمونه اولیه تا محصول یادآور شد: هزینه ساخت محصول بسیار مقرون بهصرفه است و از صفر تا صد آن بسیار سودآور تولید میشود؛ اما به علت وجود محصول در بازار از اعلام هزینه و قيمت آن معذوریم.
دانشجوی ترم آخر مهندسی پزشکی واحد کازرون در پاسخ به این پرسش که در راه ساخت این دستگاه، محصول یا اختراع آیا کمک یا کمکهایی از نهاد، ارگان یا دانشگاه صورت گرفته است؟ تأکید کرد: در راه ثبت این محصول از روز نخست که فقط یک ایده بود تا به ثبت نهایی و بهرهبرداری محصول، هیچ کمکی از هیچ نهادی چه دانشگاه آزاد کازرون و چه مسؤلان شهرستان کازرون نداشتهایم و این محصول بهطور کامل با تلاش خودم و هزینههای شخصی به نتیجه رسید.
درتاج درباره تولید انبوه این اختراع و اینکه برای تولید آن از طرف نهاد یا ارگان خاصی استقبال شده است به آنا گفت: محصول ثبتشده با نام تجاری محصولات گیاهی درتاج اکنون به تولید انبوه رسیده است؛ اما هیچ نهاد و ارگان خاصی تاکنون از این محصول استقبالی نکرده است؛ البته هیچ چشمداشتی نداشتهایم و تلاش خودمان همه کار کردیم؛ اما با همه وجود آماده همکاری در طرحهای پژوهشی و یا تولیدات صنعتی هستیم.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/