اجرای طرح تحول سلامت شامل حال مراکز درمانی نیروهای مسلح نشد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا سرتیپ پاسدار خلبان عبداللهی معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح در ششمین همایش سراسری بهداشت، امداد و درمان نیروهای مسلح گفت: بهداشت و درمان از جمله وظایف و اقدامات حوزه نیروهای مسلح است که جنگ و صلح نمی شناسد و همیشه در حال آماده باش است. بهداشت و درمان کار بسیار سختی است اما ایمان و اعتقاد بر خستگی غلبه می کند.
وی افزود: کار بهداشت و درمان مسئولیت پذیری سختی را می طلبد زیرا توقعات و انتظارات و همچنین نوع توقع و شرایط توقعات در این حوزه بسیار متفاوت است. سلامت موضوع مهمی است که تأکیدات زیادی در اسلام بر آن شده است و مقام معظم رهبری نیز در این خصوص فرمایشات بسیاری داشته اند.
سرتیپ عبداللهی گفت: بخش بهداشت و درمان نیروهای مسلح از جمله بخش هایی است که دارای تجربه گرانقدری است. امروزه پزشکان کشور ما در بخش های مختلف با استفاده از تجربیات دفاع مقدس حرف بسیاری برای گفتن دارند و رشد مناسبی در این حوزه پیدا کرده اند به گونه ای که نه تنها در حال حاضر هیچ بیماری برای درمان به کشورهای دیگر اعزام نمی شود بلکه ما شاهد آن هستیم که افراد بسیاری از کشورهای دیگر از جمله کشورهای همسایه برای درمان به کشور ما سفر می کنند.
وی گفت: ما ثابت کرده ایم که می توانیم ره صد ساله را یک شبه طی کنیم به گونه ای که در حال حاضر در کشور هیچ نیازی به پزشک خارجی نداریم و بسیاری از کشورها به متخصصان ما نیاز دارند و یا بیماران خود را به کشور ما اعزام می کنند که این افتخار بزرگی است که در حوزه بهداشت و درمان نصیب کشور شده است.
معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: اما آنچه در حوزه بهداشت و درمان نیروهای مسلح مهم است این است که ما یک مأموریت ذاتی داریم و آن توجه به حوزه مأموریت نیروهای مسلح است.
وی گفت: ما باید به تمام بخش های نیروهای مسلح توجه داشته باشیم زیرا نیروهای مسلح مأموریت دفاع از کشور و ارزش های انقلاب اسلامی را برعهده دارند. البته برای حفاظت از این افراد باید به نوع تهدیدات نیز توجه داشته باشیم و متناسب با تهدیداتی که انجام می شود ساختارهای خود را شکل دهیم و تجهیزات و نیروهای خود را آموزش و آماده کنیم و نباید گرفتار کارهای روزمره شویم.
سرتیپ عبداللهی عنوان کرد: مراکز درمانی نیروهای مسلح باید انعطاف لازم را در زمان بحران داشته باشند. ضمن اینکه تجهیزات نیز باید قابل حمل باشد تا در کوتاهترین زمان بتوانیم به آسیب دیدگان و مجروحان امدادرسانی کنیم.
وی تصریح کرد: طی دو سال اخیر در حوزه بهداشت و درمان اقدامات مناسبی از جمله اجرای طرح تحول سلامت رخ داده است که شامل نیروهای مسلح نشده و اجرا نشدن این موضوع بار مالی سنگینی بر دوش مراکز درمانی نیروهای مسلح گذاشته است که علاوه بر افزودن سختی بر اوضاع فعلی باعث افزایش قیمت در حوزه دارو، تجهیزات و خدمات درمانی شده است.
معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح با توجه به بدهی بیمارستان ها گفت: پرداختی بدهی بیمارستان های نیروهای مسلح با تأخیر پنج تا شش ماهه روبرو است که امید است این بدهی به زودی پرداخت شود و مشکلات مراکز درمانی مرتفع شود.
سرتیپ عبداللهی در پایان خاطرنشان کرد: ارائه خدمات در کلانشهرها و شهرهای کوچک بسیار متفاوت است به گونه ای که در برخی شهرهای کوچک مراکز درمانی وجود ندارد و مردم برای دریافت خدمات مورد نیاز با مشکلات فراوانی روبرو هستند که این مسئله نیاز به توجه دارد.
انتهای پیام/