صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۶ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
ترک‌زاده در گفت‌وگوی تفصیلی با آنا:

22 طرح دانشگاه آزاد اسلامی بندردیلم منجر به عقد قرارداد شد/ پلتفرم «کاروپ» در مرحله بهره‌برداری و تجاری‌سازی

معاون دانشگاه آزاد اسلامی بندردیلم با بیان اینکه 22 طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی این دانشگاه از سال 96 تاکنون منجر به عقد قرارداد شده، تأکید کرد که طرح پلتفرم «کاروپ» در مرحله بهره‌برداری و تجاری‌سازی است.
کد خبر : 558596

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ حوزه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم در راستای چشم‌انداز استانی، کشوری و متناسب با اهداف و سیاست‌های علمی و پژوهشی در زمینه‌ آموزش‌های مهارتی، برگزاری وبینارهای آموزشی، کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای، درآمد حاصل از خدمات ساها، استفاده از توانمندی‌های اعضای هیئت علمی، حمایت از هیئت علمی فناور، عقد قراردادهای برون‌دانشگاهی، ارتباط مؤثر دانشگاه با صنعت و جامعه فعالیت خود را آغاز کرده است.


براین‌اساس از سال 1396 تاکنون چند طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی به مرحله قرارداد رسیده یا در حال عقد قرارداد است که نتیجه این قراردادها ارتباط مؤثر دانشگاه با صنعت و درآمدهای غیرشهریه‌ای خواهد بود.


خبرنگار آنا برای اطلاع از جزئیات فعالیت‌های حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم گفتگویی را با محسن ترک‌زاده معاون این دانشگاه ترتیب داده است که در زیر می‌آید:


آنا: با توجه به امر مهم پژوهش و تأکید مسئولان دانشگاه، تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشی و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم را تشریح کنید.


ترک‌زاده: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم در راستای چشم‌انداز استانی و کشوری و مناسب با اهداف و سیاست‌های علمی و پژوهشی و تأکید بر فعالیت در زمینه‌ آموزش‌های مهارتی، برگزاری وبینارهای آموزشی، کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای، درآمد حاصل از خدمات ساها، استفاده از توانمندی اعضای هیئت علمی، حمایت از هیئت علمی فناور، عقد قراردادهای برون‌دانشگاهی، ارتباط مؤثر دانشگاه با صنعت و جامعه، طراحی سامانه‌ها و پلتفرم‌های کاربردی و کارآمد در حوزه فناوری اطلاعات توانسته طبق ظرفیت دانشگاهی و شرایط اقلیمی به نتایج قابل قبولی دست پیدا کند و در این راستا جزء واحدهای پیشتاز در استان بوشهر و برخی واحدهای دیگر است.


جدیدترین محصول علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندردیلم


طی ماه‌های آینده دو محصول جدید به‌صورت سامانه تحت وب از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم عرضه می‌شود که می‌تواند در زمینه کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای و حمایت از هیئت علمی‌های فناور بسیار تأثیرگذار باشد.


آنا: جدیدترین محصول علمی و دانش‌بنیان یا اختراع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم چیست و در چه مرحله‌ای قرار دارد؟


ترک‌زاده: سامانه برگزاری دوره‌ها و وبینارهای آموزشی که در مرحله بهره‌برداری و تجاری‌سازی است. این پلتفرم با عنوان «کاروپ» به آدرس www.caroop.ir توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم در سال 98 طراحی شده و اکنون زیر نظر حوزه پژوهش استان بوشهر برای تمام دوره‌ها و وبینارهای دانشگاه استان بوشهر مورد استفاده قرار می‌گیرد.


طرح توجیهی این سامانه سال 98 در شورای مدیریت دانش‌بنیان استان  بوشهر مورد تصویب قرار گرفته و در حال اخذ مجوزهای نهایی برای دانش‌بنیان شدن است.


آنا: در حوزه مجلات پژوهشی و تحقیقات علمی و طرح‌های درون و برون‌دانشگاهی چه فعالیت‌هایی داشته‌اید؟


ترک‌زاده: با پیگیری‌های حوزه پژوهشی از سال 96 تاکنون چندین طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی به عقد قرارداد رسیده یا در حال عقد قرارداد است.


براین اساس، یک طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی در سال 96، پنج طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی در سال 97، 12 طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی در سال 98 و چهار طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی در سال 99 منجر به عقد قرارداد شده است.


آنا: در راستای راه‌اندازی مدارس مهارتی و سراهای نوآوری فعالیتی داشته‌اید؟


ترک‌زاده: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم در زمینه دوره‌های آموزشی مجازی از اواخر سال قبل فعالیت خود را آغاز کرد و با اطلاع‌رسانی در هفته پژوهش نخستین دوره آموزشی خود را با عنوان «وبینار اصول کسب و کار اینترنتی» در بهمن 98 برای استادان و دانشجویان به‌صورت مجازی برگزار کرد.


با اخذ مجوزهای لازم، چند دوره و وبینار آموزشی را نیز در زمینه‌های پرمتقاضی برگزار کرده‌ایم و با برنامه‌ریزی، پشتیبانی و آموزش استادان و دانشجویان، تعداد شرکت‌کنندگان در دوره بسیار مطلوب بوده است.


آنا: در طرح پایش و نظام موضوعات علمی چه موضوعاتی برای حل مشکلات منطقه‌ای احصا و در سامانه مربوط بارگذاری شده است؟


ترک‌زاده: از آنجا که دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم دارای رساله دکتری نیست؛ بنابراین این دانشگاه در راستای ساماندهی پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد ضمن نظارت بر کیفیت محتوای علمی و فرمت نگارش پایان‌نامه‌ها توسط مدیران گروه و استادان جزء نخستین واحدهایی بوده که نسبت به استعلام اصالت سنجی پایان‌نامه‌ها اقدام کرده که در حال اجراست و فرآیند بارگذاری و ذخیره پایان‌نامه‌ها به‌صورت الکترونیکی و فرآیند استعلام اصالت آنها با دقت انجام می‌شود.


موضوعات پایان‌نامه‌‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی بندردیلم


مطابق مصوبه شورای آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم در راستای طرح پایش آزاد و پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای سعی کردیم دانشجویان و استادان را با اهداف، برنامه‌ها و موضوعات این طرح آشنا کنیم تا در صورت تمایل از موضوعات مطرح شده در سایت پایش برای انتخاب موضوع خود استفاده کنند.


آنا: موضوعات پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی در چه زمینه‌هایی است؟


ترک‌زاده: پیشنهاد شده نحوه انتخاب موضوعات پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویی با در نظر گرفتن اولویت‌های پیشنهادی زیر باشد: موضوعات طرح پایش، عقد قرارداد طرح برون‌دانشگاهی، طرح موضوعات جدید مرتبط با شهرستان و منطقه موردنظر و موضوعات براساس مقاله بیس.


این قراردادها با عنوان حمایت‌های دانشجویی و طرح‌های برون‌دانشگاهی با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، کمیته امام خمینی بوشهر، بانک قوامین، شرکت لوله‌سازی اهواز، پتروشیمی مارون، پتروشیمی بندر امام خمینی و ... منعقد شده است. اگرچه این قراردادها دارای مبالغ بالا نیست، اما با توجه به ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم و تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی آمار قابل قبول است.


آنا: و کلام آخر...


ترک‌زاده: حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندردیلم با تأکید بر فعالیت در فناوری اطلاعات از چند سال قبل توانسته با عنوان «هسته علمی و پژوهشی در مرکز رشد استان بوشهر» فعالیت کند و در این راستا در حال ثبت یک شرکت دانش‌بنیان است.


این مجموعه سال 98 با نام «عصر دانش پویا» در کنار محصول دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر به‌عنوان محصول منتخب از سوی سازمان مرکزی دانشگاه انتخاب و به‌صورت رسمی از صاحبان این محصول دعوت شد در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی هفته پژوهش شرکت کنند.


این مجموعه موفق شده طی سال‌های فعالیت خود برخی سامانه‌ها و وبسایت‌های دانشگاهی و سازمانی زیر را طراحی و زیرنظر واحد بندردیلم ارائه کند.


1. سامانه همایش‌ها و کنفرانس‌ها (سال 93)


2. سامانه برگزاری جشنواره‌ها و سمینارها (سال 93)


3. سامانه برگزاری رویدادها و گردهمایی‌ها (سال 94)


4. سامانه پایان‌نامه‌ها و پروپزال‌ها (سال 94)


5. سامانه سلامت آزاد دانشجویی (سال 95)


6. سامانه ژورنال‌ها و مجلات علمی (سال 96)


7. سامانه برگزاری آزمون آنلاین (سال 97)


8. سامانه برگزاری مسابقات دانشجویی (سال 97)


9. سامانه ایمیل مارکتینگ و تبلیغات ایمیلی (سال 97)


10. سامانه برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های غیرحضوری (سال 98)


11. سامانه مرجع برگزاری رویدادها و وبینارهای کاروپ (سال 98)


12. سامانه برگزاری نمایشگاه مجازی (سال 99) در حال تکمیل


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

برچسب ها: مصاحبه آزاد
ارسال نظر