صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۵ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹
آنا گزارش می‌دهد؛

اتفاقات عجیب و غریب در فدراسیون غریق نجات/ از اموال تحت اختیار رئیس سابق تا تأیید صلاحیت با سوابق کنفدراسیون کوراش آسیا

در حالی که انتخابات فدراسیون غریق نجات هفتم بهمن‌ماه برگزار می‌شود اما شاهد اتفاقات عجیب و غریب قبل از برگزاری مجمع در این فدراسیون هستیم.
کد خبر : 558348

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، فدراسیون غریق نجات یکی از فدراسیون‌های پرحاشیه است که سال‌ها حیاط خلوت ورزش ایران هم لقب گرفت است. ماهیت همگانی بودن این مجموعه باعث ایجاد تردید و ابهاماتی در فدراسیون بودن آن شده است؛ اما سال‌هاست که به شکل فدراسیون اداره می‌شود و همچون سایر فدراسیون‌ها ردیف بودجه می‌گیرد، در حالی که فعالیت‌های آن بیشتر در حوزه آموزش و ورزش همگانی است.


در شهریورماه سال جاری ایلخان نوری رئیس فدراسیون غریق نجات به دلیل دو تابعیتی از سمت خود کنار رفت. نوری در دی‌ماه سال 96 از مجمع فدراسیون غریق نجات رأی اعتماد گرفت و توانست ریاست این فدراسیون را برعهده بگیرد. یک روز پس از انتخاب نوری به‌عنوان رئیس فدراسیون نجات غریق، اعلام شد او دو تابعیتی است و مصطفی میرسلیم که 28 سال ریاست این فدراسیون را برعهده داشت ادعا کرد براساس ماده 989 قانون مدنی ایران، دادن شغل دولتی به افرادی که دوتابعیتی هستند، ممنوع است و بنابراین ریاست نوری در فدراسیون غیرقانونی است، اما وزارت ورزش ادعای میرسلیم را رد کرد. در همان زمان حواشی بر سر دو تابعیتی بودن او بسیار زیاد بود و حتی محمدرضا داورزنی معاون وقت قهرمانی و توسعه وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که ایلخان نوری دو پاسپورت ندارد. نوری هم در آن زمان برای حمایت از خود اعلام کرد تابعیتش انتسابی است، نه اقدامی؛ مادرش آمریکایی‌الاصل است و به همین دلیل تابعیت این کشور را دارد.


در آن زمان به دلیل اینکه ایلخان نوری داماد سیدعلی آقازاده، استاندار مرکزی است؛ گفته می‌شد توانسته با وجود منع قانونی به ریاست فدراسیون برسد. نوری هم مهرماه سال گذشته در دفاع از خود گفت: «همه تأییدیه‌های لازم را برای شرکت در انتخابات از مراجع ذی‌صلاح دریافت کردم و مشکلی برای شرکت در انتخابات نداشته‌ام.»


موضوع دو تابعیتی ایلخان نوری کمرنگ شده بود تا اینکه یک سال پیش سندی برای تأیید دو تابعیتی ایلخان نوری رو شد و تصویر پاسپورت آمریکایی نوری در رسانه‌ها منتشر شد؛ این موضوع دوباره سر و صدای زیادی به پا کرد و حتی وزیر ورزش و جوانان دی‌ماه سال گذشته به خاطر این موضوع  از بهارستان‌نشینان تذکر گرفت. البته گویا پس از انتشار تصویر پاسپورت او باز هم از سوی وزارت ورزش حمایت می‌شد تا او در فدراسیون بماند اما در نهایت شهریورماه سال جاری ایلخان نوری از سمت خود کنار رفت و در دوم مهرماه مستجاب الدعوه حکم سرپرستی فدراسیون غواصی و نجات غریق را از وزیر ورزش و جوانان گرفت.


حالا در شرایطی که ایلخان نوری چندین ماه است که از فدراسیون نجات غریق رفته است، اما شنیده می‌شود او همچنان در این فدراسیون حضور دارد و حتی گویا برخی اموال فدراسیون از جمله خودرو، لپ‌تاپ را در اختیار دارد اما هنوز آن‌ها را به فدراسیون تحویل نداده است و حتی گفته می‌شود ایلخان نوری به دنبال این است که گزینه مورد نظرش در مجمع انتخاباتی فدراسیون رأی بگیرد.


در آبان‌ماه امسال با اعلام وزارت ورزش و جوانان ثبت‌نام از نامزدهای فدراسیون غریق نجات انجام شد و 13 نفر برای تصدی صندلی ریاست این فدراسیون ثبت‌نام کردند. نفراتی همچون محمد بابایی، عابد حقدادی، مهدی حیدری، رضا زندی خواری، فرهنگ شادنیا و فاطمه میرآخوری برای شرکت در انتخابات از سوی کمیسیون تطبیق وزارت ورزش برای احراز پست ریاست فدراسیون نجات غریق و غواصی مورد تایید قرار گرفتند.


اما نکته قابل توجه تأیید صلاحیت فاطمه میرآخوری بود؛ او در دوران ریاست ایلخان نوری به عنوان نایب‌رئیس بانوان این فدراسیون انتخاب شده بود. میرآخوری در مرحله اول صلاحیت‌ها مورد تأیید قرار نگرفت اما پس از اعتراض او و ارائه مدارکی از عضویت در هیئت اجرایی و مدیر پزشکی کنفدراسیون کوراش آسیا که مربوط به سال 83 است مورد تأیید قرار گرفت. یکی از دلایل رد تایید صلاحیت میرآخوری نداشتن سابقه مدیریت بوده که پس از اعتراض او این موضوع حل و فصل شد، البته گفته می‌شود زمانی که او در کوراش آسیا حضور داشته مدرک تحصیلی‌اش در اصل لیسانس بوده است. حالا سوال اصلی اینجاست که چطور او پس از یک بار رد تایید صلاحیت، توانسته دوباره تأییدیه بگیرد و آیا طبق اسناد موجود این نامزد پست ریاست فدراسیون غریق نجات مدرک تحصیلی دکترا دارد یا لیسانس؟!


پس از عدم تایید صلاحیت میرآخوری در مرحله اول و اعتراض او به این موضوع مدارک جدیدی ارائه داد تا دوباره مورد بررسی قرار بگیرد ، در نهایت به استناد تبصره سه ذیل ماده سه آیین‌‌نامه انتخابات رئیس فدراسیون‌های ورزشی، فاطمه میرآخوری با ارائه مدارک جدید مبنی بر عضویت در هیئت‌ اجرایی و مدیر پزشکی کنفدراسیون کوراش آسیا در سال ۱۳۸۳ تأیید صلاحیت شد و در جمع نامزدهای فدراسیون غریق نجات قرار گرفت، موضوعی که البته کمی عجیب به نظر می‌آید. در هر حال انتخابات فدراسیون نجات غریق ۷ بهمن با حضور ۶ نامزد برگزار خواهد شد و باید دید وزارت ورزش، باتوجه به مطرح شدن  مهندسی‌ شدن انتخابات و حواشی که قبل از برگزاری مجمع به وجود آمده چه تدبیری می‌اندیشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر