صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در گفت‌وگو با آنا:

بایدن تا مدت‌ها باید خرابکاری‌های ترامپ را درست کند/ تبادل پالس‌های برجامی میان ایران و آمریکا

معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: رئیس‌جمهور جدید آمریکا تا مدت‌ها باید خرابکاری‌های رئیس‌جمهور سابق را درست کند تا به قول خودش بتواند چهره ایالات متحده را به دوران گذشته بازگرداند.
کد خبر : 558176

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، از ساعاتی پیش و به‌طور رسمی «جو بایدن» به‌عنوان چهل و ششمین رئیس‌جمهور آمریکا زمام امور را به دست گرفت.


وی در نخستین توئیتش در این مقام نوشت: به‌دلیل بحران‌های پیش‌رو جای وقت تلف کردن نیست و به همین دلیل امروز به اتاق بیضی شکل کاخ سفید خواهم رفت. 


رئیس‌جمهور آمریکا گفت که کشورش در هفته‌های گذشته شاهد حمله به دموکراسی و حقیقت بوده است و عنوان کرد: حوادث هفته‌های گذشته در آمریکا نشان داد «راست و دروغ» وجود دارد.


بایدن با تأکید بر لزوم اتحاد در آمریکا عنوان کرد که مخالفان سیاسی باید بار دیگر به یکدیگر گوش فرادهند و رقابت دائمی را کنار بگذارند. هدف من متحد کردن کشور در برابر افراط‌گرایی و مشکلات پیش‌رو ازجمله همه‌گیری کروناست.


«حسین اکبری»، معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سیاست خارجه و بین‌الملل گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا دراین‌باره گفت: همان‌طور که بارها گفته شده است، فرق زیادی میان «جو بایدن» دموکرات و «دونالد ترامپ» جمهوری‌خواه نیست، زیرا سابقه آن‌ها مشخص است و شاهد جنایت‌هایشان بوده‌ایم.



وی افزود: دموکرات‌ها نرم‌افزاری و جمهوری‌خواهان سخت‌افزاری برخورد می‌کنند، ولی آنچه مسلّم است، اینکه آمریکایی‌ها به‌دلیل اشتباهاتی که معمولاً مرتکب می‌شوند، هر رئیس‌جمهوری که بر سر کار می‌آید، رئیس‌جمهوری قبلی را متهم به فساد می‌کند تا اشتباهات را به گردنش بیندازد و خود را تبرئه کند، بنابراین بایدن هم همین کار را خواهد کرد.


این تحلیلگر امور بین‌الملل تأکید کرد: بایدن تا مدت‌ها باید خرابکاری‌های ترامپ را درست کند تا به قول خودشان بتوانند چهره آمریکا را به دوران گذشته بازگردانند. با توجه به این موضوع، رئیس‌جمهور جدید آمریکا در گام بعدی بعد از مراسم تحلیف تا مدتی سیاست ترامپ را دنبال خواهد کرد، با این تفاوت که آمریکایی‌ها در گذشته به دفعات اشتباه کردند و بایدن چاره‌ای جز پرداخت هزینه اشتباهات گذشته ندارد.



بایدن برای حل مشکلات داخلی آمريکا مجبور است در خیلی از موضوعات حتی مقابل مخالفان کوتاه بیاید.



اکبری تصریح کرد: به اعتقاد من رئیس‌جمهور آمریکا در موضوع یمن کوتاه می‌آید، حمایت دولت آمریکا از عربستان کم می‌شود، سعی می‌کنند روابط با متحدانشان را احیا و فضای توأم با درگیری دوران ترامپ را تلطیف کنند تا مقدمه‌ای برای دنبال کردن سیاست‌های کلان دولت آمریکا باشد.


معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: آمریکایی‌ها همیشه در وضعیت تناقضی حرکت می‌کنند؛ از سویی به‌دنبال حفظ قدرتشان هستند و از سوی دیگر می‌خواهند کارها را مطابق سیاست‌هایشان پیش ببرند. آن‌ها با در پیش گرفتن این سیاست متناقض در پیشبرد کارشان چندان موفق نیستند، زیرا تناقض اجازه نمی‌دهد به‌گونه‌ای که می‌خواهند رفتار کنند.




بیشتر بخوانید:


قبل از آشوب‌طلبی دیپلماتیک ترامپ نیز آمریکا فاجعه‌آفرین بود


پوشش زنده مراسم تحلیف جو بایدن، چهل و ششمین رئیس‌جمهور آمریکا




حسین اکبری درباره ارسال سیگنال انتخاباتی از سوی دولت بایدن برای جناح اصلاح‌طلب با هدف حضور در انتخابات ریاست جمهوری ایران و بحث بازگشت به برجام تأکید کرد: آمریکایی‌ها در حال حاضر مشغول بیان شروطشان هستند، از ایران نیز سیگنال‌هایی حاوی شروط و وضعیتشان ارسال می‌شود.


وی افزود: دولت بایدن می‌گوید به شرطی وارد برجام می‌شوند که ایران به تعهداتش عمل کند و می‌خواهند موضوع مذاکره را در زمینه‌های دیگر نیز پیش بکشند. در طرف مقابل ایران می‌گوید بازگشت به‌تنهایی کافی نیست، باید به همه تعهداتش عمل کند و ایران از این موضوع مطمئن شود. 


اکبری تصریح کرد: از این گذشته برجام در دوره‌ای که بایدن معاون باراک اوباما، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا بود شکل گرفت. طبعاً اگر دولت بایدن همان شروط را قبول داشته باشند و به تعهدات‌شان عمل کنند، با فشار بازدارنده‌ای از سوی لابی صهیونیسم که بر آمریکا تسلط دارد، مواجه می‌شوند و اجازه نمی‌دهد در زمینه بازگشت به برجام از حدی بیشتر جلو بروند.


انتهای پیام/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر