صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دانش‌آموزان کدام مقاطع باید از اول بهمن به مدرسه بروند؟

کاهش آمار کرونا باعث شد تا وزارت آموزش و پرورش با هماهنگی ستاد ملی مقابله با کرونا با در نظر گرفتن شرایطی اقدام به بازگشایی مدارس در برخی از مقاطع تحصیلی کند.
کد خبر : 558129

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، از اول بهمن ماه فعالیت مدارس در ایام کرونا با تغییراتی همراه بود و با در نظر گرفتن شرایطی فعالیت مدارس حضوری شد.


محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش بیست و یکم دی ماه در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی عنوان کرد که پایه‌های اول و دوم ابتدایی که عملاً امکان آموزش از طریق فضای مجازی برای آن‌ها وجود ندارد به صورت حضوری برگزار شود؛ بنابراین در شهر‌های زرد و آبی کلیه کلاس‌های ابتدایی در پایه‌های اول و دوم باز می‌شود و در مدارسی که تعداد دانش‌آموزان کلاس بیش از ۱۰ نفر است حضور دانش‌آموزان با مدیریت کادر مدرسه، در تمام طول هفته توزیع شود تا از آموزش حضوری بهره‌مند شوند. همچنین در مدارسی که کمتر از ۵۰ دانش‌آموز دارد، کلاس‌ها در در تمام مقاطع و پایه‌ها از اول بهمن به صورت حضوری برگزار خواهد شد. با توجه به اینکه تعداد دانش‌آموزان کمتر از ۵۰ نفر است، امکان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی فراهم است.


بازگشایی مدارس اجباری نیست


علی‌رغم اظهارات وزیر آموزش و پرورش، علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا روز گذشته با اشاره به این مطلب که مدارس به هیچ وجه به صورت اجباری برگزار نخواهد بود از شرایط مدارس برای بازگشایی سخن به‌میان آورد و عنوان کرد که برای پایه‌های اول و دوم در مناطق آبی و زرد به صورت اختیاری خانواده‌ها می‌توانند دانش‌آموزان را به مدرسه بفرستند و به‌ویژه مدارسی که تعداد دانش‌آموزان کم است. کلاس کمتر از ۱۰ نفر و مدرسه با جمعیت کمتر از ۵۰ نفر هم جزو شاخص‌هایی بود که اعلام شد. برنامه‌ریزی خود آموزش و پروش حداکثر دو روز در هفته و یکی دو ساعت در هر روز است که آن هم اصلاً اجباری نیست. 


کدام مدارس استثنایی مشمول بازگشایی هستند؟


این وضعیت در مدارس استثنایی هم به همین ترتیب است. محمد محسن بیگی، مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با وضعیت بازگشایی مدارس استثنایی می‌گوید که مصوبه ستاد کرونا با عنوان بازگشایی محدود، مدیریت‌شده و تدریجی مدارس است. بر همین اساس پایه‌های اول و دوم ابتدایی تنها در مناطق زرد و آبی با تراکم ۱۰ نفر دانش‌آموز تشکیل می‌شود.


وی اذعان کرد که بر اساس مصوبه آموزش و پرورش در حال حاضر و با شرایط فعلی، مدارس استثنایی و پیش‌دبستانی‌ها در هیچ یک از مناطق و با هر وضعیت بیماری باز نخواهد شد، البته اگر دانش‌آموزان استثنایی در مناطق آبی باشند و تراکم جمعیت دانش‌آموزی کمتر از ۵۰ نفر باشد مشمول طرح بازگشایی خواهند بود.


دروس کارگاهی هنرستان‌ها حضوری برگزار می‌شود


مصطفی آذرکیش مدیر کل دفتر فنی حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش درباره چگونگی برگزاری کلاس‌های درس هنرستانی‌ها عنوان کرد که در شرایط فعلی با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا بنا بر این شد تا دروس شایستگی فنی و استاندارد آموزش مهارت و کارآموزی و کارورزی هنرجویان با توجه به شرایط از اول بهمن به صورت حضوری برگزار شود. هنرجویان کارودانش در هر ماه ۱۲ جلسه و هنرجویان فنی و حرفه‌ای در هر ماه ۸ جلسه کارگاه دارند و با توجه به این شرایط یعنی حدود ۳۲ روز کارگاه باید برای این هنرجویان در نظر گرفته شد که در ایام آموزش حضوری با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حضور حداکثر ۱۵ نفر در هر کارگاه این برنامه برگزار می‌شود.


انتهای پیام/4105/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر