بصیرتافزایی بین مردم با ایستادگی حضرت زهرا(س) برابر مشکلات
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، حجتالاسلام سیدابوالفضل حسینی در مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز اظهار کرد: حضرت زهرا(س) در مواجهه با شدائد و مشکلات ایستادگی کرد تا بین مردم جامعه زمان خودش بصیرت افزایی کند آن حضرت نه به خاطر همسرش؛ بلکه برای حفظ و دفاع از ولایت و ارزشهای اسلامی از جان خودش گذشت.
وی افزود: سؤالی که به بلندای تاریخ هنوز پاسخی به آن داده نشده این است که چرا قبر کسی که دختر پیامبر گرامی اسلام(ص) بوده باید مخفی باشد؛ در حالی که نقش و تأثیرگذاری ایشان در جامعه بسیار زیاد بوده است.
امام جمعه بندرگز عنوان کرد: قدر و منزلت حضرت فاطمه زهرا(س) مانند قبر ایشان مخفی است و بین این دو مسئله رابطهای وجود دارد. زمانی قبر ایشان مشخص میشود که به قدر و جایگاه ارزش و منزلت واقعی حضرت زهرا(س) پی برده شود و آن زمانی بوده که حضرت قائم(عج) ظهور میکند. رفتار حضرت علی(ع) در مخفی شدن قبر حضرت زهرا(س) بسیار قابل تأمل و تفکر است.
حسینی خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) بنا بر مصالحی که پیامبر اسلام(ص) از ایشان خواست تا زمان شهادت حضرت زهرا(س) سکوت میکند و حتی زمانی که همسر و فرزندش به شهادت رسید و توهین و جسارت بسیاری به حضرت کردند، سکوت اختیار کرد؛ اما زمانی که دید دین اسلام و دستاوردهای شهادت به خطر افتاده آن حضرت نه با گفتمان؛ بلکه با شمشیر اعلام موضع میکند و با مشرکان به شدت برخورد میکند.
جهل هویت سالهاست که در جامعه اسلامی ادامه دارد
وی یادآور شد: فردای شهادت حضرت زهرا(س) خلیفه اول و یارانش دورهم جمع میشوند و اصرار دارند تا قبر آن حضرت را پیدا کنند و نبش قبر کرده و بر جنازه حضرت زهرا(س) نماز بخوانند، مگر میشود باور داشت مسلمانی از دنیا برود و کسی بر آن نماز نخواند؛ اما این اصرار آنان هدفهای خاصی را دنبال و نوعی جهل هویت را آشکار میکرد.
رئیس حوزه علمیه امام محمدباقر(ع) بندرگز ادامه داد: آنان به این نتیجه رسیده بودند که اگر بر جنازه حضرت زهرا(س) نماز نخوانند، پایههای حکومتی آنان بین مردم متزلزل خواهد شد و برای جلوگیری از این تزلزل باید بر جنازه دختر پیامبر اسلام (ص) نماز بخوانند.
حسینی مطرح کرد: جهل هویت سالهاست که در جامعه اسلامی ادامه دارد، وقتی تقابل بین حق و باطل واقع میشود، طرف باطل برای اینکه زخمهای خودش را نشان ندهد ناچار به استفاده از جهل هویت میشود و فقط کسی که توانست جلوی این جهل هویت را بگیرد، حضرت علی(ع) بود که شمشیر به دست با آنان مقابله و چهره منافقانهشان را نمایان کرد.
وی توضیح داد: یک یهودی با مطالعه زندگانی حضرت علی(ع) به این نتیجه میرسد که زندگی ایشان دو مقطع دارد که به نحو شایستهای در برابر آن اقدام کرده یک مقطع زمانی که در مواجهه با دشمن قرار میگیرد مانند جنگ صفین که برای حفظ اسلام بهشدت با آنان برخورد میکند و دست به شمشیر میبرد و با کفر و نفاق میجنگد.
سردار سلیمانی هرگز به جبهه مقاومت بیتفاوت نبود
رئیس حوزه علمیه امام محمدباقر(ع) بندرگز تبیین کرد: زمانی دیگر وقتی که مصالح اسلام و نظام اسلامی را در خطر میبیند با پا گذاشتن بر روی مصالح شخصی سکوت اختیار میکند تا منافع و دستاوردهای اسلام حفظ بماند؛ اگر چه خیلی از ارزشهایش پایمال میشود و به حقوق ایشان تجاوز و بیاحترامی میشود.
حسینی تشریح کرد: عدهای در جامعه دنبال شبهه هستند و میگویند چرا نام مبارک حضرت علی(ع) در قرآن نیامده؛ چراکه اگر در قرآن ذکر میشد، گمراه نمیشدیم و این در حالی بوده که اگر اسم آن حضرت در قرآن نیامده؛ اما راه و رسم و مرام ایشان در قرآن بوده و آن حضرت خود قرآن ناطق است.
وی خاطرنشان کرد: هنگامی که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به شهادت رسید، مقام معظم رهبری مکتب سلیمانی را ذکر کردند؛ چراکه این مکتب برگرفته از مکتب پیامبر گرامی اسلام(ص)، حضرت علی و حضرت فاطمه(س) بوده که همان اسلام ناب محمدی است و در این مکتب بصیرت سیاسی نهفته و نباید به خودمان و جامعه اطراف خود غافل و بیتفاوت بوده و باید دغدغه داشته باشیم.
امام جمعه بندرگز عنوان کرد: سردار سلیمانی با پرورش در این مکتب، هرگز به جبهه مقاومت بیتفاوت نبود؛ هر چند تهمتها و حرفهای زیادی علیه جبهه مقاومت از سوی دشمنان داخلی و خارجی شنیده میشد؛ اما وقتی این تفکر بر اساس مکتب اسلامی و ارزشهای اسلامی بود، مانع نشد که سردار سلیمانی جبهه مقاومت را رها کند. برای حفظ اسلام در صف مقابله با دشمنان اسلام و اهلبیت (ع) حضور پیدا و در این راه جان خود را فدا کرد.
سردار سلیمانی برای حفظ دستاوردهای انقلاب جبهه مقاومت را تشکیل داد
حسینی ادامه داد: سردار سلیمانی برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی جبهه مقاومت را تشکیل داد و به این باور رسیده بود که ولایتفقیه و حفظ آن از واجبات است و در این راه جان خود را فدا کرد. در طول تاریخ دیدیم که سلیمانیها، فخریزادهها، باکریها و عسکریها در مسیری که از زمان پیامبر گرامی اسلام(ص) ریلگذاری شده قرار میگیرند و راه آنان را ادامه میدهند و امروز باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم.
وی یادآور شد: یکی از رفتارهای بزرگان دین، سبک زندگی ساده، جملات و سخنان آنان بوده که در جامعه اثرگذاری دارد و در همه کسانی که در این مسیر گام برداشتند، کاملاً نمود داشته و مشهود است.همانگونه که امام(ره) در جریان پیروزی انقلاب خطاب به مردم گفت به فکر اسلام باشید اسلام در خطر است. همین جملات ساده تأثیرگذاری داشته و باعث شد پایههای ظلم و استبداد نظام شاهنشاهی برچیده شود.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: هنگامی که به وصیت حضرت زهرا(س) نگاه میکنیم آن حضرت به حضرت علی(ع) خطاب میکند که مرا شبانه غسل و کفن کن و به خاک بسپار. این سه جمله ساده؛ اما یک دنیا حرف نگفته با خود دارد و نباید بهسادگی از کنار آن گذشت. نیاز به بصیرت سیاسی و دینی دارد و کتابهای بسیاری میتوان برای آن به رشته تحریر دربیاوریم.
حسینی تشریح کرد: سردار سلیمانی با یک جمله ساده چه شور و شعوری در مردم آزادیخواه دنیا ایجاد کرد آن هنگامی که گفت ما ملت امام حسینیم و اگر در سراسر دنیا بگردیم و زندگی همه جنگاوران نامی را بررسی کنیم نمیتوانیم یک نفر را پیدا کنیم که مانند سردار سلیمانی محبوبیت بین مردم داشته باشد و این را در مراسم خاکسپاری آن شهید والامقام نشان دادند.
وی تبیین کرد: سردار سلیمانی به سخنان خود باور قلبی داشت؛ اگر گفت ولایتفقیه خط قرمز است به آن اعتقاد داشت و اگر میگفت سادهزیست بوده با مشاهده سراسر زندگی وی به این نتیجه میرسیم که واقعاً ساده و بهدور از تجمل و اشرافیگری زندگی میکرد.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/