صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۰۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۹
با صدور یک بیانیه‌ای؛

اتحادیه اروپا خواستارتوقف شهرک سازی درکرانه باختری شد

اتحادیه اروپا روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای از رژیم صهیونیستی خواست تا به تمام فعالیت‌های شهرک سازی در کرانه باختری پایان دهد.
کد خبر : 557408

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از آناتولی، سخنگوی کمیسیون اروپا در حوزه روابط خارجی روز یکشنبه با صدور یک بیانیه از مقامات رژیم صهیونیستی خواست تا به «تمام فعالیت‌های شهرک سازی» در کرانه باختری اشغالی پایان دهد.


در این بیانیه آمده است: «تازه ترین تصمیم اسرائیل برای پیشبرد طرح‌هایی جهت تأیید و ساخت تقریباً ۸۰۰ واحد مسکونی جدید در کرانه باختری مغایر با قوانین بین المللی بوده و بیش از پیش چشم اندازهای یک راه حل پایدار دو دولتی را تضعیف می کند».


این بیانیه از مقامات اسرائیلی می‌خواهد تا فرآیند مزایده جهت ساخت واحدهای مسکونی برای یک شهرک کاملاً جدید در منطقه «گیوات هاماتوس» را به تعویق بیاندازند.


این بیانیه در ادامه می‌افزاید که این اقدامات «تحولات مثبت و مربوط به توافقنامه‌های عادی سازی [روابط] میان اسرائیل و شماری از کشورهای عربی» را تضعیف می‌کند.


گفتنی است، دوشنبه گذشته، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از صدور یک دستور برای ساخت ۸۰۰ واحد مسکونی در کرانه باختری اشغالی خبر داد. در پی آن، مقامات اسرائیلی روز چهارشنبه با ساخت ۵۳۰ واحد مسکونی جدید در بیت المقدس شرقی موافقت کردند.


لازم به ذکر است که کرانه باختری شامل بیت المقدس شرقی طبق موازین حقوق بین الملل یک منطقه اشغالی قلمداد می‌شود و از این رو، ساخت شهرک‌های یهودی نشین- و همچنین طرح الحاق- در این منطقه غیرقانونی است. اتحادیه اروپا نیز مانند بسیاری از کشورهای جهان حاکمیت رژیم صهیونیستی بر مناطق اشغال شده از سال ۱۹۶۷ را به رسمیت نمی‌شناسد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر