صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۲۳ - ۲۹ دی ۱۳۹۹
شورای انتقالی جنوب یمن:

تصمیمات هادی کودتای خطرناک علیه توافق ریاض است

شورای انقلابی جنوب یمن تصمیم های اخیر عبدربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی را رد کرد و اعلام که تصمیمات هادی کودتای خطرناک علیه توافق ریاض است.
کد خبر : 557389

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از المیادین، این تشکیلات مورد حمایت امارات متحده عربی روز یکشنبه در بیانیه ای تهدید کرد که  اگر به تصمیم های  اخیری که «منصور هادی» بدون توافق قبلی گرفته است، رسیدگی نشود، اقدام های  مناسبی را اتخاذ خواهد کرد.


شورای انتقالی جنوب یمن آنچه را تلاش های پیاپی با هدف متوقف ساختن روند اجرای توافقنامه ریاض خواند محکوم کرد و آن را تلاش برای به شکست کشاندن دولت برآمده از توافق ریاض دانست.


همچنین ادامه داد: تصمیم‌های  یکجانبه ریاست جمهوری یمن، خروج آشکار و کودتایی خطرناک علیه مفاد توافق‌نامه ریاض به شمار می‌رود.


شورای انتقالی جنوب همچنین از ناظران توافقنامه ریاض خواست، روند اجرای این توافقنامه را تکمیل کنند.


«علی الکثیری»، سخنگوی رسمی این شورا روز شنبه نسبت به تصمیم منصور هادی هشدار داد و گفت که این اقدام نابودی توافق ریاض و دامن زدن به تنش خطرناک و خروج آشکار و غیر قابل قبول در باره موارد توافق شده است.


منصور هادی جمعه گذشته احمد بن دغر مشاور خود را به عنوان رئیس مجلس و سرلشکر «احمد صالح الموسای» را به عنوان دادستان کل برگزید.


شورای انتقالی جنوب یمن در سال ۲۰۱۷ پس از برکناری «عیدروس الزبیدی»، استاندار پیشین عدن توسط منصور هادی و با حمایت ابوظبی تشکیل و هدف آن استقلال دوباره  بخش جنوبی یمن اعلام شد.


شورای انتقالی جنوب از اواسط اردیبهشت در استان‌های جنوبی یمن به مرکزیت شهر عدن، دولت خودمختار اعلام کرد که با مخالفت جامعه جهانی روبه رو شد.


در آبان‌ماه ۹۸ با میانجیگری سعودی‌ها، توافقی میان شورای انتقالی جنوب و دولت مستعفی یمن در عربستان امضا شد که به توافق ریاض شهرت یافت.


از مهم‌ترین بندهای توافق ریاض، استقرار دولت منصور هادی در شهر عدن در مدت ۷ هفته، متمرکز شدن نیروهای نظامی زیر نظر وزارتخانه‌های کشور و دفاع، مقابله مشترک با جنبش انصارالله زیر نظر ائتلاف سعودی، تشکیل یک کمیته نظارت بر توافق ریاض با نظارت عربستان بود.


ائتلاف کشورهای عربی به سرکردگی عربستان از ۲۶ مارس ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴) به بهانه بازگرداندن منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن ، این کشور را هدف حمله‌های خود قرار داده‌ است.


این در حالی است که پس از گذشت بیش از پنج سال از این جنگ، ائتلاف سعودی هیچ دستاوردی در یمن کسب نکرده است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر