صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری مطرح کرد؛

فرهنگ مقاومت، الهام‌گرفته از قیام حضرت فاطمه زهرا(س)

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری گفت: فرهنگ مقاومت الهام گرفته از قیام حضرت فاطمه زهرا(س) است.
کد خبر : 557266

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری در مجمع نوجوانان انصار المهدی(عج) که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، با رعایت دستورهای بهداشتی با حضور جمع محدودی از دانش آموزان مشهدی در دارالقرآن کریم حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به اینکه فرهنگ مقاومت الهام گرفته از قیام حضرت فاطمه زهرا(س) است، اظهار کرد: قیام حضرت زهرا(س)، پایه گذار همه قیام های شکل گرفته در طول تاریخ اسلام است.


وی ادامه داد: قیام حضرت زهرا(س) در میان همه نهضت‌ها در عرصه آزادی خواهی، عزت طلبی و اسلام خواهی الهام بخش است. همچنین نهضت امام حسین(ع) که در قله همه نهضت‌های شکل گرفته در طول تاریخ اسلام است برگرفته از نهضت حضرت صدیقه طاهره(س) است.


نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان با تاکید بر اینکه نهضت عاشورای حسینی(ع) نقش بسیار تاثیرگذاری در تغییر روند تاریخ اسلام داشته است گفت: این تغییر روند به شکلی بود که پس از رخداد واقعه کربلا، هر نوع قیامی با الگوگیری از نهضت حسینی شکل‌ می‌گرفت.


حجت الاسلام حاج علی اکبری با تاکید بر اینکه نهضت عاشورای حسینی مولود قیام حضرت زهرا(س) است، افزود: این موضوع به جایگاه والا، شخصیت منحصر به فرد، جلوه‌های اخلاقی، عرفانی و علمی حضرت صدیقه طاهره(س) بر می‌گردد از همین رو حضرت زهرای مرضیه کوثر و موجب افتخار اسلام و الگوی بشریت به‌شمار می‌روند.


وی در بخش دیگر از سخنانش به لذت بخش بودن نسبت میان حضرت زهرا(س) و پیروان ایشان اشاره و بیان کرد: حضرت رسول الله(ص) در روایتی می‌فرمایند:«أَنَا وَ عَلِی أَبَوَا هَذِهِ الْأُمَّه؛ من و علی دو پدر این امّت هستیم» در همین راستا می‌توان بیان کرد که حضرت در این روایت گران‌سنگ ارتباط میان خود با پیروان‌شان را عاطفی و غرق در فضای صمیمی، دلنشین و مهر و محبت جلوه می‌دهند.


حجت الاسلام حاج علی اکبری ضمن بیان این مطلب که سلمان فارسی در نزد رسول الله(ص) به جایگاهی می‌رسد که پیامبر مکرم اسلام(ص) می‌فرمایند: «سلمان منّا اهل البیت؛ سلمان از ماست»، اضافه کرد: سلمان فارسی افتخار ایران است چراکه نزد حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) از جایگاه خاصی برخوردار است.


وی خطاب به نوجوانان و جوانان گفت: هر آنچه شما به لحاظ اخلاقی، فکری و عملی به حضرت امیرالمومنین علی(ع) و ام ابیها حضرت زهرا(س) نزدیک تر شوید، نسبت شما با این خاندان مطهر بیشتر خواهد شد و به نوعی در جایگاه فرزندی آن بزرگواران قرار خواهید گرفت.


حجت الاسلام والمسلمین سید علی الموسوی، مدیر مرکز واحد متون آموزشی و فرهنگی بیروت و حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم الحیدی، معاون حشدالشعبی عراق دیگر سخنرانان این برنامه بودند که سخنان‌شان در قالب کلیپ‌های کوتاه با محوریت اهمیت نقش حاج قاسم سلیمانی در شکل‌گیری جبهه مقاومت اسلامی در این برنامه پخش شد.


دکلمه‌خوانی در وصف حضرت فاطمه زهرا(س) و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و نوحه‌خوانی و عزاداری توسط مداحان و ذاکران اهل‌بیت(ع) پایان بخش این ویژه برنامه بود.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر