صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۶ - ۲۸ دی ۱۳۹۹
کامرانی:

دانشگاهیان آموزه‌های تأثیرگذار نماز را در جامعه ترویج دهند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، دانشگاه را محل تحولات اجتماعی و فرهنگی خواند و گفت: شیوه‌های جذب مخاطب در امور فرهنگی مورد تأکید است و در این راستا دانشگاهیان باید آموزه‌های تأثیرگذار نماز را در جامعه ترویج دهند.
کد خبر : 557189

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در کارگاه «نشست شیوه‌های دعوت به نماز» که با حضور 120 نفر از استادان و کارمندان به میزبانی حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی (ستاد اقامه نماز ) و همکاری بسیج اساتید واحد بندرعباس برگزار شد، نماز را  مظهر نظم و هماهنگی و کمال زیبایی دانست و گفت: برپا داشتن نماز بهترین درس شکرگزاری و آموزش خشوع و رحمت الهی است که  موجب نزول برکات و نعمت‌های الهی می‌شود.


وی با اشاره به تأثیر آموزه‌های نماز بر ابعاد زندگی و شخصیت انسان گفت: نماز اصلی‌ترین عنصر خودسازی، خشوع و بندگی است و با دور کردن غرور، خودپسندی و کبر، انسان را به درجات رفیع خداشناسی و خودشناسی می‌رساند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، دانشگاه را محل تحولات اجتماعی و فرهنگی  خواند و افزود: در حوزه فرهنگی، شیوه‌های جذب مخاطب در امور فرهنگی مورد تأکید است و دانشگاهیان باید آموزه‌های تأثیرگذار  نماز را در جامعه ترویج دهند.


استاد حوزه و دانشگاه نیز در این کارگاه با تأکید به ضرورت و اهمیت نماز در زندگی انسان و جایگاه مخاطب‌شناسی در تربیت دینی و اصول تربیت عبادی در انسان پرداخت و یادآور شد: برای رسیدن به درجه انسانیت و خلیفه الهی  نماز مهم‌ترین رکن شکرگزاری و نزدیک‌ترین و مهم‌ترین راه  رسیدن به خداست.



 حجت‌الاسلام مجتبی جهانبخشی ادامه داد: باید به نقش نماز در نوسازی معنوی جامعه به‌ دانشگاهها توجه شود و امر اقامه نماز، نیایش و فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با آن در دانشگاه‌ها با انسجام بیشتری انجام پذیرد و این مهم تنها با ترویج و اشاعه فرهنگ دینی و نماز امکانپذیر است.


تبلیغات منسوخ شده دشمن تأثیری بر جوان امروزی نمی‌گذارد


وی از مسئولان فرهنگی و ستاد اقامه نماز، فعالان و خادمان نماز در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خواست تا با تلاش و انجام امور فرهنگی در کنار صبر و تحمل، شیوه‌های درست و منطقی دعوت به نماز را فراگیرند و آن را با روشی نوآورانه و علمی در اختیار نسل جوان قرار دهند.


این استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: تبلیغات منسوخ شده دشمن دیگر نمی‌تواند تأثیرات شگرفی بر جوان امروزی بگذارد، بنابراین باید حرکت فعالان فرهنگی در حوزه نماز از روش‌های کلیشه‌ای و سنتی به مدرن تغییر یابد، چراکه امروز حوزه فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و اینترنتی بستری را برای حضور جوانان فراهم کرده که باید مورد شناسایی و سرمایه‌گذاری قرار گیرد.



به گزارش آنا؛ در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به پاس خدمات انجام شده و کسب عناوین مختلف فرهنگی در حوزه ستاد اقامه نماز از معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناسان این حوزه قدردانی کرد؛ همچنین جمعی از فعالان  حوزه نماز مورد  تجلیل قرار گرفتند.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر