تغییر کاربری کارگاههای ساخت مترو به بوستانهای محلی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیمحمد سعادتی گفت: با همکاری معاونت حملونقل و ترافیک و معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه 12 تهران اتفاقی رقم خورد که طی آن نخست بسیاری از اصلاح هندسیهای سطح منطقه که پیشتر به صورت موقت و مینینیوجرسی بود، با جدولکشی ثابت شد.
وی افزود: در مرحله بعد تصمیم گرفتیم برای فضاهای خالی ایجادشده در این لچکیهای ترافیکی به جای کفپوش یا آسفالت یا حتی فلاورباکس، فضای سبز ایجاد کنیم؛ به این ترتیب که 318 متر لولهکشی آب خام برای لچکیها انجام شد؛ سپس کاشت فضای سبز در آنها صورت گرفت.
شهردار منطقه 12 افزود: از جمله لچکیهایی که این اقدام روی آنها صورت گرفته میتوان به لچکی غزالی تقاطع ابیورد، لچکی شوش شرقی تقاطع شهرزاد، لچکی شهید رضی تقاطع دیالمه، لچکی آجانلو تقاطع گلمحمدی، لچکی مجاهدین اسلام تقاطع آجانلو، تقاطع سعدی با اکباتان و تقاطع خیابان یزدی با شوش، تقاطع مجاهدین با خیابان بهارستان و تقاطع ناصری با کفایی امانی اشاره کرد. جمع این فضای سبزها به بیش از یکهزار و 400 متر مربع رسیده و با توجه به بافت فشرده منطقه ۱۲، اگر بخواهیم همین مقدار فضای سبز اضافه کنیم، باید زمینی به مساحت ۳ هزار متر اشغال شود.
وی با اشاره به سه لچکی روبهروی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما در این لچکیها با توجه به تردد بالای این منطقه، نشاء فصلی و گل فصل میکاریم؛ ولی در بقیه لچکیها از گونههایی استفاده میکنیم کمآببر باشند.
شهردار قلب طهران ضمن تأکید بر این نکته که اگر میخواستیم در مرکز شهر، یکهزار و 400 متر فضای سبز ایجاد کنیم، باید بوستانی بالای 2 هزار مترمربع ایجاد میکردیم، بیان کرد: حال از فضایی که بنا بود فقط کفپوش باشد، برای ایجاد فضای سبز استفاده میکنیم که هم از لحاظ بصری و هم از لحاظ زیستمحیطی اقدامی مثبت به شمار میرود.
وی در پایان گفت: در کنار این اقدامات، جمعآوری کارگاههای مترو در بخش شمالی میدان شهدا که کارگاه مترو بود و چندین سال آن محدوده را اشغال کرده بود، در دستور کار قرار گرفته و آنجا را به پاتوق محلی تبدیل کردهایم؛ همچنین در حاشیه میدان قیام هم بوستانی ۷۰۰ متر مربعی وجود دارد که پیش از این کارگاه مترو بود و پس از جمعآوری، به بوستان حوری تبدیل شده است.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/