صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۳ - ۲۶ دی ۱۳۹۹
کامرانی:

تربیت نسل جوان دانشگاهی باید محور توسعه فناوری و کارآفرینی باشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان گفت: جوانان دانشگاهی باید بر محور کارآفرینی و فناوری تربیت شوند تا کشور از قافله تولیدات و فناوری‌های روز جهان عقب نماند.
کد خبر : 556798

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس،  احسان کامرانی در نشست با مدیر کل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای استان هرمزگان و هیئت همراه با تاکید بر ظرفیت‌‌های موجود در کشور و استان هرمزگان بیان کرد: ماموریت امروز ما تقویت محورهای‌آموزشی، پژوهشی و منطبق‌سازی آن بر اصل کارآفرینی و باز‌کردن مسیر اشتغال  با توجه به نیازهای صنعتی استان است.



وی وجود بنادر آزاد، صنایع بزرگ، جزایر‌کم‌نظیر،  وسعت سواحل دریایی و ... از مواهب بزرگ استان خواند و اظهار کرد: بسیاری از ظرفیت‌های استان از چشم فعالان اقتصادی دور و مغفول مانده و نیاز است  تا صاحبان علوم و اندیشه با حفظ منابع مادر و ذخیرگاه‌های طبیعی و حفظ محیط‌زیست بر اساس استانداردهای موجود بین‌المللی گام‌های ثمر‌بخشی را در این حوزه‌ها بردارند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان ایجاد مراکز رشد، تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان، فعال‌سازی باشگاه پژوهشگران جوان، ایجاد سراهای نوآوری را از جمله مراکز کارآفرین‌محور بر اساس تبدیل ایده به محصول دانست و تاکید کرد: همه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و ایده‌های درآمد‌زا و اشتغال‌آفرین مورد حمایت دانشگاه آزاد اسلامی است و این دانشگاه آمادگی دارد تا در کنار اداره کل فنی‌و‌حرفه‌ای قدم‌های تخصصی‌تری در این حوزه‌ها بردارد.


توجه به اقتصاد دریا‌محور در هرمزگان


این مسئول دانشگاهی گفت: اقتصاد دریا‌محور یکی از فعالیت‌های بزرگ درآمدزا و اشتغال‌آفرین در استان هرمزگان  است که توجه چندانی به آن نشده و بخش بزرگی از این ظرفیت‌های لایتناهی دست‌نخورده  باقی‌مانده یا در اثر رعایت نکردن استانداردهای زیست‌محیطی در حال از میان رفتن است.


کامرانی اظهار کرد: بهره‌برداری صحیح، بازسازی ذخایر دریایی، توجه به مسائل و مصادیق زیست‌محیطی و ... می‌تواند راه ما را برای استفاده بهتر و بهینه‌تر از این سرمایه بزرگ مهیا سازد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر