صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۱ - ۲۳ آذر ۱۳۹۴

گردش مالی 70 هزار میلیارد تومانی بازار IT

طبق برآوردهای انجام شده سهم ICT در بخش اقتصادی حدود دو هفت دهم درصد و گردش این بازار حدود 70 هزار میلیارد تومان است.
کد خبر : 55661

به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا، مراسم افتتاحیه بیست‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برگزار شد.


رئیس سازمان فناوری اطلاعات در این مراسم گفت: برای برنامه ششم توسعه مطالعاتی انجام شد که بر اساس این مطالعات، رشد 9 بخش استراتژیک کشور مورد بررسی قرار گرفت. از این میان بخش فناوری اطلاعات 19.4 درصد رشد داشته و این معادل 2.5 تا 3 برابر رشد است.


نصرالله جهانگرد اظهار کرد: رشد 19.4 درصد بخش فناوری اطلاعات نشان‌دهنده این است که برنامه‌ریزان توسعه ایران باید برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند تا این رشد به 19.6 درصد ادامه داشته باشد.


وی بیان کرد: سهم ICT در بخش اقتصادی حدود 2.7 درصد است و پیش‌بینی برنامه ششم توسعه ضریبی بالغ بر 2 برابر این رقم است و طبق برآوردهای ما گردش بازار 70 هزار میلیارد تومان است.


دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور هم در مراسم افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ گفت: قصد دارم امروز به ضرورت توسعه اقتصاد دیجیتالی در کشور بپردازم و آن را به عنوان یک الزام تلقی کنم.


ابوالحسن فیروزآبادی افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه باید حدود 112 تا 113 هزار میلیارد تومان در حوزه ICT سرمایه‌گذاری شود اما هنوز برنامه دقیقی وجود ندارد که این مبلغ باید در کدام بخش‌ها صرف شود.


وی تصریح کرد: پیش‌بینی شده که رشد 19 درصدی در هر سال صورت گیرد و حدود 7 تا 8 درصد نیز ایجاد اشتغال شود.


همچنین رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای (نصر) کشور با بیان اینکه بیست دوره از نمایشگاه الکامپ را پشت سر گذاشته‌ایم، گفت: با این وجود این دوره شروعی تازه برای الکامپ است و این نمایشگاه راه خود را پیدا کرده است.


ناصر علی سعادت افزود: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور عملا فعالیت خود را در دوره جدید از ششم خرداد آغاز کرد و یکی از نخستین اقدامات ما تلاش برای برعهده گرفتن برگزاری نمایشگاه الکامپ بود.


وی تصریح کرد: با موافقت شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران، برگزاری الکامپ به سازمان نصر واگذار شد و از این پس نیز قرار است نصر کشور به عنوان سازمانی مردم نهاد و نماینده بخش خصوصی برگزاری آن را عهده‌دار باشد.


رئیس سازمان نصر کشور به ارایه گزارشی از نمایشگاه الکامپ پرداخت و خاطر نشان کرد: بیش از 450 غرفه در نمایشگاه الکامپ حضور دارند که اگر شرکت‌های زیرمجموعه آنها را در نظر بگیریم، تعداد شرکت‌های حاضر در نمایشگاه به بیش از 500 شرکت می‌رسد. از این میان 50 شرکت و نماینده خارجی و 40 دستگاه دولتی در سالن دولت الکترونیکی نیز در نمایشگاه حضور دارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر