صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۲ - ۲۴ دی ۱۳۹۹
در نشست مشترک مسئولان تصویب شد؛

تدوین سند امنیت غذایی استان مرکزی توسط دانشگاه آزاد اسلامی

سند امنیت غذایی استان مرکزی توسط پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی تدوین می‌شود.
کد خبر : 556547

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، برنامه‌های پژوهشکده و کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی در نشستی با حضور بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی و اعضای کارگروه اجتماعی و سلامت این استان تشریح شد.


در این نشست که در سالن جلسات استانداری مرکزی برگزار شد، افشین اسماعیلی‌فر رئیس پژوهشکده و کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی درباره اولویت‌های کاری این پژوهشکده، ساختار و برنامه‌های کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی به‌ویژه در حوزه دانه‌های روغنی و روغن‌های خوراکی ارائه داد.


بر اساس مصوبه این نشست مقرر شد اجرای طرح تحقیقاتی دانه‌های روغنی در پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با سرعت عمل بیشتری پیگیری شده و با مشخص شدن ظرفیت استان در این حوزه  در چارچوب اسناد بالادستی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه‌ریزی مناسب در حوزه دانه‌های روغنی پیش‌بینی شود.


مقرر شد سند امنیت غذایی استان مرکزی توسط پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی استان تدوین و برای فراهم کردن بستر اجرایی آن به کارگروه مربوط ارائه شود.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر