نقش توسعه تعاملات بینالمللی در حوزه جذب نیروی انسانی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، مهدی قلعهنوی در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان بینالمللی که پیش از ظهر امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، بیان کرد: استفاده از پتانسیل و ظرفیت نیروی انسانی در حوزه فناوری از الزامات است. در مرکز تعاملات علم و فناوری تمرکز بر توسعه اقتصاد بر پایه اقتصاد دانشبنیان است. نهتنها ایران بلکه جهان نیز براساس اقتصاد دانشبنیان در حال تغییر است. برای کنار گذاشتن اقتصاد نفتی و روی آوردن به اقتصاد دانشبنیان المانهای خاصی نیاز است.
وی افزود: این المانها شرکتهای خلاق، دانشبنیان و استارتآپها و زیرساختهایی مانند ناحیه نوآوری و پارک علم و فناوری هستند که میتوانند به توسعه کشور کمک کنند. توسعه کشور باید در شبکه بینالمللی اتفاق بیفتد. درواقع برای به نتیجه رسیدن المانها به نیروی انسانی متخصص و ماهر نیاز است. بنابراین توسعه نیروی انسانی اهمیت بسیاری دارد. مرکز تعاملات با سه محور کمک به توسعه همکاریهای بینالمللی، کمک به توسعه تعاملات بینالمللی و کمک به ارتقا و توسعه نیروی انسانی بینالمللی به شرکتهای خلاق، دانشبنیان و استارتآپها یاری میرساند.
رئیس مرکز تعاملات علم و فناوری با اشاره به این توسعه تعاملات بینالمللی در حوزه جذب نیروی انسانی بسیار مهم است، گفت: دنیا به سوی تجمیع نیروی انسانی در حوزه نوآوری و فناوری میرود. کشورهای مختلف به روشهای متفاوت از ظرفیت متخصصان بینالمللی استفاده میکنند. ایران ظرفیت مهاجرپذیری بالایی دارد و میتوانیم از این ظرفیت برای جذب متخصصان و کارآفرینان بینالمللی استفاده کرد. در این کار به جامعیت و تلاش همهجانبه نهادهای کشور نیاز است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/