صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۴ - ۲۱ دی ۱۳۹۹
دلیل ممنوعیت واکسن آمریکایی را در گزارش آنا بخوانید؛

دلایل ناگفته تصمیم رهبر انقلاب در ممنوعیت واکسن آمریکایی و اروپایی/ جایی که فرزند معاون ساواک مرجع علمی سازندگان واکسن است

منطقی نیست که جنایتکار شدن را ارثی بدانیم و گناه پدر را به فرزند تعمیم دهیم اما در مقام راهبر یک ملت باید به ظرایفی توجه کرد که شاید تا مدت‌ها به مذاق عده‌ای خوش نیاید اما امنیت و سلامت یک جامعه گاه در قالب یک حکم صریح تأمین می‌شود.
کد خبر : 555723

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، بیانات مقام معظم رهبری آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای در خصوص ممنوعیت ورود واکسن‌های ضد کرونای ساخت آمریکا و اروپا و نیز تأکید ایشان مبنی بر استفاده از واکسن ایرانی این ضرورت را ایجاد کرده است تا در گزارشی کوتاه به حضور چهره‌های مرموز در میان دانشمندان علوم مرتبط با صنعت تولید واکسن بپردازیم تا شاید یکی از دلایل حکم ممنوعیت واردات واکسن آمریکایی و اروپایی مشخص شود.


آیا پدر "پردیس ثابتی" دست از دشمنی با انقلاب اسلامی برداشته است؟


پردیس ثابتی در سال 1354 در تهران به دنیا آمد. او فرزند نانسی و پرویز ثابتی، معاون سابق سازمان اطلاعات و امنیت کشور در دوره پهلوی است. پردیس در آستانهٔ انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ در دو سالگی به همراه خانواده به اروپا و سپس به فلوریدا آمریکا مهاجرت کرد.



پردیس ثابتی


پردیس ثابتی زیست‌شناسی است که در حال حاضر ساکن ماساچوست آمریکاست و به‌عنوان محقق و استاد دانشگاه هاروارد فعالیت می‌کند.


وی در سال ۱۹۹۷ لیسانس زیست‌شناسی خود را از مؤسسه فناوری ماساچوست، سپس دکترای ژنتیک را در سال ۲۰۰۲ از دانشگاه آکسفورد و دکترای پزشکی خود را در سال ۲۰۰۶ از دانشکده پزشکی هاروارد دریافت کرد.


 وی زیست‌شناس محاسباتی، ژنتیکدان پزشکی و ژنتیکدان فراگشتی است که روشی آماری بیوانفورماتیکی توسعه داده است که بخش‌های در معرض انتخاب طبیعی را مشخص می‌کند. همچنین الگوریتمی طراحی کرده که اثرات ژنتیک بر تکامل بیماری را نشان می‌دهد.




بیشتر بخوانید:


پوستر جدید سایت رهبر انقلاب درباره لزوم تهیه واکسن مطمئن برای کشور




پردیس ثابتی هم‌اکنون "استاد تمام" دانشگاه هاروارد است و سرپرستی تلاش‌های آمریکا برای خواندن ژنوم انسان و تمام کروموزوم‌های موجود در ویروس ابولا را بر عهده دارد.


لازم است که اینجا اندکی به کندوکاو زندگی پدر پردیس یعنی پرویز ثابتی بپردازیم و پس‌ازآن به بحث اصلی بازگردیم.


پرویز ثابتی در سال ۱۳۱۵ در محله «تپه سر» سنگسر، سمنان در یک خانواده بهایی به دنیا آمد. در خانواده وی هم مسلمان و هم بهایی وجود داشتند. خانواده مادری‌اش بهایی و عمه‌ها و مادربزرگ پدری‌اش مسلمان بوده‌اند. همسرش هم مسلمان بود. وی ادعا داشت که نه بهایی بوده نه مسلمان و نه پیرو دینی دیگر و اصلاً به هیچ دینی اعتقاد نداشته و غیردینی و غیرمذهبی بوده است.


تحصیلات ابتدایی را در دبستان‌های حسینیه و شاه‌پسند سنگسر گذراند و دوران متوسطه را در مدرسه فیروز بهرام تهران طی کرد. در سال ۱۳۳۷ از دانشکده حقوق دانشگاه تهران در رشته قضایی مدرک کارشناسی گرفت. در همین سال به استخدام ساواک درآمد و در سال ۱۳۴۵ به ریاست اداره یکم اداره کل سوم ساواک منصوب شد؛ در ۱۳۴۹ معاون دوم اداره کل سوم ساواک شد. پرویز ثابتی در اوج سرکوب‌های ساواک در ۱۳۵۲ به‌جای "ناصر مقدم" رئیس اداره کل سوم ساواک شد و این سمت را تا واپسین ماه‌های عمر رژیم پهلوی عهده‌دار بود.


ثابتی ازجمله کسانی بود که در رأس یک گروه از مأموران ساواک به اسرائیل اعزام شد و به‌احتمال‌قوی در همان مأموریت در پیوند تنگاتنگ با موساد قرار گرفت. وی که دوره جنگ‌ها و عملیات ضد پارتیزانی و ضد چریکی دیده بود، با تجهیزات و امکانات گسترده، گروهی را که در اسرائیل و دیکتاتوری‌های نظامی آمریکای لاتین دوره‌دیده بودند برای مبارزه با چریک‌های مارکسیست مسلح در سیاهکل گیلان به محاصره جنگل فرستاد.


 ثابتی در سال ۱۳۵۲ توسط ارتشبد نصیری، رئیس ساواک، به سمت مدیرکل اداره سوم (امنیت داخلی) تعیین و عملاً همه‌کاره ساواک شد. ثابتی ایران را بعد از انقلاب اسلامی در سال 1979 ترک کرد و از آن به بعد به‌عنوان افسر موساد فعالیت خود را در اسرائیل و بعدازآن در فلوریدا ادامه داد. اکنون ثابتی در اورلاندو در آمریکا زندگی می‌کند.


پرویز ثابتی به هیچ قانون حقوق بشری معتقد نبود


شاید ضرب‌المثل "گرگ‌زاده عاقبت گرگ شود" در میان متخصصان علوم اجتماعی و روانشناسی با چالش روبرو باشد و در متن جوامع هم دیده شود که ذات یک فرزند با والدینش متفاوت باشد اما نه درباره پرویز ثابتی که حتی در زمان پهلوی هم به هیچ قانون حقوق بشری پایبند نبود.



پرویز ثابتی


ببیند پردیس ثابتی یک دانشمند معمولی نیست. وی سومین زن در تاریخ است که با معدل ۱۰۰ و مدارج کامل (به لاتین: Summa Cum Laude) از مدرسهٔ پزشکی دانشگاه هاروارد آمریکا فارغ‌التحصیل شده است. وی به‌عنوان یکی از ۱۰۰ چهره نابغه جهان از سوی گروه بین‌المللی "Creators Synectics" معرفی شده است.


با توجه به سابقه و جاه‌طلبی‌های پدرش بعید نیست که این دانشمند در مسیری که شاید اصلاً از آن خبر هم نداشته باشد قرار گرفته باشد و از اطلاعات علمی وی به‌نوعی در ساخت واکسن‌های آمریکایی و اروپایی استفاده شده باشد که با ژن انسان‌های ساکن ایران در درازمدت سازگاری نداشته باشد و شاید به همین دلیل بوده که مقام معظم رهبری تصمیم به ممنوعیت واردات این واکسن‌ها گرفتند.


انتهای پیام/4155/


انتهای پیام/

برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظر