صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۹
اولیایی در گفتگو با آنا:

گذشته جهنم نبوده که نوید بهشت می‌دهند/ نقاط سیاه فدراسیون فوتبال خیلی بزرگ جلوه داده می‌شود

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: در انتخابات فدراسیون فوتبال گذشته را جهنم و آینده را بهشت جلوه ندهیم.
کد خبر : 555605

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، انتخابات فدراسیون فوتبال به پایان رسید و 6 نفر در حوزه ریاست که مهم‌ترین حوزه محسوب می‌شود، ثبت‌نام کردند. در این میان عده‌ای معتقدند علی کریمی جدای از پنج نامزد دیگر است و این موضوع باعث جذابیت بیشتر انتخابات شده است.


نواقص برطرف شود


کاظم اولیایی در خصوص 6 نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: مسلماً تا زمانی که افراد ثبت‌نام‌کرده تأیید صلاحیت نشوند، نمی‌توان آنها را نامزد دانست. بهتر است شرایط حاکم بر فوتبال به‌گونه‌ای شود که به‌جای ایراد گرفتن و یافتن اشتباهات گذشته به این مسئله فکر کنیم که برای حل مشکلات چه باید کنیم تا نواقص برطرف شود و شاهد وضعیت بسیار بهتری باشیم.


بر اساس نام‌ها تصمیم‌گیری شود


وی ادامه داد: آقایانی که ثبت‌نام کردند قطعاً برنامه‌هایی دارند تا بتوانند در انتخابات برگزیده شوند. مسلماً برنامه‌ها باید پس از تأیید صلاحیت آنها بررسی شود. فراموش نکنیم که در انتخابات شخص و اشخاصی که به عنوان تیم آنها معرفی شده‌اند ملاک موفقیت نیستند. نباید بر اساس نام‌ها تصمیم‌گیری شود. باید به‌دقت تمامی موارد تجزیه و تحلیل شود و مسلماً تیم اجرایی ملاک شناخت نامزدهای حوزه ریاست فوتبال است.


قطار در حال حرکت درست هدایت شود


مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در خصوص اینکه برخی معتقدند غیر از علی کریمی، مدیرانی که برای حوزه ریاست فدراسیون فوتبال ثبت‌نام کرده‌اند، امتحان خود را پس داده‌اند و باید به چهره جدید اعتماد کرد، گفت: ما که نمی‌خواهیم هیچ فردی را بر اساس نامش بررسی کنیم. قطاری در حال حرکت است و باید به‌درستی هدایت شود. ویژگی‌های هر فرد باید بر اساس برنامه ارائه‌شده و تیمی که در کنارش هست، بررسی شود. به جای تمایلات فردی باید خرد جمعی را حاکم کرد. اینکه در گذشته چه اتفاقاتی افتاده قطعاً مهم است و کسی رد نمی‌کند که نقایصی وجود داشته ولی نباید تمامی ساختار را زیر سؤال برد. به عنوان مثال در اساسنامه آمده که اعضای هیئت رئیسه باید افزایش یابند. وقتی این موضوع مطرح می‌شود پس تنوع تخصص در اداره فوتبال مورد نظر است.


محبوبیت برای انتخاب کافی نیست


وی افزود: منم منم کردن‌ها در کشورهای جهان سوم عرف است ولی توجهی به مقید بودن به ساختار نمی‌شود. ما باید موارد را اصولی بررسی کنیم. افرادی که توانایی دارند، تجربه و شناخت مدیریتی هم باید داشته باشند. خیلی‌ها در بخش‌هایی از فوتبال محبوب و چهره هستند ولی این کافی نیست چون فدراسیون فوتبال بالغ بر 10 تیم ملی دارد. شناخت، اهلیت، مقبولیت و ... در مدیریت باید لحاظ شود. برنامه‌ها ارائه شود، ویژگی‌های و توانمندی‌ها به‌طور تخصصی لحاظ شود تا انتخابی مطلوب صورت گیرد.


منکر نقاط سیاه نیستیم


اولیایی یادآور شد: به‌گونه‌ای از یکی از نامزدها حمایت می‌شود که انگار فوتبال از کل جامعه عقب است. فوتبال ایران نیز همانند دیگر موارد نقاط روشن و تاریک دارد. جاهایی مانند قرارداد با مارک ویلموتس اشتباه شده و کسانی در این زمینه نقش داشتند. کسی منکر نقاط سیاه در فوتبال نیست ولی نباید خیلی سیاه‌نمایی کنیم. باشگاه‌ها در بلاتکلیفی محض هستند، حق پخش نداریم، استادیوم‌ها در اختیار دولت است و موارد دیگری که باعث ایجاد نواقص شده است.


زحمات مدیران قبلی نادیده گرفته نشود


وی افزود: نباید 42 سال گذشته را جهنم و نوید بهشت دهیم. زحمات مدیران گذشته خیلی نادیده گرفته نشود. موجودی کشور ما همین است و توانایی‌هایی در مدیران دیده شده که منصوب شده‌اند. اعضای مجمعی که اجازه ثبت‌نام به تمامی افراد دادند، قطعاً مصالحی را مد نظر گرفتند که 6 نفر را دارای صلاحیت دانستند و حالا آنها باید تأیید صلاحیت شوند. نباید بخواهیم تلاش‌ها را نادیده بگیریم.


انتخاب بی‌لیاقت‌ها زشت است


مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در واکنش به لابی‌گری‌ها و مهندسی انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: باید ببینیم مهندسی را به چه می‌گوییم. وقتی در مجمع انتخاباتی نامزدها موظف به ارائه توانایی‌های خود هستند، نباید در این زمینه کوتاهی کنند و تمامی افراد صاحب حق رأی باید مشورت کامل بگیرند که تمامی این موارد در ذات انتخابات است. شکی نیست که شخصیت‌هایی که دارای مسئولیت هستند، علم لدنّی ندارند و اگر مقصود تلاش، کوشش و همت است قطعاً رعایت می‌شود. آنجایی قضیه زشت می‌شود که بخواهند بدون شایستگی و عدم رعایت حقوق ملی فوتبال، افراد بی‌لیاقت جای شایستگان را بگیرند که این زشت و مذبوح است.


اعتماد به تشکل‌های مدنی و مردمی


وی یادآور شد: نباید انتظار داشت که افراد دارای حق رأی چشم‌بسته بخواهند نامزد مورد نظر خود را انتخاب کنند. در این مورد دو اشکال وجود دارد، اول اینکه به شخصیت‌های حقیقی توجه داریم در حالی که امروزه تشکل‌های مدنی و مردمی مورد اعتماد هستند. مثلاً برای بخش مربیان باید از کانون مربیان استفاده کنیم و برای موارد دیگر چون داوران و بازیکنان هم از کمیته‌های مربوطه کمک بگیریم.


رأی تشکیلاتی لابی‌گری را از بین می‌برد


اولیایی ادامه داد: دوم اینکه افراد رأی‌دهنده در مجمع افراد حقیقی تصور می‌شوند در حالی که باید نگاه حقوقی داشته باشیم چون رئیس هیئت یک استان را باید رأی یک استان دانست چون او پس از بررسی با اعضای هیئت برگزیده شده است. آرا باید شفاف باشد و دیدگاه‌ها مشخص شود. البته که بر اساس توقعات منطقی باید تصمیم‌گیری کنیم. ارزشیابی زمانی درست است که توقعات نسبت به رأی تعریف شود. اگر رأی تشکیلاتی باشد لابی‌گری هم از بین می‌رود.


انتهای پیام/4048/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر