فیفا کمیته ملی المپیک را از اساسنامه حذف کرد/ شاید انتخابات به دور دوم بکشد
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، علی کفاشیان درباره عدم عضویت کمیته ملی المپیک در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال اظهار کرد: زمانی که نایب رئیس وزارت ورزش شدم، تغییراتی در اساسنامههای فدراسیونهای ورزشی دادیم. همه اساسنامهها از جمله فوتبال، یکنواخت بود و تیپ مشخصی داشت. کمیته ملی المپیک جزء مجمع عمومی فدراسیونها بود و در مجمع عضویت داشت.
وی با اشاره به اقدام خودش درباره اضافه شدن کمیته ملی المپیک به اساسنامه کمیته ملی المپیک گفت: در سال 86 که فیفا به اساسنامه فدراسیون فوتبال ایراد گرفت و گفت فدراسیون باید مستقل شود، اساسنامه جدید توسط کمیته انتقالی بررسی شد. زمانی که دبیرکل کمیته ملی المپیک بودم، دیدم کمیته را از مجمع حذف کردند. به نظرم حضور این کمیته و وزارت ورزش در مجمع خوب است و به فوتبال کمک میکند. فیفا همان زمان با عضویت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در مجمع موافق نبود. آنها به نحوی پذیرفتند وزارت ورزش عضو مجمع باشد، اما زیر بار کمیته ملی المپیک نرفتند.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال با بیان اینکه یک بار در همین باره نامهای نوشت، اما عضویت کمیته ملی المپیک در مجمع فدراسیون فوتبال پذیرفته نشد، خاطرنشان کرد: اگر در این دوره هم فدراسیون فوتبال اقدامی میکرد، فیفا آن را نمیپذیرفت. فدراسیون جهانی فوتبال معتقد است کمیته ملی المپیک میتواند عضو افتخاری مجمع فدراسیون فوتبال باشد، اما حق رأی ندارد. اگر نظر فیفا تغییر کند، این کمیته با درخواست فدراسیون فوتبال میتواند عضو مجمع بعدی باشد.
کفاشیان درباره رایزنی نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال با اعضای مجمع و لزوم داشتن 45 رأی تصریح کرد: نیازی نیست حتماً رأی را داشته باشند. اعضای مجمع باید شناختی از نامزدها داشته باشند و نامزدها باید در مسائل اقتصادی، سیاسی و ورزشی صاحبنظر باشند. سپس مجمع به سمت این نامزد میرود. برخی استانها شش یا هفت عضو مجمع دارند که با یکدیگر همفکری میکنند. رایزنی با اعضا اشکالی ندارد و سخت هم نیست. یک نامزد میتواند با یک گروه صحبت کند و سایر اعضای مجمع موضوع را به هم انتقال میدهند. شاید انتخابات به دور دوم بکشد که زمان بیشتری صرف میشود و 89 نفر عضو مجمع خیلی زیاد نیست.
وی راجع به ثبتنام افراد فوتبالی چون علی کریمی که سوابق مدیریتی ندارند، بیان کرد: باید بگویم اعضای مجمع یک نفر را معرفی میکنند که این به معنای رأی دادن به او نیست. رأی اعضای مجمع در انتخابات فدراسیون فوتبال و به صورت مخفی است. هر کسی این توانایی را در خود میبیند که در سمتهای رئیس، نایب رئیس یا هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال خدمت کند، خوب است فضا را به آنها بدهیم تا صحبتهای خود را مطرح کنند.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال اظهار کرد: اعضای مجمع فدراسیون فوتبال، دلسوز فوتبال هستند و در فوتبال مدیریت و سرمایهگذاری کردهاند. اگر آنها ببینند نامزدهایی هستند که خوب برنامه خوبی ارائه میکنند و حمایتهایی از آن ور هم از آنها شده است، به سمت رأی به آن نامزدها پیش میروند. با این حال نباید فراموش کنیم باید از هر کسی که در انتخابات فدراسیون رأی بیاورد، حمایت کنیم و نگوییم او چرا آمده است. کار فوتبال خیلی سخت است و امیدوارم روال عادی پیش برود.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/